Как е възможно?
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Егати лачения " ТРАБАНТУТЛЯК " , направо ме кефи...
Абе , тая тема стана "манджа"...и утре пак СНАЙПЕРО ше е виновен...
Нема да е виновен....тука било кафенето.ю
А ква е измамата с ЕГН-то ?
Абе , тая тема стана "манджа"...и утре пак СНАЙПЕРО ше е виновен...
Нема да е виновен....тука било кафенето.ю
А ква е измамата с ЕГН-то ?
Последна промяна от snaiperisto на 27 май 2006, 01:55, променено общо 1 път.
...дрън-дрън...мноо важно...
- snaiperisto
- потребител
- snaiperisto
- потребител
demiro написа:Няма измама,спрян от движение е. Както казах е на село и тези табели ми ги направи едно френдче,ще видите като му сложа едно черно спойлерче отзад,как ще го отвори.snaiperisto написа:....А ква е измамата с ЕГН-то ?Ще качи мощността минимум 10 коня,замислям се и за Пернишка регистрация.
![]()
![]()
Ок , ама като е спрян от движение как го караш ?
...дрън-дрън...мноо важно...
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Карам го на село за риба,там няма куки и т.н.
Дай да изтрием последните мнения,че стана страшно,след три минути трия мойте/без трабанта разбира се/
ЕДИТ 2:42 АМ:
Чаках,чаках над половин час,но не ми дава възможност да трия/не знам колко беше промеждутъка,дето не могат да се трият мнения/. Ще си лягам вече,извинявам се и моля cossy да позабърше,което счете за необходимо утре /тоест днес/
Лека!
Дай да изтрием последните мнения,че стана страшно,след три минути трия мойте/без трабанта разбира се/

ЕДИТ 2:42 АМ:
Чаках,чаках над половин час,но не ми дава възможност да трия/не знам колко беше промеждутъка,дето не могат да се трият мнения/. Ще си лягам вече,извинявам се и моля cossy да позабърше,което счете за необходимо утре /тоест днес/

Последна промяна от demiro на 27 май 2006, 13:56, променено общо 3 пъти.

- snaiperisto
- потребител
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Georgiev този номер с заключването става на абсолютно всичси фордове от мисля 90 година насам, от както излезе ключа пирон. Незнам дали това го има при други марки автомобили.
Снайпер ако пътуваш някога за Видин и минеш през село Арчар много внимавай. Там половината автомобили от типа Москвич, Жигули и Лада се карат без номера от цигани без книжки. С тях ходят на разкопките да вадят монети и никой не ги закача.
Снайпер ако пътуваш някога за Видин и минеш през село Арчар много внимавай. Там половината автомобили от типа Москвич, Жигули и Лада се карат без номера от цигани без книжки. С тях ходят на разкопките да вадят монети и никой не ги закача.
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Цената пък няма никакво значение и не говори за качеството на колата. Форд пуска нов модел на всеки 2-3 години и то на всичките си модели. Затова ако си вземеш кола от 2000 примерно, 2003 като излезе новия модел, тази от 2000 ще й спадне цената автоматично. Това Форд го практикува още от както Голф, Пасат, Джета и т.н. бяха с едни и същи табла
Баща ми от 12 години има Голф и по-ужасна кола не съм виждал, една аларма нямаше като нова. Ама това съм го коментирал вече, цяла книга мога да напиша за моето недоумение как е възможно такива очевадни работи да не ги разбират хората. Направо кръвно вдигам като се замисля.
Аз обаче не чух с какво точно Форд е на по-ниско ниво от конкурентите си, освен с това че носи името Форд което както изглежда е единственото което се изтъква от големите разбирачи. Факти, данни и т.н. няма нали, просто щото някой си казал. Е моля дайте един нагледен пример за да можем и ние непросветение и пристрастните да разберем.
Цялата работа е рекламната стратегия на различните производители. В Германия всеки си кара немски коли и ги предпочита защото са си техни, в Италия си карат италианските и си ги харесват също, и т.н. А за рибите остава да се надпреварват коя въдица да лапнат.

