Едно кафе и още нещо...:

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
```Mar4o```
потребител с
потребител с
Регистриран: 03 сеп 2006, 23:51
Модел на автомобила: `00 Fiat Punto 1.9 JTD 97 Mondeo TDI
Status: Извън линия

Мнение от ```Mar4o``` » 16 окт 2006, 16:07

незнам за вас обаче аз си взех въженцето 8). Айде едно голямо мерси на 01

Потребителски аватар
Set
потребител
потребител
Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
Контакти:

Мнение от Set » 16 окт 2006, 17:06

Brock написа:
Set написа:
Brock написа:А бе хора - не мога да ви разбера - честно!!!!!!!!!!!!

Човека каза, че ще подарява в София, а тези от провинцията взеха да викат и оплюват - ами отскочете до София и ще получите и вие.

Ето вижда се, че човека си прави реклама, но от тази реклама печелят всички във форума - видя се че тази реклама не е менте - ами не спете, а действайте и спрете да плюете 01.

PS - като модератор и администратор на форума, мислех да не изказвам мнение, но не се сдържах. Който му изнася - да взима. На който не му изнася - да не плюе напразно. А който вече си е взел подаръка - да се похвали

:twisted:
Нищо не плюем. Просто ако имат магазини в страната може да се организира нещо през тях да се вземе. Щото нали се сещаш кога ще дойда до София за една туба антифриз от 20лв при положение че кораба ми ще изгори поне 30лв газ, а да не говорим че трябва да си взема и свободен ден от работата за да се довлача до софето.
Ами ако всеки с подобен въпрос си направи труда да влезне в сайта им, ще види, че имат магазини само в София.
Друг е въпроса, че човека каза - ВАЖИ САМО ЗА СОФИЯ. Това все пак е подарък и не можеме да го виниме за това му решение.

Айде аз спирам да говоря по темата, че започнах да се ядосвам.

Що се ядосваш бе колега. Направи си труда да прочетеш цялата тема и ще забележиш че 90% от хората които са "плюли" са "столичани". Ние от "провинцията" просто се интересуваме има ли чалъм да получим подаръци, без да ходим до София, било то с куриер или да изпратим някой да вземе и за нас. Ето например Cossy е с местожителство София/Варна значи често ходи от единия град в другия и можеше да се организира да вземе за колегите от Варна по някой подарък. Има и други колеги с двойно местожителство които могат да го направят същото. Да не говорим че има и други варианти.
Айде със здраве и ако съм обидил някой моля да ме извини.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...

Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!

Не всичко, което има две бузи е лице...

Потребителски аватар
evg2
потребител
потребител
Регистриран: 06 сеп 2005, 10:33
Модел на автомобила: Mondeo-комби 2.0-136 PS-NGA.-GHiA-1993г.
Контакти:

Мнение от evg2 » 17 окт 2006, 20:58

"Айде аз спирам да говоря по темата, че започнах да се ядосвам. "
*167*
Не се коси много,усетих се че не съм в час. *00120*

01
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2005, 07:04
Модел на автомобила: София

Мнение от 01 » 19 окт 2006, 21:00

evg2 написа:"Айде аз спирам да говоря по темата, че започнах да се ядосвам. "
*167*
Не се коси много,усетих се че не съм в час. *00120*
Здравейте колеги!
Досега двама са се възползували от наградите, единият от които беше младо момче на 18 години.Как да не му подариш с удоволствие подарък? :lol: :lol: Ми той е дете, макар и по високо от мен!
И на мен ми се е случвабо да ми подаряват, защо да не върна жеста, когато имам тази възможност?
Офертата е валидна, макар да ми коствува време и телефонни разговори,не винаги в подходящо време,отговарямв на въпроси, как се стига до нас, къде да се получат подаръците и т.н.
А това не винаги става в удобно за разговори време.
