Ае, никой нищо не казва за вчерашния мач......
- vlad
- потребител
- Регистриран: 22 мар 2005, 17:51
- Модел на автомобила: Mondeo MK III '07, 2.2 TDCi Ghia, sedan
- Контакти:
- Status: Извън линия
Мдааа е те това ни е проблема във всяко отношение - "...важното е Вуте да е зле". Ма той си е от 13 века , с малки изключения така че...Dundee написа:Можеше и по-добре да се каже, но все пак идеята на коментара се разбира: http://darik.net/view.php?p=article&tid=10&id=84680.
Похвалното при Левски е, че с по-посредствени играчи трайно бележат възход в последните години, благодарине на организацията. А те нещата са вързани, повече участия в Лигата и УЕФА, повече кинти, по добри играчи и пак в Лигата. Иначе си оставаме на разходки пред празни трибуни с безмислени баскетболни резултати. И си бройкаме кой яде повече бой , ние или комшиите.
За довечера ви стискам палци. И дано някога се срещнем в мач от Лигата, като Барса и Реал или Ливърпул и Челси. А не само за "суперкупата". <:-P:
А сме тихички, че се пестим като обърнем Челси

- Mila
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2006, 16:25
- Модел на автомобила: FIESTA
- Контакти:
Левски и ЦСКА
Аз съм левскарка, брат ми е от ЦСКА и това тук, което чета си го разменяхме преди 15години, сега той идва до София на мачове на Левски заради мен, аз викам за ЦСКа когато играят с други отбори заради него, както ще правя и тази вечер. Тук сте обединени от една марка кола и пак намерихте заради какво да се разедините. Искам да пожелая и на трите отбора довечера късмет и да отбележа, че загубата на Левски едва ли е натъжила левскарите, но поне направи феновете на ЦСКА щастливи, поради липсата им на друго щастие за тях напоследък, дано от утре вече не е така 

- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Re: Левски и ЦСКА
Мила,много си милаMila написа:Аз съм левскарка, брат ми е от ЦСКА и това тук, което чета си го разменяхме преди 15години, сега той идва до София на мачове на Левски заради мен, аз викам за ЦСКа когато играят с други отбори заради него.....

Тюх ЦСКА паднаха,таман мислех и аз да се заям за вчера,ама на тебе ся......

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
е са ще падне оживление...
Поздрави,
La4o
P.S Обява! На вниманието на всички приятелки, съпруги и т.н ...Разпечатвам всякакви логове, лични бележки и всякакви други регламентирани и нерегламентирани контакти и опити за контакт във форума срещу скромни суми или почерпки от онова любимото ми... със зеления етикет...
Поздрави,
La4o
P.S Обява! На вниманието на всички приятелки, съпруги и т.н ...Разпечатвам всякакви логове, лични бележки и всякакви други регламентирани и нерегламентирани контакти и опити за контакт във форума срещу скромни суми или почерпки от онова любимото ми... със зеления етикет...

-
-
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07