Едно кафе и още нещо...:
-
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
- Модел на автомобила: София
- Status: Извън линия
Здравейте колеги!pepy1 написа:много ми е интересно за да получи клуба тези подаръци какво се иска от него в замяна ?
дали това срещу което клуба ще замени за подаръците е равностойно на самите подаръци ?
защото всички знаем приказката за "безплатния обяд"би трябвало да се помисли и за колегите от клуба който не живеят в София все пак ,тъй като немогат да ги получат по мейл или оттук01 написа:Наградите ще се раздават от тук или през моя мейл! След предварително уговорка, може да се получават от някой от нашите обекти в София.
"Подаръците" се раздавам безусловно и без каквито и да е условия.
Достатъчно е накой да изяви жилание по мейла или тук, за да го ориентирам към определено място и да се обадя там- нищо повече.
Това всъщност, може да го приемете и като реклама на вашия форум.
От тук тръгват нещата.....
Не мога да поеме ангажимент към хората, които не са от София, за което съжалявам.
-
- потребител
Вие сте интересни хораla4o написа:Смятям този пост като евтин номер за вкарване на безплатна реклама. Умишлено не писах по рано, защото все пак може да е полезен за хората от клуба.
Но ще помоля 01, ако сега подведе хората и докаже, че това е просто евтин трик за генериране на трафик към неговите страници, да не поства вече в нашия клуб, тъй като в модерираните от мен раздели постовете няма да "живеят" дълго.
Оставям модераторите на другите теми да си преценят сами.
Поздрави,
la4o

Воден от добри чувства, написах този пост.

А сега ме карате да "доказвам" и пишете за евтин "трафик"...
Вие си пиете кафето тук, аз не пия кафе, нито антифриз...

Не съм и враждебен към вас, относно съмненията ви.Те с ваши съмнения и ваша неприязън, а моето отношение към вас си мое и то е усмихнато.

Поздрави към всички с усмивка!
-
- потребител
Колега, Маргарет Тачър е политик, тоест лъжец!evg2 написа:Колега "nimm"
"Безплатно е само сиренцето в капана, за мишката"
Маргарет Тачър.
Ще допълня списъка на безплатните неща:
Майчината любов!
Слънцето, въздуха , земното притегляне, страданията и радостите!
Ако някой се възползува от подаръците ми - добре!
Ако никой не се възползува-пак добре.
Истинските неща са безплатни!
Плащат се само фалшивите неща!
Поздрави от мен , днес!
Кафето е вредно за здравето, ако питате мен и се плаща-тоест попада в списъка на неистинските неща!
-
- потребител
Що се "съмняваш" в готовността ми?cossy написа:Kakво се връзвате, поредната провокация на 01, ако му щукне може и да даде нещо, ама вие верно почнахте като деца на коледа...
Тя е факт.
Не мога да оттегля написаното, защото то вече е написано и отгоре на всичко не го искам.

А напишете им още веднаж, че са деца!
Така е!
Животът е "подарък", при това не от най добрите, нали?
Ей интересно ми е , какво още ще измислите, вместо да си вземете бутилките с антифриз и течността за чистачки и то по бързо!
Те не са в неограничени количества и ви чакат.
Най лесно ми е, това да стане от обекта ни, на бул.Сливница!
И пак поздрави!
-
- потребител
Ела батка!valboy написа:Аз искам един аксУсуар!!!!
Вкарвам те в склада или магазина и печелиш аксес"у"ар, който ти не знаеш какъв е и аз не зная какъв е, но го печелиш!
Ей това е приятна игра!

Звънни ми обаче на тутурута, когато ще идваш 0899999349!
Неизвестните неща са най интересните!
Ама вярно каква реакция имаше тук, прочетете си още веднаж постовете!

На този свят не всичко е пари!
Доброто ми настраение и отношение са безплатни и ви го дадох!
Преди време, пуснах рекламни пари,/40 000 бройки/ банкноти от 100 лева и още толкова -от 1 лев.
Писаха ни по Нощен Труд, много пъти ни разкарваха по полиции и прокуратура...хе хе хех е, ето това е реклама, а не като тук!
Особенно ще ни помнят тези,които бяха "прецакани" , от недросъвестни лъжци.банкнотите бяха много истински иначе!
На банкнотата от 100 лева, пишеше "100 десни" е на банкнотата от 1 лев, пише :""1 среден"!
Това бяха "рекламни" банкноти , нещо като визитки на един от сервизите ни в ДРУЖБА .
Когато давах банкнотите в ръцете на непознати хора, които не знаеха това че те не са истински,хората често не ги вземаха и ме гледаха дори враждебно.
Но когато ги пуснех на земята,"рефлексът" беше безусловен.
Нямаше пропуск!
Ефектът беше подобен и много интересен.
Ако бях оставил подаръците на някое кръстовище в София, досега да нямаше никакви подаръци!

Но понеже ви ги предложих тук, стана олелия!

Не мога да дам нищо насила.
Е, останете си с доброто настроение !