01 не пуши и не пие, както и избягва да си бърка в носа с пръсти!
Наркоманията му се свежда до дишане, медитация,авализи и още много глупости, обилно запълващи целия ден,както и до снимки.
Налице е една фото галерия, пълна с "консервирани" моменти, малка част от които е посветена на бизнеса с авточасти.
01 е като бодлив магарешки трън, между банда разни други растения:
http://www.emk-33.com/gallery2/main.php ... emId=15639" onclick="window.open(this.href);return false;

Това с "подаръците" си е експеримент,за който си плащам.
Разбира се, той има и рекламен отенък,но в случая това не бЕше целта.
Когато пуснах първия пост,бях в онова хубаво и приятно настроение, което искаш да споделиш и с другите,което всеки от вас е изпитал поне веднаж в живота си.Една вечер бях на една клубна сбирка, на бензиностанция ОМВ на бул България-Рядко ходя на такива срещи-това беше изключение.
Когато ми е хубаво и приятно,защо да не направя един жест?
Ако не изпращам подаръци по страната, то не е по друго съображение, а от липса на време през деня.
ПРеди време, поснах едни рекламни банкноти от 100 лева, на които вместо 100 лева, пишеше "100 десни".
Ей това беше "реклама%....хе хе хехех е е, що народ се прецака с теми банкноти и то прецакване за 100 лева, въобще не е малко! хе хе хе хе
Две години след раждането на банкнотата, още не са стихнали резултатите от тази реклама, съвсем скоро в Каолиново е станал цирк с моя рекламна банкнота, както ще прочетете:
http://emk-33.com/viewtopic.php?t=8659" onclick="window.open(this.href);return false;
Ако ви разказвам, какви смешни ситуации лреживях покрай тази реклама.....хе хе хе хе
Представете си, че ви "праснат" със 100 левова банкнота, няма ли да запомните за цял живот фирмата ни?
:lol: :lol: :lol:
Всъщност, банкнотата не е правена с такава цел, а за майтап и настроение.
Това беше вторичен резултат и той ме спря , да пусна такива реклами върху 10 левови банкноти, които -----щяха да влязат веднага в "обръщение" и щяха да изгорят много хора.
Това вече , нямаше да мине безнаказано и за нас---хе хе хе хе
Всъщност, банкнотата си беше майтап с българската парична система , както и с пословичните "анти качества" на българите. хе хе хе
Пуснах в обръщение 40 000 такива банкноти и всеки, който ги виждаше,ако въобще ги усетеше, първо са засмиваше, след това ги показваше на тези до него и най после, винаги когато му даваха редовна банкнота от 100 лева, си отваряше очите на 18..... :lol: :lol:
Ета така, можеш да сринеш доверието в една хартийка, която не става дори и за тоалетната....
....................................
И сега не пиша за реклама!
Приятно ми е , седя си сам в офиса, топло ми е, приятно ми е,медитирам ---, ако успея да ви предам част от удоволствието си, ще го усетите.

http://www.emk-33.com/gallery2/main.php ... emId=15968" onclick="window.open(this.href);return false;

"01-не пий кафе преди лягане ООД"

И кво от това? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 20 окт 2006, 00:38

Истинските неща са безплатни! Плащат се само фалшивите неща!
Eeee 01, що не каза като ми сменяхте тампоните на стабилизиращата щанга че имаш такова виждане над нещата? Щях да ви помоля за един истински ремонт...

И аджеба никой ли не обърна внимание че пише Клуб Форд на стъклото на колата? И Ели не си направи устата да метне малко я антифриз, я кабели за свещи...

Тц, тц. Е ся как да дойда с удоволствие да ви докарам 150лв труд (чаркалаците пак ще са от вас), за да оправим малко дертове по един Нисан? =((: *072* *00147*
Изображение Изображение

01
потребител
потребител

Мнение от 01 » 20 окт 2006, 15:11

Kocko написа:
Истинските неща са безплатни! Плащат се само фалшивите неща!
