Карти за отстъпка в бензиностанции
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Карти за отстъпка в бензиностанции
Мерси, просто навсякъде пише Euro Diesel, който всъщност е споменатия. Просто не пише Pro Force !$@$ Diesel масово
Което не значи, че го отричам - дори ще сипя 30литра да видиме как е. Ако е с добавка може да е на нивото на по-скъпите premium-и на ОМВ, Шел и др. на по-добра цена. А с картите го популяризират още. Дано има какво да покаже този дизел, не само карта остъпка 

- nikky
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2010, 20:01
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Zetec '08
- Контакти:
Няма какво толкова да покаже дизел с добавка Хелиос, за която пък се говори, че е на базата на нафталина.
- Яким
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
Съвсем бях забравил за тая тема, но в средата на май трябваше да зареждам и така и така бях близо до бензиностанция на Петрол, заредих 30 литра и веднага ми дадоха картата. С нея цената на дизела им излиза като в останалите бензиностанции без отстъпка. Не е голяма далавера, ама се е нещо, а и при покупки от магазинчето към бензиностанцията има 4% отстъпка. Иначе ми е трудно да кажа за някаква очевидна разлика във вървенето на колата, понеже не разбирам много и трудно правя разликата. Струва ми се обаче, че малко по-тих е двигателя с тоя дизел, ама може и да си въобразявам. Не върви по- лошо, отколкото обикновения дизел на ОМВ, поне това мога да кажа.
- Herr Flick
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
- Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
- Контакти:
Аз вече имам карти на "Петрол", "Лукойл", "Ромпетрол" и "Шел", но определно най-често използвам петролската, макар там отстъпката да не е най-голяма, но като качество съм най-доволен от тях. "ОМВ" не знам да имат карти, а на "Еко" нямам защото в Габрово няма и рядко зареждам при тях.
-
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2010, 17:36
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК3 1.6 EcoBoost 150 к.с.2011 г. .
Имах карта на "Лукойл" която беше с изтекъл срок. Когато заредих ме попитаха дали желая да ми бъде издадена нова карта,попълних формуляра ими дадоха новата карта веднага.Зареждам само 98, понеже с отстъпката разликата между 98 и 95 в парите е минимална а в работата на двиг. голяма.
-
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2010, 10:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 Ghia 2.0 16V
Aз работя в ЕКО, имам карта "Приятели и съм много доволен, газта както е 1.09 в момента все едно си зареждам на 1.04, а като беше 0.97 лв все едно на 92 стотинки за литър 

Когато на готин човек му е кофти, това е блус.Когато на кофти човек му е готино, това е чалга.
- Herr Flick
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
- Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
- Контакти:
А когато беше на 1.05 лв все едно е на 1.00 лв за литър.
Във вестник "Уикенд" има талончета с 5 ст отстъпка на литър гориво в бензиностанциите на "Петрол". Важи само за уикендът, в който излиза вестника. Мисля, че до август е валидна тази акцийка.

Във вестник "Уикенд" има талончета с 5 ст отстъпка на литър гориво в бензиностанциите на "Петрол". Важи само за уикендът, в който излиза вестника. Мисля, че до август е валидна тази акцийка.
-
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2009, 13:00
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK2, 1988 г.
- Контакти:
В момента "Петрол" имат някаква акция. Дават ти талонче и на него лепиш 6 касови бележки от зарежданията си при тях. След 31.07 (мисля беше срока) има някакво намаление от 7% ... но не помня за какво: гориво или просто пазаруване, еднократно или не...
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Относно горното:
Мисля че важи само за "blue force gas".
Събираш 6 касови бележки, попълваш талончето и 7% от сумата по бележки можеш да ползваш за покупка само от магазина на бензиностанцията. Т.е. за гориво не може.
Примерно:
6 зареждания средно по 30лв = 180лв
7% 180лв = 12,60лв
за няколко бири (които всъщност там са на двойна цена) може и да стигнат
Събираш 6 касови бележки, попълваш талончето и 7% от сумата по бележки можеш да ползваш за покупка само от магазина на бензиностанцията. Т.е. за гориво не може.
Примерно:
6 зареждания средно по 30лв = 180лв
7% 180лв = 12,60лв
за няколко бири (които всъщност там са на двойна цена) може и да стигнат

-
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2009, 13:00
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK2, 1988 г.
- Контакти:
Да, мисля, че си прав, понеже само газ зареждах.tropper написа:Относно горното:
Мислех си днес, че това е добър "стимул" да се чукат касови бележки.. Но това е друга тема...
- eodor
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 09:38
- Модел на автомобила: Mк3 2.2 -228hp
493Nm - Контакти:
Специално Петрол не съм забелязал да правят някакви смислени отстъпки , ако ти намалят с 2 ст. от друг артикул ще те натоварят с 5 ст. Това да събираш бележки или талончета не е работа , отстъпка най добре се усеща на момента гледаш бележката и виждаш че си с три лева днес напреде
. От последната промоция на Еко изкярих над 50 лв
... благодарение пак на служебния бус разбира се
.

