За "истинските" Форд-аджии

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
exotique
потребител
потребител
Регистриран: 19 сеп 2008, 22:17
Модел на автомобила: xr2i
Status: Извън линия

За "истинските" Форд-аджии

Мнение от exotique » 23 яну 2014, 20:35

Датата е 21.01.2014 . София. 2 напълно изрядни автомобила заминаха за бирени кенчета благодарение на "фенщината и истинските разбирачи" в този и не само форум!
Тъмно-сивата- 2,0i 115 коня на 90000км с изгоряла бензинова помпа, 5 лети джанти и ремус- на скраб
Светло сивата 1,6 75 коня с духнала гарнитура на главата- купе, окачване, салон- всичко останало в перфектно състояне- на скраб
Честито на пивоварните и новите бирени кенчета направени от истинска немска стомана- и жалко за неоценените Old-time-ри........

:|

Потребителски аватар
S_C
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX
Контакти:
Status: Извън линия

Re: За "истинските" Форд-аджии

Мнение от S_C » 23 яну 2014, 22:57

Не се ядосвай. Един ден всички коли отиват там. Ужасно трудно се поддържа толкова стара кола-изпитах го на собствен гръб.И доста пъти съм се питал дали постъпих правилно като си бракувах Сиерата-главно защото ми вършеше чудесна работа.Мондеото е безкрайно далеч от показателите, които на мен са ми ценни и важни в една кола. Но Сиерата беше просто невъзможна за поддържка повече.Не беше гнила, харчеше нормално и почти не гореше масло. Но като заминаха задните тампони на магарето, нещата станаха зле- освен дето са безбожно скъпи, никой от сервизите в квартала не пожела да се хване с такъв ремонт, защото се разглабя половината кола.А там, където уж бяха склонни да се навият да я правят, още от начало ми казаха, че подобен ремонт под 500 лева няма да излезе. Което всъщност предреши съдбата и. Чудесна машина беше, но всяко нещо с времето си.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”