Eeee 01, що не каза като ми сменяхте тампоните на стабилизиращата щанга че имаш такова виждане над нещата? Щях да ви помоля за един истински ремонт...

И аджеба никой ли не обърна внимание че пише Клуб Форд на стъклото на колата? И Ели не си направи устата да метне малко я антифриз, я кабели за свещи...

Тц, тц. Е ся как да дойда с удоволствие да ви докарам 150лв труд (чаркалаците пак ще са от вас), за да оправим малко дертове по един Нисан? =((: *072* *00147*

:lol: :lol: :lol: :lol:
Само "истинските" същества,осъзнават "истинските неща".
Ти от тях ли си? :lol: :lol: :lol:
За "обикновенните" същества, важат "обикновенните" неща!
Ти от тях ли си? :lol: :lol: :lol:
За мен ще е удоволствие да те видя, за да разберем точно от кои си и как да процедираме с теб.
И това, с табелката за клуба "Форд", не е проблем, но за монтьорите ни, тя не значи нищо, освен ако не идвате по често , зада ви отличим от останалите....Те въобще не са в течение какво си пишем тук и каква информация разменяме.
Това едва ли е углавно престъпление?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ще те черпя едно кафе, а може и нещо друго!

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 20 окт 2006, 16:01

За мен ще е удоволствие да те видя, за да разберем точно от кои си и как да процедираме с теб.
И това, с табелката за клуба "Форд", не е проблем, но за монтьорите ни, тя не значи нищо, освен ако не идвате по често , зада ви отличим от останалите....Те въобще не са в течение какво си пишем тук и каква информация разменяме.
01 Eдва ли е углавно престъпление :), по-добре да са в течение какво точно човъркат по колицата :). За виждането, ще се видим през седмицата, за да ми смените късия накрайник на кормилната рейка. Първо трябва да го взема от "Tech-Co". Обаче имам коментар: мисля че е коректно да знам цената за труда предварително, а не както се получава 3ти път вече да я обмисляме на място. Колата е Форд Орион 1992 1.6 карб. 90коня.

Може и на ЛС да ми пратиш цената, за да не правим нежелана реклама/антиреклама. По твоя преценка. Пък барем разберем истински ли сме, обикновени ли сме...
*072* Не знам кой ще отсъди обаче!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
evg2
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от evg2 » 20 окт 2006, 22:18

№ 01 рече.
"И сега не пиша за реклама!
Приятно ми е , седя си сам в офиса, топло ми е, приятно ми е,медитирам ---, ако успея да ви предам част от удоволствието си, ще го усетите. "
Абе че са ти отпуснали местенце за реклама ич не ми дреме,тия за 18г-ните много си ларж бе драги те толкова са ТУНИНГ по-някога се объркват, ами пусни малко и за някой дом за сираци че и те да медитират завалиите, а кво ще кажеш, мани я тая поезия ала Хичкок, дай нещо по-така и щети кажемммм "ЕМ-33"комплекта направи си ре-мката ама даде и на нямащите.
евала бе БГ.

01
потребител
потребител

Мнение от 01 » 21 окт 2006, 16:00

Kocko написа:
01 Eдва ли е углавно престъпление :), по-добре да са в течение какво точно човъркат по колицата :). За виждането, ще се видим през седмицата, за да ми смените късия накрайник на кормилната рейка. Първо трябва да го взема от "Tech-Co". Обаче имам коментар: мисля че е коректно да знам цената за труда предварително, а не както се получава 3ти път вече да я обмисляме на място. Колата е Форд Орион 1992 1.6 карб. 90коня.

Може и на ЛС да ми пратиш цената, за да не правим нежелана реклама/антиреклама. По твоя преценка. Пък барем разберем истински ли сме, обикновени ли сме...
*072* Не знам кой ще отсъди обаче!
