Предай нататък
- B.Stoilov
- потребител
- Регистриран: 21 ное 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.3I 2004 year
- Status: Извън линия
Предай нататък
Здравейте на всички
Наскоро гледах за втори път филма "Предай нататък". Първият път, когата го гледах бях на 10-12 години може би, нямам представа. Тогава ми направи впечатление, но нали се сещате, че на тази възраст съм бил зает с други мисли
Наистина се вдъхнових от този филм и затова съсзадох група във Facebook.
https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D ... n%20false;
Идеята ми за тази страница е, всеки който има нужда от помощ, за каквото и да било, да пише/поства на страницата. Всеки, който иска да направи добро за някой човек, и от това да се почувства наистина добре и пълноценен по някакъв начин пък може да помогне. За да набере тази инициатива скорост, на страницата и трябват доста "харесвания" и популяризиране. Затова ще се радвам на всеки, който я хареса и/или сподели с останалите свои приятели.
Благодаря Ви.

Наскоро гледах за втори път филма "Предай нататък". Първият път, когата го гледах бях на 10-12 години може би, нямам представа. Тогава ми направи впечатление, но нали се сещате, че на тази възраст съм бил зает с други мисли

https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D ... n%20false;
Идеята ми за тази страница е, всеки който има нужда от помощ, за каквото и да било, да пише/поства на страницата. Всеки, който иска да направи добро за някой човек, и от това да се почувства наистина добре и пълноценен по някакъв начин пък може да помогне. За да набере тази инициатива скорост, на страницата и трябват доста "харесвания" и популяризиране. Затова ще се радвам на всеки, който я хареса и/или сподели с останалите свои приятели.
Благодаря Ви.

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Re: Предай нататък
Нямаш представа как се усмихнах, още като прочетох заглавието и се сетих за филма.... Съвет, това описание на идеята ти го сложи във About, за да става ясно за какво е групата 
Успех!

Успех!

- B.Stoilov
- потребител
- Регистриран: 21 ное 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.3I 2004 year
Във about има място само за 155 знака, доколкото ми показва. Трябва да измисля съкратен вариант 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Страницата, която заявихте, не беше намерена.
Възможно е да сте щракнали на изтекла връзка или да сте написали погрешен адрес.
Възможно е да сте щракнали на изтекла връзка или да сте написали погрешен адрес.
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Трябва да се изтрие частта от линка след числата на втория ред и ще проработи.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- toniboy
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2008, 17:20
- Модел на автомобила: ford C MAX 1.6 TDCI /109 к.с / 2009 г
да ето така стана https://www.facebook.com/pages/%D0%9F%D ... 7030911055" onclick="window.open(this.href);return false;peterdi_bg написа:Трябва да се изтрие частта от линка след числата на втория ред и ще проработи.