- eodor
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 09:38
- Модел на автомобила: Mк3 2.2 -228hp
493Nm - Контакти:
За тези които имат желание , могат да си поръчат карти на бензиностанции Еко .Пращате поръчката на мейла ви казват къде ще си я вземете . Два пъти вземах за мои познати по 5 карти
http://84.22.1.98:2480/membership/OrderCards.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

http://84.22.1.98:2480/membership/OrderCards.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- Яким
- потребител
- Контакти:
А какви са отстъпките с такава карта? В сайта на Еко пише само че има отстъпки но никакви подробности.eodor написа:За тези които имат желание , могат да си поръчат карти на бензиностанции Еко .Пращате поръчката на мейла ви казват къде ще си я вземете . Два пъти вземах за мои познати по 5 карти![]()
http://84.22.1.98:2480/membership/OrderCards.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
5ст. на литър за каквото и да е гориво и се начисляват на момента.
В касовата бележка имаш примерно:
АВТОГАЗ 20,429л х 1,26лв
Сума: 25,74лв
Отстъпка: -1,02
Общо: 24,72лв
Важи и за газ и за бензин и за дизел.
В касовата бележка имаш примерно:
АВТОГАЗ 20,429л х 1,26лв
Сума: 25,74лв
Отстъпка: -1,02
Общо: 24,72лв
Важи и за газ и за бензин и за дизел.
- Яким
- потребител
- Контакти:
А, благодаря за информацията колега, ще си поръчам такава карта значи. Таман си нямам в колекцията 

-
- потребител
- Регистриран: 18 фев 2009, 15:25
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V АГУ
Здравейте, да раздвижа старата тема наново.
Та до сега използвах Еко карта "Приятели" и най вече в почивните дни и отстъпката за газ беше 6 ст. не знам от кога понеже сега забелязах, но вече отстъпката е само 3 ст. за пропан-бутан
Да питам има ли други по-добри предложения в момента с по-добра отстъпка?
Имам и на Лукойл карта, но не знам каква е отстъпката там. Лятото в почивните дни беше 2 ст. стандарт + 2 ст. за почивните дни.
P.S. поне са смъкнали цената на газта на 1.22 лв. литъра

Та до сега използвах Еко карта "Приятели" и най вече в почивните дни и отстъпката за газ беше 6 ст. не знам от кога понеже сега забелязах, но вече отстъпката е само 3 ст. за пропан-бутан

Да питам има ли други по-добри предложения в момента с по-добра отстъпка?
Имам и на Лукойл карта, но не знам каква е отстъпката там. Лятото в почивните дни беше 2 ст. стандарт + 2 ст. за почивните дни.
P.S. поне са смъкнали цената на газта на 1.22 лв. литъра

-
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2010, 10:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 Ghia 2.0 16V
Картите приятели са със следните отстъпки вече : Дизел 4ст, 95 Економи 4ст, Автогаз 3ст, 95 Плюс 7ст, 100 октана 7 ст, Дизел плюс 7 ст.Картите на SDI, Еко Експрес,Еко феърплей са си с непроменени отстъпки от 5 ст на литър за всякакъв вид гориво.А това със 6те стотинки на литър събота и неделя беше до края на Октомври.
Когато на готин човек му е кофти, това е блус.Когато на кофти човек му е готино, това е чалга.
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2011, 10:47
- Модел на автомобила: Ford Focus sedan 1.6 Duratec 100PS
В Лукойл са 5 ст за дизел и бензин, 2ст за газ. Това с допълнителните 2 ст е удължено до 31.12.2011 и важи със сигурност за бензин и дизел, но не съм сигурен дали важи и за газ???? Май, че не.
-
- потребител
- Регистриран: 18 фев 2009, 15:25
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V АГУ
Благодаря. Преди 2-те стотинки си бяха и за газта в Лукойл. Значи трябва или да търся от посочените карти (Картите на SDI, Еко Експрес,Еко феърплей) или да се преориентирам може и в Лукойл
Ей големи измекяри тези гърчоля, зарибиха народа на 6 ст. и изведнъж без да кажат и дума бум на 3 ст. отстъпката.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Обаче картите на SDI, Еко Експрес,Еко феърплей, не са обявени като опция на сайта, или вече не се предлагат, или снабдяването със тях става по особен начин (за SDI ясно).
http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=581&lan=1" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.eko.bg/Text.aspx?menuitemid=581&lan=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!