От ноември яки глоби за зимни гуми и фарове
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
Ееее, ама аз нямам излишно време...Направете си по едно картонено макетче и мерете разни дупчици
Е тва е оригинален прибор - жив шублер
http://www.khulsey.com/rv_info/rv_digit ... gauge.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Е тва е оригинален прибор - жив шублер

Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
въпреки, че има къде къде по технически образовани от мен хора в този форум си позволих да начертая нещата така както и аз ги виждам...

ако зъбчето е изпилено с Y mm. то показанието (Z) ще бъде, дълбочината на грайфера (Х) + изпиленото (Y)...
а ето и малко шублери, които мерят колко се е подало зъбчето...

cocoff, такъв със стенен часовник не намерих
sorry

Поздрави,
la4o
P.S sorry че все се замесвам в някви чужди спорове, ама напоследък ни взеха за мезе...

ако зъбчето е изпилено с Y mm. то показанието (Z) ще бъде, дълбочината на грайфера (Х) + изпиленото (Y)...
а ето и малко шублери, които мерят колко се е подало зъбчето...

cocoff, такъв със стенен часовник не намерих

Поздрави,
la4o
P.S sorry че все се замесвам в някви чужди спорове, ама напоследък ни взеха за мезе...
-
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2007, 22:41
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8/115 АГУ/хетчбек 1994
Аз мисля , че с тези задължителни зимни гуми КАТ малко се пооляха !!!
Онзи ден слушах по МСАТ изказване на някъкъв биг бос на КАТ Варна , че всезонните гуми не се брояли за зимни !Даже както каза човекът " Такива гуми не съществуват , въпреки че се предлагат от търговците в магазинната мрежа "
Ами тогава да минат и да ги конфискуват от магазините!
То май явно от КАТ вече се чудят откъде да изкарат някой лев!
Толкова ли никой не се движи с превишена скорост?
Ама за по-лесно що не минат да направят по някой акт на Гудиар , Мишлен , Бриджстон и др. такива фирми които имат наглостта да лъжат така нагло потребителя!!
Онзи ден слушах по МСАТ изказване на някъкъв биг бос на КАТ Варна , че всезонните гуми не се брояли за зимни !Даже както каза човекът " Такива гуми не съществуват , въпреки че се предлагат от търговците в магазинната мрежа "

Ами тогава да минат и да ги конфискуват от магазините!
То май явно от КАТ вече се чудят откъде да изкарат някой лев!
Толкова ли никой не се движи с превишена скорост?
Ама за по-лесно що не минат да направят по някой акт на Гудиар , Мишлен , Бриджстон и др. такива фирми които имат наглостта да лъжат така нагло потребителя!!