Е, добре, ще ти монтирам накрайника безплатно, за да не правим никаква реклама на цени тук.
Но реглажът ще си го платиш....нали! :lol: :lol: :lol:
Ей така се общува по добре, когато се познаваме.
Иначе, с цените винаги има коментар, защото ме стрелят с въпроси ей така на пътя, без да съм видял колата, а после се оказва нещо друго или "И" нещо друго.
Ако клиентът беше един, нещата ще са много лесни за обяснение, но ти знаеш какво е при нас и това е обяснението. :lol: :lol:

Сега иди и разбери от човеците ли си или не? :lol: :lol: :lol:
Хората все получават неща на аванта и вземат, че умрат, преди да разберат, че не са истински!!

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 22 окт 2006, 01:19

Не... виж, не коментираме безплатен монтаж. Аз съм против понятието безплатен обяд. НО, като казвам че има причина да те питам има. Това дали правиш коректен бизнес си е твой проблем. Клиента винаги си избира. Аз неслучайно написах марката на колата, година двигател, за да не остане място за "ала бала". Аз ще си платя и монтажа и реглажа. И за пореден път ти казвам че авантата не ме влече. Аз ОБИЧАМ да плащам, НО да знам за какво.

Не случайно обичам да си купувам консумативите от различни места, а и повярвай ми УЖАСНО МНОГО МРАЗЯ някой да ми казва какви консумативи да си купувам, особено ако се продават от същия човек (фирма). Хората са казали: "Не питай старило, питай патило". Затова питам за цена за ТРУД, нищо друго не ме интересува. Това дали приходите ви се уповават на труд или на консумативи си е ваш проблем. Питам за цена на труд и нищо друго.

На същия автомобил: смяна на семеринг на колянов вал: 1.6 карб. 1991 год. един вал: 90 коня CVH мотор се води. Кажете ми отново цена за труд: Аз обичам коректни взаимоотношения. Ако не можете да ми кажете цена за труд, вие за мен не сте коректни изпълнители. Аз си плащам за услуга. (И разбира се, ако според Вас колата се различава от горепосоченото цената ще е друга, но ако за 6 год. не знам каква ми е колата... е просто не знам какъв човек съм) Отново питам:

ЦЕНА за ТРУД:

1. СМЯНА накрайник кормилна рейка къс ляв (води се външен).

2. СМЯНА семеринг колянов вал същата кола.
========

01, 02, 07861552 или каквото "0 ще да сте", разбери ме правилно: На мен не ми се слуша за медитации, искам да слушам за сериозни неща: тази кола ми вози задника със 120+ км/ч и искам да съм сигурен в нея. Ще съм сигурен в нея, когато е в пълна изправност (двиг.+управление+спирачки+окачване). Това дали вие ще извършите ремонта е въпрос на коректни взаимоотношения. Това дали ще са коректни въпросните взаимоотношения зависи от това дали ще ми посочиш фиксирана цена за труд. А бонусите, отстъпките и това дали монтьорите познават стикера "Клуб Форд", "ала бала"та и "темподобни", докато ми оправят колицата е въпрос на пиене на кафенце с цигарка, а не раздаване на визитки!
Изображение Изображение

01
потребител
потребител

Мнение от 01 » 28 окт 2006, 16:34

Не... виж, не коментираме безплатен монтаж. Аз съм против понятието безплатен обяд. НО, като казвам че има причина да те питам има. Това дали правиш коректен бизнес си е твой проблем. Клиента винаги си избира. Аз неслучайно написах марката на колата, година двигател, за да не остане място за "ала бала". Аз ще си платя и монтажа и реглажа. И за пореден път ти казвам че авантата не ме влече. Аз ОБИЧАМ да плащам, НО да знам за какво.

