Как "взехте" книжка?

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
mclsdreal
потребител
потребител
Регистриран: 01 май 2009, 20:44
Модел на автомобила: Мондео 1.8TD-2000, Джия
Status: Извън линия

Re: Как "взехте" книжка?

Мнение от mclsdreal » 03 юни 2009, 13:23

Знам, но не беше по моя вина :P _friends_
I`m sorry.. I can`t be perfect... !!

Потребителски аватар
momo76
потребител
потребител
Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Status: Извън линия

Re: Как "взехте" книжка?

Мнение от momo76 » 04 юни 2009, 08:58

Ето и моята история. Далечната 1993г. отиваме с брат ми да се записваме на курсовете. Да ама не, бил съм на 16г. и не можело. След кратко уговаряне и парите на масата инструктора се съгласи. Карах няколко часа и инструктора вика ти за кво си дошъл, някой хора и след 10 години не карат като тебе (карам кола от 13 годишен) няма кво да идваш, ама аз как няма тука пари са се давали а и ладичката много добре се въртеше по полигона. И така минах курсовете. Ама за изпита трябвало да имам 17г. Чакам си търпеливо да стана на 17 и един прекрасен заледен януарски ден отивам на изпит. Тръгваме баща ми да ме кара към КАТ и вика я карай ти малко да потренираш. По едно време минаваме покрай една автобусна спирка и баща ми вика спри тука да вземем един познат. Спирам и кво гледам - към колата идва един униформен катаджия. Тръгваме и следва следния диалог:
Катаджия: Вие накъде
Баща ми: Ааа сина е на изпит при вас и го карам натам.
Катаджията: Ъъъъъъ?
Отивам си в КАТ почва изпита листовки. Решавам си листовките за 15мин. после пия кафе 1час и ни викат за резултатите. Започват с тея дето бяха за категория С - от техникума по транспорт. То едни резултати от по 100 и кусур точки, викам си айде пак ще се идва. Ама не имах само 1 точка и минавам. Останалото беше лесно полигон (тогава все още го имаше) и градско (то в Силистра кво градско ама все пак). Накрая изпитващия вика айде честито ела след седмица за книжката. Да ама не аз нямам 18г и книжка не. Чаках цели 11 месеца до декември за заветната книжка. На 6 декември направих 18г на 7 декември вече бях с книжка.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”