Искам да съм Англичанин ... а познай защо ...
- kojuharov
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2011, 22:05
- Модел на автомобила: *
Ford Focus 1.6I TURNIER '00 Moondust Silver (Metallic) - работна
Ford Focus 1.8 TDDI TURNIER '99 Moondust Silver (Metallic)
Ford Focus C-Max 1.6 TDCI '06 Moondust SIlver (Metalic) - основна - Местоположение: София - Варна - София
- Status: Извън линия
Re: Искам да съм Англичанин ... а познай защо ...
stoy@n написа:С подобно мислене няма как да станеkojuharov написа:....предпочитам да му дам 20 лева да си има,а не да ми напише акт за 500 лв....

Имах предвид, думите на Любо. Аз не бягам от отговорност, готов съм да понеса последствията от собствената ми простотия. Какъв пример ще дам на сина си иначе ?
Смешно е обаче, да казваме, че трябва да се търси отговорност на един или много, а да си мълчим. Един народ сме, под едно небе вижеем и за да променим обстоятелствата, си трябва труд.
Каквото и да купиш, все караш FORD !
И тия дето гледат все в небето, свършват под земята.
И тия дето гледат все в небето, свършват под земята.
- lordextra
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2012, 15:58
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i 16v lpg
- Status: Извън линия
Re: Искам да съм Англичанин ... а познай защо ...
stoy@n написа:С подобно мислене няма как да станеkojuharov написа:....предпочитам да му дам 20 лева да си има,а не да ми напише акт за 500 лв....
----------------
Е аз пък си мисля че при 4000 лева месечна заплата-минимум , няма да му цепя басмата на на той с 20-те лева и му пишем акт за 500 - та да му дойде акъла , освен ако не си го оставил по пътя.
Най-Мразения. Не е скъп бензина, Заплатите са Ниски. "Бяло,червено, зелено - цитат на 3-те Б-та за знамето на България.