Не случайно обичам да си купувам консумативите от различни места, а и повярвай ми УЖАСНО МНОГО МРАЗЯ някой да ми казва какви консумативи да си купувам, особено ако се продават от същия човек (фирма). Хората са казали: "Не питай старило, питай патило". Затова питам за цена за ТРУД, нищо друго не ме интересува. Това дали приходите ви се уповават на труд или на консумативи си е ваш проблем. Питам за цена на труд и нищо друго.

На същия автомобил: смяна на семеринг на колянов вал: 1.6 карб. 1991 год. един вал: 90 коня CVH мотор се води. Кажете ми отново цена за труд: Аз обичам коректни взаимоотношения. Ако не можете да ми кажете цена за труд, вие за мен не сте коректни изпълнители. Аз си плащам за услуга. (И разбира се, ако според Вас колата се различава от горепосоченото цената ще е друга, но ако за 6 год. не знам каква ми е колата... е просто не знам какъв човек съм) Отново питам:

ЦЕНА за ТРУД:

1. СМЯНА накрайник кормилна рейка къс ляв (води се външен).

2. СМЯНА семеринг колянов вал същата кола.
========

01, 02, 07861552 или каквото "0 ще да сте", разбери ме правилно: На мен не ми се слуша за медитации, искам да слушам за сериозни неща: тази кола ми вози задника със 120+ км/ч и искам да съм сигурен в нея. Ще съм сигурен в нея, когато е в пълна изправност (двиг.+управление+спирачки+окачване). Това дали вие ще извършите ремонта е въпрос на коректни взаимоотношения. Това дали ще са коректни въпросните взаимоотношения зависи от това дали ще ми посочиш фиксирана цена за труд. А бонусите, отстъпките и това дали монтьорите познават стикера "Клуб Форд", "ала бала"та и "темподобни", докато ми оправят колицата е въпрос на пиене на кафенце с цигарка, а не раздаване на визитки!
Колега, както четете, отговарям на всеки пост и заяждане, защото тонът ти, не е коректен, а е заядлив!
Не се дръж така с мен,аз съм много добронамерен към теб и към вас.
И когато ми пишеш такива неща, приеми че ВСЕКИ ДЕН ПОСРЕЩАМ И ИЗПРАЩАМ десетки и стотици хора и клиенти и ми става смешно :lol: :lol: :lol:
Някои от тях са много грозни и глупави , някои са много дребнави и неинтелегентни!
И когато поработиш така,като мен, :lol: :lol: ще разбереш, че не си Баба Ванга, за да знаеш с каква повреда влиза колата, за да фиксираш цена.
И понеже съм ял "лайна" от клиенти, които казват:
"Ама ти каза такава и такава цена!"- затова не обявявам цена предварително.
Ето например днес-влиза кола смяна на ремък и ролки, оказа се обаче, че има разбита водна попма и сменихме такава, оказа се че алтернаторът е с разбити лагери и ги сменихме и т.н. :lol: :lol:
Ако бях "фиксирал" цена 60 лева, дали щях да бъда точен?
Вие пиете кафе, поднесох ви го!
Няколко човека минаха и си заминаха кой с въженце, кой с антихриз, кой с друг подарък!
ПОДАРЯВАМ ЗАЩОТО ИМАМ И ЗАЩОТО ИСКАМ!
И зная че с това дразня! :lol: :lol: :lol:
Извинявам се за което ...... :lol: :lol:
Приятно пиене на кафе!

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 29 окт 2006, 03:17

Ето например днес-влиза кола смяна на ремък и ролки, оказа се обаче, че има разбита водна попма и сменихме такава, оказа се че алтернаторът е с разбити лагери и ги сменихме и т.н. Ако бях "фиксирал" цена 60 лева, дали щях да бъда точен?
Добре това означава ли че има предварително фиксирана крайна цена за смяна на ремък и ролки или не? Човекът се е поинтересувал от цена за смяна на ремък и ролки нали? Абсолютно нормално е тя да е различна от цената за смяна на лагери за бобината! И все пак, ако разсъждавам правилно е коректно да се знаят предварително. Или поне като се поинтересува човек, да му бъде отговорено. А това че не сте пророк, нормално е да не знаете проблема на машината, понякога признаците са сходни.

