Пътен дневник. Какво ви направи впечатление днес?
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Пътен дневник. Какво ви направи впечатление днес?
Тротоарът е тесен за две колички, вървящи успоредно. Вижда се прекрасно. Освен това на тротоара пада сянка, слънцето не може да пробие там.
Общината е виновна и да се вземе в ръце!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Какво означава общината е виновна?
Утре ще се наредят 3 майки с колички и ще трябва още по-широк тротоар!
Трябва да се поддържат тротоарите и да се направят лесни за достъп от колички и инвалиди, ама да се правят 5 метра широки, защото някой смята, че трябва да се наредят всички хора по улицата в редица е малко нелепо. Сянка падала сега, ама лятото като я търсят с количките сянката, какво да направим?
Утре ще се наредят 3 майки с колички и ще трябва още по-широк тротоар!
Трябва да се поддържат тротоарите и да се направят лесни за достъп от колички и инвалиди, ама да се правят 5 метра широки, защото някой смята, че трябва да се наредят всички хора по улицата в редица е малко нелепо. Сянка падала сега, ама лятото като я търсят с количките сянката, какво да направим?
-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Като цяло тротоарите са доста разбити, сигурно по-разбити от улиците. На места са доста високи (сигурно с цел да не се качват колите) и като има улици през 20 метра ти се налага да слизаш-качваш, слизаш-качваш с количката, което е неудобно както за теб, така и за бебето. Даже повечето майки използват велоалеята.
Това е причината за ходенето по пътното платно.
Това е причината за ходенето по пътното платно.

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Не могат да се отърват от селския манталитет, просто не знаят за какво служи тротоара. Не е само при вас, даже това което си снимал е някаква малка уличка. При нас, между наше село и останалия град, улицата е с 4ленти с тротоари от двете страни и пак е масова практика е да се върви по платното.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Българска работа, после същите тия се оплакват че нищо не е наред в държавата
- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Айляци хора ... от 6,5 милионна държава работят едва 500 000 ..... останалите 6 милиона ги носим на гърба си. Днес ми направи впечатление, че в работен ден /петък 26.9/ и работен час /11:00/ градския транспорт в "столицата" бе претъпкан, а трафика ужасяващ. И повечето "пътници - айляци", млади хора в активна възраст. Питам се аджаба, какво правят тези хора в такъв ден, в такъв час по улиците и в градския транспорт - за да са там, значи повечето от тях не работят. А на мен от години за пръв път ми се случи по обед да съм част от "айляшкото" общество. А и в Ст. град по това време кафенетата са пълни /то между другото по цял ден са пълни/. А на мен всеки месец ми се удържат близо 500 лв.. Докога ще хрантутим перманентно "безработните" и "многодетните"?!?! А нивите и селата пустеят и внасяме картофи от Франция, грозде от Австрия и домати от Полша. То само това да е. Че държавата е виновна- виновна е ... но не само тя - и хората имат пръст в това безхаберие и този станал вече прословут български мързел!
- urgan
- Потребител
Как мързел бе нали бяхме най работливата нация в европа. Незнам като се прибера по Шумен имам чувството че там 10% от хората работят, всичко е по кафенетата, по улиците, питам се кой работи и ако не работиш как се живее така. Все пак не сме Германия да получаваш социални до живот 1000Е. И после някой като ми се оплачи ми няма работа, как да има като си свикнал да не работиш. И тука в София същото излизаш с колата задръствания, къде отиват всичките тия хора не ми е ясно.
-
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Браво колега,
изфука се с около 2300 лв брутна заплата!
изфука се с около 2300 лв брутна заплата!

