Искам да се похваля...
- kserx76
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2009, 18:02
- Модел на автомобила: ford mondeo 2,0 136кс 1995г
- Status: Извън линия
Искам да се похваля...
Здравеите колеги фенове на легендарната марка.Искам да се похваля,от днес ще учатствам пряко в производството на 1,0 ECOBOOST двигател 125кс 170 NM .Всъщност за втори път.Назначиха ме отново.Става въпрос за френската компания MONTUPET която произвежда цилиндровите глави за този прекрасен три цилиндров агрегат.В тази връзка през 2012г бях два пъти в заводите в COLOGNE .С нескрита гордост споделям че в момента има сериозен ръст в продажбите на този двигател и запасите на завода от готови цилиндрови глави са на свършване.Същото е и за завода в Германия,възможно е да прекратят производството всеки момент.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Re: Искам да се похваля...
Ще използвам тази тема, а модераторите ако преценят може да я прекръстят на "Искам да се похваля", за да стане по-обща и всеки да може да се похвали, я с ново возило, я с дете или нещо друго да имат възможност да използват тази тема, вместо да пускат нова.
Ако модераторите сметнат, че написаното е спам, могат да го изтрият без обяснения и забележки!
Та ми се ще да се похваля, че най-после се преместих в новото си жилище и вече ще съм на нов адрес, за който Дани е уведомена.
Снимки може да се видят на долния линк, тъй като сградата е спечелила ІІ-ро място в класацията за красива фасада през 2011г.
http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=5
Дани: Ники, за возилата си имаме раздел Моята кола
Хвалете се на воля за успехи, за деца, за нов дом...
Честито! >:D<:
Ако модераторите сметнат, че написаното е спам, могат да го изтрият без обяснения и забележки!
Та ми се ще да се похваля, че най-после се преместих в новото си жилище и вече ще съм на нов адрес, за който Дани е уведомена.
Снимки може да се видят на долния линк, тъй като сградата е спечелила ІІ-ро място в класацията за красива фасада през 2011г.
http://fs.baumit.bg/en/?page=viewfasada&id=5
Дани: Ники, за возилата си имаме раздел Моята кола

Честито! >:D<:
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Жалко, сега няма на кой да се караш като ти спира пред гаража.Ще бъдеш лишен от това удоволствие 

времето е като парите-никога не стига
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Браво Ники, честит да ви е новият дом ! Безкрайно щастие да ви следва в него !
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Нека сведем честитките до минимум и оставим хвалбите за успехи и придобивки
да не се разводни темата.

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Е то ако никой не ми честити, все едно не съм се хвалил, братче. 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Пепи, колата си е пак в гаража, така че проблема си остава, но вече ще режа гуми.
А Дани е права за спама, но като модератор може да отпусне някой друг ден спам и после с голямата метла.
А Дани е права за спама, но като модератор може да отпусне някой друг ден спам и после с голямата метла.

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Вече съм мноооо компетентен ..... на хартия:

Липсват единствено дизеловите агрегати, защото за тях има отделни два-три тома с решения на проблеми. хъхъъх

Липсват единствено дизеловите агрегати, защото за тях има отделни два-три тома с решения на проблеми. хъхъъх

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Besniq
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2012, 15:16
- Модел на автомобила: фокус mk2.5 Duratec и W203 - C180 kompressor
- Контакти:
Честито Ники !
[url=http://besniq30.snimka.bg/automobiles/ford-focus-mk1-1-8-tddi.802865.34892879][img]http://media.snimka.bg/s1/4324/034892879-thumb.jpg?r=0[/img][/url]