леле вчера какво направих ...
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
леле вчера какво направих ...
Нали съм си зелен аз.. иии отивах до Павлово до познат газаджия да ми пипне колицата.. И на околовръсното - горнобански път точно преди да се пресече Цар Борис 3-ти една яма имаше но аз не я знаех... и като каза ТРЕСССССССС иии скъсах предна дясна...ТА понеже нямах възможност да сложа зимните гуми а резерва нямам защото си карам с резервата..
та BIlly_boy дойде и донесе една резерва 
извод: Не карай без резервна..

- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: леле вчера какво направих ...
и аз минавах веднъж през тая яма. и после ще ми обясняват как пълнили дупките. пълнат други дупки майvenom4o написа:Нали съм си зелен аз.. иии отивах до Павлово до познат газаджия да ми пипне колицата.. И на околовръсното - горнобански път точно преди да се пресече Цар Борис 3-ти една яма имаше но аз не я знаех... и като каза ТРЕСССССССС иии скъсах предна дясна...ТА понеже нямах възможност да сложа зимните гуми а резерва нямам защото си карам с резервата..![]()
та BIlly_boy дойде и донесе една резерва

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: леле вчера какво направих ...
Aми...Ха добро утроvenom4o написа:...извод: Не карай без резервна..

- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Е така един приятел пука гума по магистралата на 5м. след отбивката на Нови Хан и нямаше резервна, та понеже му бях най-близко и му занесеох една резевна гума, заедно с ключ, че и това нямаше.... ама поне крик си имаше
.
Иначе аз така веднъж се прибирам, от София и на слизане от магисталата по пътя към Нози Хан и нацепит един голям каък, нещо като двойно паве
, спирам гледам нищо й няма на колата по ходова част и гуми... след 7-8км. почнах да усещам лееека промяна в мощността на колата, някакси све едно не беше загреяла със света, както и както и като я залюлея леко и не е както си е обикновенно, но нищо притеснително нямаше... и така съм си карал със средна скорост 130км. още 4-5км. даже направих 1-2 кръгчета из Елин Пелин да видя да не би да си въобразявам че й има нещо и накрая слизам пред нас и гледам задня дясна гума спадналааа... аз аз съм я спукал още на павето, ама като съм спрял не е била издишала още, пък и колата работи доста по-шумно то изпускането на гумата та не съм я и чул даже
. Ама вече си знам... спукам ли предна и нямам резерва... слагам от зад и карам спокойно до сервиза

Иначе аз така веднъж се прибирам, от София и на слизане от магисталата по пътя към Нози Хан и нацепит един голям каък, нещо като двойно паве