Максимално ускорение на мондео 2.0 130 к с
- murselin
- потребител
- Регистриран: 16 окт 2006, 22:21
- Модел на автомобила: Форд Мондео Джия /98/ 2.0I 130k.s.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Максимално ускорение на мондео 2.0 130 к с
Интересува ме колко е максимално в км ускорението от 1 до 2 до 3 до 4 до 5,или кога ви се вклучва прекъсвача на инжекциона 

добрите момчета отиват в рая ! лошите където си поискат 

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: Максимално ускорение на мондео 2.0 130 к с
...Предавката няма значение - изключва при обороти!murselin написа:Интересува ме колко е максимално в км ускорението от 1 до 2 до 3 до 4 до 5,или кога ви се вклучва прекъсвача на инжекциона
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ускорението е първа производна на скоростта и втора производна на пътя. Защото ускорението се мери в метри за секунда на квадрат.murselin написа:Интересува ме колко е максимално в км ускорението от 1 до 2 до 3 до 4 до 5,или кога ви се вклучва прекъсвача на инжекциона
Явно въпросът ти е каква е максимално възможната скорост на 1,2,3,4 и 5-та скорост.
- V_A_N_K_A_T_A
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2005, 15:03
- Модел на автомобила: Alfa 156 2.0 20V Turbo;Ford Mondeo Turnier 1.8 16V 93'
- Контакти:
- murselin
- потребител
- Регистриран: 16 окт 2006, 22:21
- Модел на автомобила: Форд Мондео Джия /98/ 2.0I 130k.s.
- Контакти:
точно това ми е ? спорим с един приятел с подобно монди хетчбек той ми казва около 20км по висока максимална скорост на предавка а мен силно ме съмнява.Примерно-1ва-60км/2ра-100/3та-140/4та-180/5та нагореnikolovvd написа:Ускорението е първа производна на скоростта и втора производна на пътя. Защото ускорението се мери в метри за секунда на квадрат.murselin написа:Интересува ме колко е максимално в км ускорението от 1 до 2 до 3 до 4 до 5,или кога ви се вклучва прекъсвача на инжекциона
Явно въпросът ти е каква е максимално възможната скорост на 1,2,3,4 и 5-та скорост.

добрите момчета отиват в рая ! лошите където си поискат 

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Абе що си мисля че 4та и 5та достигат еднаква скорост при масовите коли. 5та е само с икономия на гориво, тъй като при същата скорост е на по-ниски обороти. Просто на 5та не можеш да си вкараш колата в прекъсвач. Затова пробвай максимална на 4та ако можеш да я вкараш там в прекъсвач и бъди спокоен че това ти е максималната 

- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Не само си го мислиш но в почти такаKocko написа:Абе що си мисля че 4та и 5та достигат еднаква скорост при масовите коли. 5та е само с икономия на гориво, тъй като при същата скорост е на по-ниски обороти. Просто на 5та не можеш да си вкараш колата в прекъсвач. Затова пробвай максимална на 4та ако можеш да я вкараш там в прекъсвач и бъди спокоен че това ти е максималната

ПС: Абе сигурни ли сте, че сте с един и същ размер гуми