ще гласувате ли
- revmata
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2007, 20:14
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS 20 M P7a
- Status: Извън линия
ще гласувате ли
безразлични ли сте и да ли ,форума ни сплотява въпреки ,че всеки има определено мнение
КАРАЙ РЕТРО И УСЕТИ ОРИГИНАЛА
-
- потребител
- Регистриран: 26 яну 2006, 17:50
- Модел на автомобила: Puma 1.7 Zetec-s в процес на тунинговане
И за мен ли няма да гласуваш? Уби ме!
http://izbori2007-bg.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://izbori2007-bg.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
-
- потребител
- Регистриран: 26 яну 2006, 17:50
- Модел на автомобила: Puma 1.7 Zetec-s в процес на тунинговане
Добре де. Не гласуваш. Защо тогава мрънкаш, че това или онова не ти харесва? Ми ти нищо не си направил за да ти харесва. За да стане работата трябва всеки да даде нещо от себе си. Вот, труд, усилия, време. Иначе кой ви е длъжен да ви дава? И защо един да бачка, а друг да чака да му се даде?
3320 Козлодуй
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: ще гласувате ли
За ... за кой?revmata написа:ще гласувате ли
Друго бих им причинил но бих се и въздържал защото явно толкоз си могат.
Май всички толкоз си можем ... заедно

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Мога да гласувам само за 1.DMX_a написа:Не трябва така!mrdds написа:безразличен съм!
Не мисля да гласувам повече докато скапаната държава не започне да се управлява от чужденци.Тогава мисля,че ще има оправия.
По-добре гласувай против
Ако можеше за всички против щях да съм първи пред секцията.
Писна ми вече да гледам безхаберието на управниците,било то общински,парламентарни,министерски,държавни.
Гласувах за първанов с надеждата,че ще е по различен-типичен мрънкач-нищо не свърши с казуса Либия.
Гласувах за царя с надежда,че като е цар,богат,и идва от далече ще свърши нещо за странта.И той свърши-прибра си имотите на Боровец и по курортите и потъна в миша дупка.
Гласувах за станишев,с илюзията,че ще е различен.По зле от другите-Р.Овч.,Вальо топлото и т.н...обръчи от фирми,източени милиони....хората с 300лв заплати...
Гласувах и за кмет(на Хасково-че тогава още бях хасковлия),човека си прехвърли строителния бизнес на жена си и всички общински поръчки за строежи и ремонти ги изпълняваше фирмата му.Построи хотел в Синеморец и си направи вила-тип резиденция в с.Резово,в която могат да живеят 6-7 многодетни семейства.......и това всичко само със кметската заплата от 1500лв.

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:

Кмета на Хасково си е бизнесмен, неотдавна се срещах с него като представител на един от мобилните ни оператори с предложение да сключим договор за наем / м/у общината и мобилния оператор/.Кметът се съгласи при едно условие- освен договора за наем, при който ще се плаща наем по пазарни цени като в София, общината да получи дарение, минимум 10 GSM апарата + промоционална тарифа за разговори. Погледнато от страни изглежда, че човека не иска кой знае колко, но като си представя, че същата наглост проявява и с други фирми и директно си иска каквото и колкото му трябва...и като си представя, че 99% от управляващите са като него....без коментар...най-добре е недействителен глас.
FORD - Feel the difference.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
М дааа, лошото е, че хората сега пак ще гласуват за този с "най-светли" обещания (на политически език "обещание"= лъжа, подигравка и т.н.), които ще се изпълнят за има-няма 800 дни или пък за някой Болен мозък.mrdds написа:...................
До сега един да си беше изпълнил обещанията щяхме да сме поне пред Румъния, а ние си затъваме.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
За парламент и за презедент гласувам винаги, щом е за местни кметски избори гласувам или не взависимост:
1. Гласувам ако сред кандидатите има от турски произход, гласувам за който и да е друг.
2. Гласувам ако настоящия кмет е доказан идиот и престъпник и се бори пак за мандат.
3. Не гласувам в останалите случаи
На тези избори ще гласувам, защото ми иде на Йоан Костадинов да му навра главата в з@дника, осра Бургас попелдака му неден
Иначе тая година б@@си кандидатите и чудото, кьораво и сакато, малоумно и простовата се е кандидатирало, как може бюлетината в Смолян (май там беше) да е дълга 2м и 10см, май както се бъзикаха
в шоуто на Слави ще им трябва помоща на вазелин или плюнка да я вкарат в процепа на урната

1. Гласувам ако сред кандидатите има от турски произход, гласувам за който и да е друг.
2. Гласувам ако настоящия кмет е доказан идиот и престъпник и се бори пак за мандат.
3. Не гласувам в останалите случаи

На тези избори ще гласувам, защото ми иде на Йоан Костадинов да му навра главата в з@дника, осра Бургас попелдака му неден

Иначе тая година б@@си кандидатите и чудото, кьораво и сакато, малоумно и простовата се е кандидатирало, как може бюлетината в Смолян (май там беше) да е дълга 2м и 10см, май както се бъзикаха
в шоуто на Слави ще им трябва помоща на вазелин или плюнка да я вкарат в процепа на урната

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Какво пък вие искате нещо което той има а той иска това което вие имате( пазарна политика), и не става въпрос за лична облага. С тези апарати евентуално ще работят служители на общината а 80% от преференциалните разговори ще бъдат служебни.Polly написа:![]()
Кмета на Хасково си е бизнесмен, неотдавна се срещах с него като представител на един от мобилните ни оператори с предложение да сключим договор за наем / м/у общината и мобилния оператор/.Кметът се съгласи при едно условие- освен договора за наем, при който ще се плаща наем по пазарни цени като в София, общината да получи дарение, минимум 10 GSM апарата + промоционална тарифа за разговори. Погледнато от страни изглежда, че човека не иска кой знае колко, но като си представя, че същата наглост проявява и с други фирми и директно си иска каквото и колкото му трябва...и като си представя, че 99% от управляващите са като него....без коментар...най-добре е недействителен глас.
Влизам в ролята на адвокат, само защото предишните два кмета на Хасково се интересуваха само от лични облаги, и града беше на "програма минимум".
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Няма да гласувам най-вероятно, освен ако в последния момент не изскочи някое по-малко зло. Отдавна съм се отказал от надеждата че ще се появи някой достоен който да спаси положението, защото просто няма как. Учудвам се че все още има хора които вярват в идеята и в този и онзи и са изненадани от последвалия провал. Фигурата на спасителя изкуствено се създава години на ред от едни и същи хора като главната роля се дава на цар, овчар, огняр и т.н.... и хората всеки път виждат лъч светлина. Къде обаче го видяха, като той не е съществувал никога, на мен лично не ми е ясно.
То е като в сапунените опери, героите се сменят, сюжета остава същия. Как смятате дали някой много кадърен и различен може изобщо да бъде допуснат в надпреварата? Няма начин просто, правилата на играта отдавна са написани и след като си изпълняват функцията няма защо да бъдат променяни.
То е като в сапунените опери, героите се сменят, сюжета остава същия. Как смятате дали някой много кадърен и различен може изобщо да бъде допуснат в надпреварата? Няма начин просто, правилата на играта отдавна са написани и след като си изпълняват функцията няма защо да бъдат променяни.