Образованието в България, по-специално за правописа!
Те тия непишат във форума на КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ......
edit: тръгнах да пиша " у форумо" - та стана тя такава....
по-горе писах, че още се уча да пиша правилно
edit: тръгнах да пиша " у форумо" - та стана тя такава....

по-горе писах, че още се уча да пиша правилно

Последна промяна от valboy на 04 май 2006, 14:40, променено общо 1 път.
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
?
В форума или ВЪВ форума?valboy написа:Те тия непишат в форума на КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ......

оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
HePeDoBeH,само ще заевя,че те разбирам много добре какво се опитваш да кажеш
Умни приказки приказваш,но първият ти пост ми хареса по-вече да знаеш
Както и познай,защо в САЩ на последък няма гражданска война(а сякаш беше вчера)
Това не го приемай шегувито

То това е защото е бивша Английска колония и въобще не е загубена(но това е друг въпрос). Ние като бивша Турска колония отиваме точно на там и именно това трябва да избегнем(тук ще се съгласиш с мене предполагам)На една загубена Индия английския е един от официалните езици .
Това е неизбежно,познай защоНай-накрая ще си направим една гражданска войничка като албанци и македонци и ще я втасаме.

Това не го приемай шегувито

- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Що ми се струва че тия работи У ФОРУМО , ЕПА ,ФОРДО и т.н , почнахте да ги ползвате от както аз съм У ФОРУМО....май стана заразно...ама е готино...а , предполагам че СМЕ достатъчно интелегентни и можем да пишем и така и вака...ако ме разбирате...а па ако ше се пуцате некъде , аз ше съм СЕКУНДАНТ.
...дрън-дрън...мноо важно...
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Нередовен имаше текстообработващи програми доста преди да се появят "Прозорци"-те. Но не това беше идеята ми като писах поста. Идеята е, че ако иде някой "на майната си" извън България и иска да пише в нашия форум има проблем наречен кирилица и това се опитах да обясня, че проблемът кирилица + интернет съществува отдавна и това че в България е решен не значи че и по света са се възползвали от решението. А другият проблем е че има хора които ползват интернет от доста време и просто са свикнали да пишат с латинки букви и често допускат грешки. А в правилата на форума пише че ще се трият постове които не са на кирилица и това било обида за другите. За мен лично по-голяма обида е да пишеш на кирилица и да сменяш примерно ш със 6 ч със 4 и т.н. Ако тръгнем на всеки пост да се заяждаме за правописни грешки повярвайте ми сигурно няма да има човек който да не е поправен поне веднъж. И като се има предвид, че живеем в България официалният език трябва да е български.
П.С. И колеги ние като народ освен ЗАДЪЛЖЕНИЯ имаме и ПРАВА. Нека да си ги отстояваме. Защото като гледам напоследък българите имаме само задължения за разлика от мангалите които имат само права ама те си ги отстояват за разлика от нас.
П.С. И колеги ние като народ освен ЗАДЪЛЖЕНИЯ имаме и ПРАВА. Нека да си ги отстояваме. Защото като гледам напоследък българите имаме само задължения за разлика от мангалите които имат само права ама те си ги отстояват за разлика от нас.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Когато пращате пост, до бутона "Прати" има бутон "Преглед". Просто натиснете първо него и си прегледайте съобщението преди да го пратите. А за проблема с кирилицата - проблем няма. Проблема е при тези които ползват компютъра за пишеща машина и гледата да не влязат случайно в контрол панела, че става страшно. Ако трябва ще помагам на тези, които нямат кирилица или при писане ползват т.нар. QWERTY или фонетична кирилица, но небива да се предаваме. Никъде на запад неучат български така както ние англииски от детската градина и немски от 5-ти клас. И никой не ти говори на български в Германия или Великобритания, но незнам защо ние го правим.
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
Е, аз лично знам защо го правим. Но всеки е напълно свободен да не учи, така че е въпрос на личен избор.nikolovvd написа:Никъде на запад неучат български така както ние англииски от детската градина и немски от 5-ти клас. И никой не ти говори на български в Германия или Великобритания, но незнам защо ние го правим.

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Това няма да го коментирам

seka4a написа:да ти кажа при мен имаше проблем, спицялно с миризмата на бензин и слочаино го открих.от страната на капачката на резевара под калника има някво черно тяло сакрепено за купето една трабичка която идва от резервара минава прес него.след извесно каране оставих че нещто саска и мирише на гориво акоазасе че едната трабичка е спукана след помяна миризмата исчезна и след това при отваряне на капачката на резервара се появи и вакума които споменаваш
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
Оня с фоЦуса - него още си го има:paci написа:Това пак е добре.MegatroniC написа:...
Какви имашее ...
Един с един фокус " .... батеее жежди4кисам си купил ..." - нещо подобно
Нещо искаше да тунингова ли кво ли ... не му се разбираше.
Преди обединението поната имаше яки постове все едно ги е писал в тролея от GSM-a .
http://www.clubford.org/forum/search.ph ... peter_mark
той ми е любимеца: с правопис на изрусено цигане !
ако някой му намери пост без една правописна грешка - ще има

-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
Ето,...открих едно сайтче, което ще е доста полезно на всеки пропуснал часовете по бългаски език и литература 1-7 клас.
http://doc.dir.bg/reality/spelling.htm
Надявам се да съм бил полезен!
http://doc.dir.bg/reality/spelling.htm
Надявам се да съм бил полезен!