-
- потребител

Ейййй евала бе!
ПРобих най сетне....!
Подаръците може да получите по всяко време, в рамките на работното време!
По ред на номерата или по ника!
Само ми кажете на л с кога горе долу ще дойдете,както и кой какво иска, за да предупредя продавачите в един от магазините ни на Зона б.18.
Някъде по нагоре си оставих и мобилния, така че нещата са на ред.
Коричествата които съм изброил, ще ги спазя!
Ако някой има изисквания, за друго вид аксесуар, ще ми пише!
Поздрави на всички вие, с които може и да се видим, но може и да не се видим.
Утре- събота, работим до 14 часа!
- evg2
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2005, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo-комби 2.0-136 PS-NGA.-GHiA-1993г.
- Контакти:
Драги "01"
"Майчината любов!
Слънцето, въздуха , земното притегляне, страданията и радостите! "ама тия неща до какви авто-аксесури ги курдиса има доста разлики м/у морални и материални ценности.
В тебе има нещо поетично,аз съм по- практичен, "Желязната лийди"
лъжецмалко голо-водно звучи ама нейсе. Уважавам по достойнство жеста ти!
"Майчината любов!
Слънцето, въздуха , земното притегляне, страданията и радостите! "ама тия неща до какви авто-аксесури ги курдиса има доста разлики м/у морални и материални ценности.
В тебе има нещо поетично,аз съм по- практичен, "Желязната лийди"
лъжецмалко голо-водно звучи ама нейсе. Уважавам по достойнство жеста ти!
-
- потребител
Идвай бе човек!mrdds написа:аз съм мераклия за една туба антифриз.Ама да каже колегата от ЕМ как ще си получим наградите.
Айде колега 01 очакваме всички какво ще кажеш![]()
![]()
![]()
![]()

Само ми звънни предварително, зада сигнализирам колегата на щанда и да дам "мъдрите" си указания.

Че една туба антифриз - 60 , особенно ако е 5 кила, си е 15 лева!
Кой ти ги дава а?
Вижте , досега НИКОЙ НЕ Е ДОШЪЛ И КОЛИЧЕСТВАТА НЕ СА НАКЪРНЕНИ....още!
Айде от понеделник, старт!
Ей това не е антифриз:
http://www.emk-33.com/gallery2/main.php ... emId=16135" onclick="window.open(this.href);return false;
Но е красиво, нали?

Масла Лики Моли:
http://www.emk-33.com/gallery2/main.php ... temId=9157" onclick="window.open(this.href);return false;
Хоп , грешка:
http://emk-33.com/viewtopic.php?p=8392#8392" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
кажи само къде да дойда и във вторник съм там!!Е,стига да е в Пловдив.01 написа:Идвай бе човек!mrdds написа:аз съм мераклия за една туба антифриз.Ама да каже колегата от ЕМ как ще си получим наградите.
Айде колега 01 очакваме всички какво ще кажеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само ми звънни предварително, зада сигнализирам колегата на щанда и да дам "мъдрите" си указания.![]()
![]()
![]()
Че една туба антифриз - 60 , особенно ако е 5 кила, си е 15 лева!
Кой ти ги дава а?
Вижте , досега НИКОЙ НЕ Е ДОШЪЛ И КОЛИЧЕСТВАТА НЕ СА НАКЪРНЕНИ....още!
Айде от понеделник, старт!
...
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
а бе хора вие не четете ли темата от начало до крайpepy1 написа:01 написа:Не мога да поеме ангажимент към хората, които не са от София, за което съжалявам.pepy1 написа: би трябвало да се помисли и за колегите от клуба който не живеят в София все пак ,тъй като немогат да ги получат по мейл или оттук

времето е като парите-никога не стига
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
А бе хора - не мога да ви разбера - честно!!!!!!!!!!!!
Човека каза, че ще подарява в София, а тези от провинцията взеха да викат и оплюват - ами отскочете до София и ще получите и вие.
Ето вижда се, че човека си прави реклама, но от тази реклама печелят всички във форума - видя се че тази реклама не е менте - ами не спете, а действайте и спрете да плюете 01.
PS - като модератор и администратор на форума, мислех да не изказвам мнение, но не се сдържах. Който му изнася - да взима. На който не му изнася - да не плюе напразно. А който вече си е взел подаръка - да се похвали

Човека каза, че ще подарява в София, а тези от провинцията взеха да викат и оплюват - ами отскочете до София и ще получите и вие.
Ето вижда се, че човека си прави реклама, но от тази реклама печелят всички във форума - видя се че тази реклама не е менте - ами не спете, а действайте и спрете да плюете 01.
PS - като модератор и администратор на форума, мислех да не изказвам мнение, но не се сдържах. Който му изнася - да взима. На който не му изнася - да не плюе напразно. А който вече си е взел подаръка - да се похвали

- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Нищо не плюем. Просто ако имат магазини в страната може да се организира нещо през тях да се вземе. Щото нали се сещаш кога ще дойда до София за една туба антифриз от 20лв при положение че кораба ми ще изгори поне 30лв газ, а да не говорим че трябва да си взема и свободен ден от работата за да се довлача до софето.Brock написа:А бе хора - не мога да ви разбера - честно!!!!!!!!!!!!
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Ами ако всеки с подобен въпрос си направи труда да влезне в сайта им, ще види, че имат магазини само в София.Set написа:Нищо не плюем. Просто ако имат магазини в страната може да се организира нещо през тях да се вземе. Щото нали се сещаш кога ще дойда до София за една туба антифриз от 20лв при положение че кораба ми ще изгори поне 30лв газ, а да не говорим че трябва да си взема и свободен ден от работата за да се довлача до софето.Brock написа:А бе хора - не мога да ви разбера - честно!!!!!!!!!!!!
Друг е въпроса, че човека каза - ВАЖИ САМО ЗА СОФИЯ. Това все пак е подарък и не можеме да го виниме за това му решение.
Айде аз спирам да говоря по темата, че започнах да се ядосвам.