Да се заяждам... не бих казал. Но да попиташ за смяна на Ескорт на тампони на стаб. щанга и да ти кажат... "Ауууу ма тука целия мост се бута, то това мноо сложно!", докато преди малко е било... "Ескорт? Няма проблеми, той е като Фиеста, много лесно се сменя!" Глупости... това е клатене на задна. Моля не извъртайте контекста на моя пост, откъдето тръгна тази тема. Както може би не сте обърнали внимание, нямам нищо против. Платих си, не съжалявам. Доволен съм от качеството на свършената работа. И в бизнес аспект ви пожелавам само успехи!

Колкото до:
И зная че с това дразня!
Въобще не ме дразните, нямам отношение по въпроса. Радвам се че сте намерили подходяща маркетингова стратегия, надявам се да е успешна!

P.S. Ако може да ми разясните какво имате предвид в цитираните тук Ваши изречения.
И когато ми пишеш такива неща, приеми че ВСЕКИ ДЕН ПОСРЕЩАМ И ИЗПРАЩАМ десетки и стотици хора и клиенти и ми става смешно. Някои от тях са много грозни и глупави , някои са много дребнави и неинтелегентни!
Става Ви смешно че имате десетки и стотици клиенти? Или че са грозни, глупави и дребнави?
Колега, както четете, отговарям на всеки пост и заяждане, защото тонът ти, не е коректен, а е заядлив!
Колега, до тук не съм видял отговор колко струва на Ескорт смяната на тампон (1 бр.) на стабилизираща щанга предна. Също така и колко струва труд смяна външен накрайник на хидр. рейка! Mисля че за да демонстрирате поне малко бизнес коректност, е редно да ги посочите тук, това е конкретно запитване. Помолих за отговор на ЛС, но тъй като не получих, очаквам да го видя тук. Осъзнавам силната вероятност ляв накрайник на кормилна рейка да се окаже всъщност счупена задна дясна пружина, но съм готов да понеса известна доза подигравки! *00201*

Ще помоля модераторите да не заключват темата все още, с надеждата да разберем има ли такова понятие фиксирана цена/труд в услугите на фирма "Ем Комплект 33" ООД. Благодаря!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
evg2
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от evg2 » 29 окт 2006, 14:49

Вие пиете кафе, поднесох ви го!
Няколко човека минаха и си заминаха кой с въженце, кой с антихриз, кой с друг подарък!
И зная че с това дразня!
Извинявам се за което ......
Приятно пиене на кафе!
:?:
Ей тия приказки ме стоплят........опасен МАРХЕТИНГ С АНТИХРИЗА тука нямам работа, нагло и посно е!!

Потребителски аватар
Brock
потребител
потребител
Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
Контакти:

Мнение от Brock » 30 окт 2006, 13:11

evg2 написа:Вие пиете кафе, поднесох ви го!
И зная че с това дразня!
Извинявам се за което ......
Приятно пиене на кафе!
:?:
Ей тия приказки ме стоплят........опасен МАРХЕТИНГ С АНТИХРИЗА тука нямам работа, нагло и посно е!!
АНТИХРИЗ = антифриз -случват се и грешки

Наистина си мисля да заключа темата, ама нека Коси-то да си кае мнението.

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 30 окт 2006, 13:15

Мога много лошо да се изцепя, но ще се задоволя със заключване на темата. За някои има подаръци, за други не. Които иска да се пробва да отиде и да види :? И малко повече ред е хубаво да въведете в складовете си, 01 знае защо...

п.п. Не очаквам и не желая отговор на т ова което съм написал, то е просто констатация :idea:
Изображение

Заключена

Върни се в “КАФЕНЕ”