-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Еми всеки е по задачи някакви. Аз работя в офис, но ми се налага поне 2 пъти седмично да пътувам по София, отделно има много хора, които работят два дена и два дена почиват, има такива на смени, студенти и тн.... понеделник и петък е нормално да има повече. И аз като пътувам и бързам и си викам "еййй тия не са ли на работа бе, кви са тия задръствания ". Прекалено много софиянци сме в Софията

- martin1977
- потребител
Столичани в повече
А иначе не съм се фукал с 2300 брутна заплата. При мен е друг случая /както при повечето предполагам/. Ако взимах толкова, нямаше да карам кошници от миналия век. Удръжките /общо всички/ на около 1000-1200 чисти пари се равняват на около 400-500 - значи горе-долу при бруто 1700, чисто получаваш 1200 - останалите отиват за айляци, многодетни, безработни, депутати, нуждаещи се и т.н 6 000 000 човека .... и това ако е справедливо.....

-
- потребител
http://calculator.bg/
Колега,
тук можеш да разбереш кое, къде ти отива като данъци!
На никой не му харесва да работи, а някой да не работи и да лежи на гърба на другите, но по-добре да си от работещите и правещи нещо от колкото от другите. Също така, не дай си боже се разболееш и трябва да се лекуваш с нещо скъпо и не можеш да си го платиш, тогава се надяваш касата да го поеме.
Монетата има две страни. Дали нещо е честно или не, няма значение. Порастваш и разбираш, че живота не винаги е коректен.
Колега,
тук можеш да разбереш кое, къде ти отива като данъци!
На никой не му харесва да работи, а някой да не работи и да лежи на гърба на другите, но по-добре да си от работещите и правещи нещо от колкото от другите. Също така, не дай си боже се разболееш и трябва да се лекуваш с нещо скъпо и не можеш да си го платиш, тогава се надяваш касата да го поеме.
Монетата има две страни. Дали нещо е честно или не, няма значение. Порастваш и разбираш, че живота не винаги е коректен.

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Как стигнахте до заплатите в тоя пътен дневник бре?
(риторичен въпрос)
На мен ми направи направи впечатлениер за пореден пътр какъв ад става София, като завали дъжд. Не стига, че не спазват правилата, като ленти, знаци и светофари, ами почват и да карат бавно заради мокрото и става лудница. Ужас!

На мен ми направи направи впечатлениер за пореден пътр какъв ад става София, като завали дъжд. Не стига, че не спазват правилата, като ленти, знаци и светофари, ами почват и да карат бавно заради мокрото и става лудница. Ужас!

-
- потребител
Сега ще се намери да каже някой, че в мокро трябва да се кара бавничко и внимателничко.
Смисъл, така е, като карат с гуми чехли и не внимават къде карат, нормално!
Смисъл, така е, като карат с гуми чехли и не внимават къде карат, нормално!
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Даже в закона е записано така - с цел да не опръскаш пешеходците.kito написа:Сега ще се намери да каже някой, че в мокро трябва да се кара бавничко и внимателничко.
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Щото по големите булеварди е пълно с пешеходци.DigiPro написа:Даже в закона е записано така - с цел да не опръскаш пешеходците.kito написа:Сега ще се намери да каже някой, че в мокро трябва да се кара бавничко и внимателничко.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
По Търновските е пълно. Освен това от разкопаването преди години за газта по края на пътя се събира голямо количество вода и ако минеш с подобаваща скорост спокойно можеш да измиеш очите на пешеходците.madboy написа:Щото по големите булеварди е пълно с пешеходци.DigiPro написа:Даже в закона е записано така - с цел да не опръскаш пешеходците.kito написа:Сега ще се намери да каже някой, че в мокро трябва да се кара бавничко и внимателничко.
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:
Тука почват да се влачат по булеварди с три ленти в посока. Разбирам да е разбит и с дупки, та да внимаваш, понеже може да са пълни с вода, а то....

-
- потребител
То да беше веднъж на 100 години да вали, че да кажат нямат опит, ама то тази година всеки ден почти валя! 

- martin1977
- потребител
Аз пък мога да ти кажа, че това лято само 2 пъти валя ......kito написа:То да беше веднъж на 100 години да вали, че да кажат нямат опит, ама то тази година всеки ден почти валя!
веднъж 45 дни ... и веднъж 30 дни

- urgan
- Потребител
Абе незнам като валне малко и става страшно, почват да се влачат други пък се изнервят от това влачене изобщо омагьосан кръг е както винаги