la4o ОБЯВЯВА КОНКУРС!!!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
la4o ОБЯВЯВА КОНКУРС!!!
Четейки форума днес и последвалото много свободно време поради дълго шофиране от 5 км за 40 мин породиха една идея, която отдавна се опитваше да се избистри 
та така...
ОБЯВЯВАМ КОНКУРС ЗА НАЙ-ИНТЕРЕСНА ПАПАРАШКА СНИМКА НА ТЕМА ФОРД!!!
като всеки конкурс и този ще има награда! Това ще е "малката тайна награда на la4o" (измислил съм я, но мисля, че ще е по-интересно да е тайна (според мен Слави Трифонов не я беше измислил за разлика от мен, но ефекта го биваше))
та понеже аз давам наградата, аз ще определя правилата... ако някой ден конкурса стане регулярен, ще се примиря, да помогнете за правилата
Първо правило: Публикуваните снимки да са авторски и автора им да гарантира за това.
Второ правило: Автора да ни позволи да ползваме снимките за бъдещи цели без да ни съди за авторски права. Ние пък му обещаваме, ако използваме снимките с комерсиална цел, да го попитаме и да му отцепим малко от комерсиалността
Трето правило: Снимкте да отговарят на добрия тон...
Четвърто правило: На снимката да присъства Форд!!! (ама това трябваше да е първо правило)
Пето правило няма...
Срок на конкурса... хм... 1 месец... През това време публикувайте снимкте си, та да може после да ги оценим и към коледа, човека да си вземе наградата...
Снимките ще се оценяват по някакъв странен начин, който още не съм измислил... може би ще поканя комисия... най-вероятно ще спечели този, който донесе най-голям подкуп...
Държа да отбележа отново че наградата е по-скоро символична... надявам се да няма обидени, нацупени, спорещи, псуващи, биещи, пиещи (от мъка) и каквито и да е други състояния израз на недоволство
Давам честта на модератора да измисли правилното място на темата... и предварително се извинявам, че дублирах онази тема с папарашките снимки... МНОГО ЯКО при това
Подрави,
la4o
П.С Приемат се всякакви спонсори, които да подпомогнат конкурса и да увеличат наградата или печалбата на организатора
Нека конкурса започне сега...

та така...
ОБЯВЯВАМ КОНКУРС ЗА НАЙ-ИНТЕРЕСНА ПАПАРАШКА СНИМКА НА ТЕМА ФОРД!!!
като всеки конкурс и този ще има награда! Това ще е "малката тайна награда на la4o" (измислил съм я, но мисля, че ще е по-интересно да е тайна (според мен Слави Трифонов не я беше измислил за разлика от мен, но ефекта го биваше))
та понеже аз давам наградата, аз ще определя правилата... ако някой ден конкурса стане регулярен, ще се примиря, да помогнете за правилата

Първо правило: Публикуваните снимки да са авторски и автора им да гарантира за това.
Второ правило: Автора да ни позволи да ползваме снимките за бъдещи цели без да ни съди за авторски права. Ние пък му обещаваме, ако използваме снимките с комерсиална цел, да го попитаме и да му отцепим малко от комерсиалността

Трето правило: Снимкте да отговарят на добрия тон...
Четвърто правило: На снимката да присъства Форд!!! (ама това трябваше да е първо правило)
Пето правило няма...
Срок на конкурса... хм... 1 месец... През това време публикувайте снимкте си, та да може после да ги оценим и към коледа, човека да си вземе наградата...
Снимките ще се оценяват по някакъв странен начин, който още не съм измислил... може би ще поканя комисия... най-вероятно ще спечели този, който донесе най-голям подкуп...
Държа да отбележа отново че наградата е по-скоро символична... надявам се да няма обидени, нацупени, спорещи, псуващи, биещи, пиещи (от мъка) и каквито и да е други състояния израз на недоволство

Давам честта на модератора да измисли правилното място на темата... и предварително се извинявам, че дублирах онази тема с папарашките снимки... МНОГО ЯКО при това

Подрави,
la4o
П.С Приемат се всякакви спонсори, които да подпомогнат конкурса и да увеличат наградата или печалбата на организатора

Нека конкурса започне сега...
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Аз го бях пуснал във FUN,но тогава нямаше обявен още конкурс
Приказката:Гарван,гарвану око не вади" в тоя случай май не важи

Приказката:Гарван,гарвану око не вади" в тоя случай май не важи

Последна промяна от 1.8d на 13 ное 2007, 00:17, променено общо 1 път.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: la4o ОБЯВЯВА КОНКУРС!!!
la4o написа:.................
да му отцепим малко от комерсиалността![]()
![]()
..............................
и предварително се извинявам, че дублирах онази тема с папарашките снимки...МНОГО ЯКО при това
..............................

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- licho
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати - Status: Извън линия
Re: la4o ОБЯВЯВА КОНКУРС!!!
снимка 1

снимка 2

снимка 3

снимка 4

снимка 2