Плаща ли се за лодка на Панчарево?

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
dany85
потребител
потребител
Регистриран: 19 юли 2008, 10:23
Модел на автомобила: Вече съм с Ford Mondeo 1.8td, набор 98 :)
Status: Извън линия

Плаща ли се за лодка на Панчарево?

Мнение от dany85 » 10 мар 2009, 00:48

Здравейте колеги.
Върти ми се в главата идеята да си купя малък каяк, но това е при условие, че има къде да ходя да греба. Въпроса ми е - ако си го кача на покрива и отида на Панчарево трябва ли да плащам някви такси или директно си го пускам във водата и се кефя? Оказва се, че не е чак толкова скъпо удоволствието - цени от около 500лв за чисто нов едноместен каяк не е нереалистична :)

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Плаща ли се за лодка на Панчарево?

Мнение от denisebastian » 10 мар 2009, 11:29

dany85 написа:Здравейте колеги.
Върти ми се в главата идеята да си купя малък каяк, но това е при условие, че има къде да ходя да греба. Въпроса ми е - ако си го кача на покрива и отида на Панчарево трябва ли да плащам някви такси или директно си го пускам във водата и се кефя? Оказва се, че не е чак толкова скъпо удоволствието - цени от около 500лв за чисто нов едноместен каяк не е нереалистична :)
Мой приятел имаше джетове,коита лятото пускаше на морето,и сме ходили да ги караме на Панчарево...на никого не сме плащали,предполагам,че и за каяка е същото
Не мога да ти кажа със сигурност обче :roll:
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”