Аз обаче не чух с какво точно Форд е на по-ниско ниво от конкурентите си, освен с това че носи името Форд което както изглежда е единственото което се изтъква от големите разбирачи. Факти, данни и т.н. няма нали, просто щото някой си казал. Е моля дайте един нагледен пример за да можем и ние непросветение и пристрастните да разберем.
Цялата работа е рекламната стратегия на различните производители. В Германия всеки си кара немски коли и ги предпочита защото са си техни, в Италия си карат италианските и си ги харесват също, и т.н. А за рибите остава да се надпреварват коя въдица да лапнат.
- snaiperisto
- потребител
- ikov_vr
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2006, 13:53
- Модел на автомобила: `05 Fiesta 1.3
- Контакти:
Като стана дума за това, пък нали е Кафене.Знаете ли , че фордовете за Ескорта говоря могат да се заключват с всякакъв ключ пак от форд ескорт.При мен и двата мога да ги заключвам с който и ключ да взема (Единия е ескорт 92г. другия 96г.) Само заключването.Отключването не става.
да знам,а знаеш ли че като размениш патроните на вратите демек сложиш тоя на шофьорската от дясно и другия от ляво можеш пък да я отключваш със всякакъв ключ [/quote]
да знам,а знаеш ли че като размениш патроните на вратите демек сложиш тоя на шофьорската от дясно и другия от ляво можеш пък да я отключваш със всякакъв ключ [/quote]
- snaiperisto
- потребител
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Колеги няма Съвършенна кола.
Ако имаше само нея щяха да я Произвеждат.
Всички сме различни,така е и при колите.
В едно са по- добри в друго са по-лоши.
Всеки си Взима кола за каквото му трябва.
Аз например карам Градска кола(Фиеста) други карат По големи (Ескорт илиОрион) трети още по -Големи (Мондео или Сиера ).
Та не ги обвинявайте че, са се качили на Голф .
Явно не са си намерили Фиеста (В последно време е пълно из софия с тях,а на пазара вече ги няма)та са се примирили с Голф(Другата градска кола).
Ако имаше само нея щяха да я Произвеждат.
Всички сме различни,така е и при колите.
В едно са по- добри в друго са по-лоши.
Всеки си Взима кола за каквото му трябва.
Аз например карам Градска кола(Фиеста) други карат По големи (Ескорт илиОрион) трети още по -Големи (Мондео или Сиера ).
Та не ги обвинявайте че, са се качили на Голф .
Явно не са си намерили Фиеста (В последно време е пълно из софия с тях,а на пазара вече ги няма)та са се примирили с Голф(Другата градска кола).

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: Как е възможно?
За 3 страници разискване по темата,така и не ми стана ясно кой я свърши тая магарияnikolovvd написа:Ей, много прости хора има. Да караш Форд. Да си много доволен от него. Да го оставиш и да си търсиш ...... GOLF и то двойка. Да смениш файтон за каруца, при все че знаеш как друса. Не ми го побира ума.

-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
...Анатема на Фордоизменника!....Вече, студена бира да не види, Само на майстор да ходи, в маг. за авточасти (за vw) по малко име да го знаят...кьорава мацка да не стъпи в голфа му, все под него да лежи, карта за градския транспорт да си купи. Анатема на Фордоизменника!....и прочее.
Предлагам във Петък в пет часа да се съберем на петте кьошета с бели качулки и да го изгорим на клада!
---------------------------------
Автора на горното душевно излияние не цели да обиди никого пресонално, а само да разведри разгорещилия се спор!!!
Предлагам във Петък в пет часа да се съберем на петте кьошета с бели качулки и да го изгорим на клада!

Автора на горното душевно излияние не цели да обиди никого пресонално, а само да разведри разгорещилия се спор!!!