Мъка, да се оплача.

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J
Status: Извън линия

Мъка, да се оплача.

Мнение от Kocko » 26 ное 2006, 03:55

Извинявам се за простащината, ама да им еба путката майна идиотска нещастна педерастка на всички грозни педали майстори, бояджии, дограмаджии. Искам да си зема шоковата палка и да ги еба в шибаните дебели идиотски и педалски гъзове, маминката им курвенска да еба в гъза да еба.

След като си попсувах малко... да обясня какво става.

Квартирката на центъра. Спирам в малките улички до нас. Винаги културно, възпитано... Преди няколко дни нещастно бях спрял до сграда, която я т.нар. санираха отвън. Няма проблеми, хората сложиха табелка да я мръдна, е па мръднах я. Построиха си скеле, почнаха си работа, аз съм на няколко метра от тях. Никакви грижи, беше опръскана малко с хоросан ли е, вар ли е, кво е не го знам, ама никакви проблеми, изми се веднага. Вчера обаче не можах да спра там. Спрях до EQuest, не точно, ама малко по-нататък. Отивам днес да пия кафенце с една кака, пеша, ама минах покрай колата да й мерна един поглед и гледам малко прашна, и на капака камък около 6-7 санта в диаметър. Поизтръпнах малко, гледах го... вдигам го, няма дупка... бе то не камък, ами мазилка бая и парче от тухла (слава Богу). Даммм, почвам да зяпам по колата наляво надясно и откривам три красиви вдлъбнатини на покрива... едната мааалко по-дълбока. И трите яко изжулили боята... :( И кво да правя ся бе хора, бива ли, хората хванали бачкали, ремонтирали, едно фиатче пред моята, и то артисало... Така ли се правят ремонти... нямаше никой там да заколя, ама... поне капака да беше, щях да си го тунинговам, що на покрива, как се оправя тая работа...

И ся по застрахователи трябва да се мъкна... Нищо не ща, само да се оплача :( :((: :( :((: :-SS: *00200*
Изображение Изображение

Потребителски аватар
krava_i_pile
потребител
потребител
Регистриран: 26 фев 2005, 13:43
Модел на автомобила: Фиеста 1.1 Ghia 90-та карбуратор, АГУ Landi Renzo
Контакти:

Мнение от krava_i_pile » 27 ное 2006, 11:37

тц тц тц мама му стара!
Изображение
Изображение

nimm
потребител
потребител
Регистриран: 01 мар 2006, 09:57
Модел на автомобила: Мондео 1,8 16V 1993
Контакти:

Мнение от nimm » 27 ное 2006, 12:29

Made in Bulgaria
Мноо тъпо! И аз преди няколко дни видях една Сиерка, върху която беше паднало дърво. Изгнили му корените, минали ония с големия камион с арматурата за съседния строеж (например) закачили дървото и то се скършило..
А на мойта имам синя боя (цвят - преса за смет ВОЛФ/ДИТЦ) и на двете огледала..
Така е на улицата.. Абе оправия нема!

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 27 ное 2006, 13:13

Като видиш моята как е бита от град, ще се успокоиш. Но на мен не ми пука. Важното е да върви и вътре да ми е гот, а външния вид е за автоджамбазите - да ги отврати и ако е възможно да предизвика съжаление.

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 27 ное 2006, 13:18

Аз се успокоих братле :) Мина ми, като сложих мокетчето на облегалката на седалките стана като S-Class отвътре. Тиха приятна. Ама толкова ми беше лачена отвън, само такива работи и се случват. Драснах и калника преди няколко месеца на някакви драки по пътя към Карандила, само такива работи :)

Аз за да не привлича погледи, не я мия отвън. Отвътре е направо като хотелска стая излъскана, ама отвън докато се зацапат много страничните стъкла.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
murselin
потребител
потребител
Регистриран: 16 окт 2006, 22:21
Модел на автомобила: Форд Мондео Джия /98/ 2.0I 130k.s.
Контакти:

Мнение от murselin » 29 ное 2006, 13:16

един мазач миналата година го отнесе варосвак гаража на комшията та ча трнзита ми беше целият във вар ,па и ми се големее ма баре си отволих
добрите момчета отиват в рая ! лошите където си поискат :)

Потребителски аватар
valboy
потребител
потребител
Регистриран: 20 фев 2005, 16:12

Мнение от valboy » 29 ное 2006, 13:25

murselin написа:един мазач миналата година го отнесе варосвак гаража на комшията та ча трнзита ми беше целият във вар ,па и ми се големее ма баре си отволих
Ае, он уж по български пише, ама я нищо не му отбирам.... *00147*
edit cossy: и тука беше няколко пъти :D

Потребителски аватар
vaskoneti
потребител
потребител
Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г.

Мнение от vaskoneti » 29 ное 2006, 20:47

Ами колега съжалявам за белята, но ако мястото на съсипания тавана съвпада с това където по принцип стои шибидаха, мисля че си се уредил ! Хващай зегито и режи, друго не мога да предложа !!! :) :) :)

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 30 ное 2006, 01:24

Малко встрани е, от пасажерската страна, ама там мога да избия един въздухозаборник като на WRC, да може да диша навигатора, като му/й дойде много ускорението :)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 30 ное 2006, 08:52

Kocko написа:Малко встрани е, от пасажерската страна, ама там мога да избия един въздухозаборник като на WRC, да може да диша навигатора, като му/й дойде много ускорението :)
Закона на Бернули ли имаш впредвид.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”