Голф IV 110 коня vs Мондео 2.0
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
- Status: Извън линия
Re: Голф IV 110 коня vs Мондео 2.0
А на друг 6 цилиндров прави ластици. 520i ~ `00г. лично тествано
с мк2

- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
Я да ви дам още теми за размисъл Фокус 2,0 16в 131коня срещу Ланча Дедра 1,8 16в 131 коня.
Двата автомобила на бензин.
Двата автомобила на бензин.
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Ае стига бре, от шофьора е, НЕ от колата.............
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Tsurinski
- потребител
- Регистриран: 27 май 2009, 11:47
- Модел на автомобила: Ford Cougar 2.5 99
Ето на този линкhttp://www.zeperfs.com/en/perfs.php?Action=Duelможете да си направите виртуален дуел, като дотук с чистата теория. от тук нататък...
подкрепено и от менЯЛТА написа:Ае стига бре, от шофьора е, НЕ от колата.............

- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Точно така е в 99% от случаите. Иначе за 525 TDS-a да уточня че беше на много близък приятел, мотора беше в перфектно здраве и като се качих отдясно да ме повози ми се видя голям звяр, а пък звука си е класика. НО, при едно прибиране по Сливница след няколко дни (късно вечерта) той поиска да ги ''пробваме''. До трета го изядох доста сериозно, нещо неочаквано и от мен, но просто Мондеото м/у 4000 и 6000 об. наказваше много здраво. После той върна газта, а аз го попитах защо не продължихме и нагоре, но точните му думи бяха: НЯМА смисъл просто... Това беше един от многото взети ''скалпа'' с мк1 2.0 хечбек, като всички шофьори знаеха че се ''дърпаме'', но по една или друга причина загубиха.ЯЛТА написа:Ае стига бре, от шофьора е, НЕ от колата.............
Който иска да вярва, който не - жив и здрав да е!
П.С. и точно по темата да се изкажа: според мен Мондеото 2.0 мк1 ще победи срещу ГоУф 4 110 tdi без проблеми, но вече срещу 131 коньовото ще падне с много
- Tsurinski
- потребител
Колега според линка който съм посочил по горе са равни. Аз съм склонен да му вярвам, защото не сравнява просто каталожни данни от производителя а осреднени опитно измерени данни на няколко автомобила от един модел. Така ,че тук вече на 100% всичко зависи от шофьорите.MARTO 85 написа: но вече срещу 131 коньовото ще падне с много
P.S. Без лоши чувства но на мен лично ми писна от мита за "невървящия форд" , битуващ в този форум. Карал съм и съм притежавал много марки и модели за да не мога да кажа "е от ГОУФО по бързо нема" ,просто не може да искаш Mondeo 2.0 да върви колкото BMW 328Ci, но колкото GOLF IV TDi 130 - ДА.

- koinov_bg
- потребител
Tsurinski написа:MARTO 85 написа: "е от ГОУФО по бързо нема" ,просто не може да искаш Mondeo 2.0 да върви колкото BMW 328Ci, но колкото GOLF IV TDi 130 - ДА.
Колега предполагам че с голф 110 може би имашх в предяид?
Да не си объркал цифрите с 130 ТДИ....
PS:Аз не казвам че фордовете не вървят даже оня ден наказах с моя едно пижо 206 некво си,но не е там въпроса карал съм WV-машини с дизелови агрегати повярвай и 110-ка и 130-ка вървят доата и съм сигорен че вървят от доста повече от бензиновите им аналози(в конски сили).

- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Точно това ми беше мисълта, че като подкараш или се повозиш на определена кола усещането е едно, НО на нас ни интересува РЕАЛНО сравнение на пътя, а на пътя всичко може да се случи... Със сигурност има Мондео 2.0 наказвано от всякакви коли, но го има и обратния вариант в резултат на комплекс от няколко фактора. 

- koinov_bg
- потребител
Имам идея към модераторите тази тема да я пре-именуват в тема "хайде да си премерим мускулите(конете)" за да можем да си спамкаме колкото си искаме тук и да обсъждаме всякви случки и преживявания в състезателното си ежвдневие.

- Tsurinski
- потребител
Уффф..... Точно така. Грешката е моя. А за 110 ТДи имам лични "сверки" с Голфа на приятел и Мондеото ми (предната ми кола) , така че варианта "то оня с Голфа не е разбрал" го няма. Не исках и няма да го разисквам защото не смятам да убеждавам никой в "комунистическа власт". Лично аз вече се дразня (може би одъртявам) когато някои хлапаци забележат табелката V6 отзад на котарака и решат да си правят сверки на "бегачките" и гледам да не им се връзвам но, понякога ИЗРИГВАМ.koinov_bg написа:Да не си объркал цифрите с 130 ТДИ.....
P.S.
Ако някой колега иска да си повдигне егото като направи си клипче как наказва Cougar V6 ще му съдействам абсолютно безвъзмездно без да се съпротивлявамИмам идея към модераторите тази тема да я пре-именуват в тема "хайде да си премерим мускулите(конете)"

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Tsurinski написа:....Ако някой колега иска да си повдигне егото като направи си клипче как наказва Cougar V6 ще му съдействам абсолютно безвъзмездно без да се съпротивлявам![]()
![]()
Промоцията е валидна само за колеги от форума до изчерпване на наличните количества
Иначе внимавайте когато решите да "наказвате" някого, че стават бели. Поздрави!

Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Tsurinski
- потребител
Направо зареждай акумулаторите на камератаHACKO написа:А дали ще мога да се пробвам с Фиестата?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- koinov_bg
- потребител
Като разработя мойта може се пробваме: )