Мъка, да се оплача.
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Мъка, да се оплача.
Извинявам се за простащината, ама да им еба путката майна идиотска нещастна педерастка на всички грозни педали майстори, бояджии, дограмаджии. Искам да си зема шоковата палка и да ги еба в шибаните дебели идиотски и педалски гъзове, маминката им курвенска да еба в гъза да еба.
След като си попсувах малко... да обясня какво става.
Квартирката на центъра. Спирам в малките улички до нас. Винаги културно, възпитано... Преди няколко дни нещастно бях спрял до сграда, която я т.нар. санираха отвън. Няма проблеми, хората сложиха табелка да я мръдна, е па мръднах я. Построиха си скеле, почнаха си работа, аз съм на няколко метра от тях. Никакви грижи, беше опръскана малко с хоросан ли е, вар ли е, кво е не го знам, ама никакви проблеми, изми се веднага. Вчера обаче не можах да спра там. Спрях до EQuest, не точно, ама малко по-нататък. Отивам днес да пия кафенце с една кака, пеша, ама минах покрай колата да й мерна един поглед и гледам малко прашна, и на капака камък около 6-7 санта в диаметър. Поизтръпнах малко, гледах го... вдигам го, няма дупка... бе то не камък, ами мазилка бая и парче от тухла (слава Богу). Даммм, почвам да зяпам по колата наляво надясно и откривам три красиви вдлъбнатини на покрива... едната мааалко по-дълбока. И трите яко изжулили боята...
И кво да правя ся бе хора, бива ли, хората хванали бачкали, ремонтирали, едно фиатче пред моята, и то артисало... Така ли се правят ремонти... нямаше никой там да заколя, ама... поне капака да беше, щях да си го тунинговам, що на покрива, как се оправя тая работа...
И ся по застрахователи трябва да се мъкна... Нищо не ща, само да се оплача

След като си попсувах малко... да обясня какво става.
Квартирката на центъра. Спирам в малките улички до нас. Винаги културно, възпитано... Преди няколко дни нещастно бях спрял до сграда, която я т.нар. санираха отвън. Няма проблеми, хората сложиха табелка да я мръдна, е па мръднах я. Построиха си скеле, почнаха си работа, аз съм на няколко метра от тях. Никакви грижи, беше опръскана малко с хоросан ли е, вар ли е, кво е не го знам, ама никакви проблеми, изми се веднага. Вчера обаче не можах да спра там. Спрях до EQuest, не точно, ама малко по-нататък. Отивам днес да пия кафенце с една кака, пеша, ама минах покрай колата да й мерна един поглед и гледам малко прашна, и на капака камък около 6-7 санта в диаметър. Поизтръпнах малко, гледах го... вдигам го, няма дупка... бе то не камък, ами мазилка бая и парче от тухла (слава Богу). Даммм, почвам да зяпам по колата наляво надясно и откривам три красиви вдлъбнатини на покрива... едната мааалко по-дълбока. И трите яко изжулили боята...

И ся по застрахователи трябва да се мъкна... Нищо не ща, само да се оплача

- krava_i_pile
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2005, 13:43
- Модел на автомобила: Фиеста 1.1 Ghia 90-та карбуратор, АГУ Landi Renzo
- Контакти:
-
- потребител
- Регистриран: 01 мар 2006, 09:57
- Модел на автомобила: Мондео 1,8 16V 1993
- Контакти:
Made in Bulgaria
Мноо тъпо! И аз преди няколко дни видях една Сиерка, върху която беше паднало дърво. Изгнили му корените, минали ония с големия камион с арматурата за съседния строеж (например) закачили дървото и то се скършило..
А на мойта имам синя боя (цвят - преса за смет ВОЛФ/ДИТЦ) и на двете огледала..
Така е на улицата.. Абе оправия нема!
Мноо тъпо! И аз преди няколко дни видях една Сиерка, върху която беше паднало дърво. Изгнили му корените, минали ония с големия камион с арматурата за съседния строеж (например) закачили дървото и то се скършило..
А на мойта имам синя боя (цвят - преса за смет ВОЛФ/ДИТЦ) и на двете огледала..
Така е на улицата.. Абе оправия нема!
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Аз се успокоих братле
Мина ми, като сложих мокетчето на облегалката на седалките стана като S-Class отвътре. Тиха приятна. Ама толкова ми беше лачена отвън, само такива работи и се случват. Драснах и калника преди няколко месеца на някакви драки по пътя към Карандила, само такива работи 
Аз за да не привлича погледи, не я мия отвън. Отвътре е направо като хотелска стая излъскана, ама отвън докато се зацапат много страничните стъкла.

Аз за да не привлича погледи, не я мия отвън. Отвътре е направо като хотелска стая излъскана, ама отвън докато се зацапат много страничните стъкла.