група на форума във Фейсбук
-
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2009, 08:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Mk1, 2003г., 100hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
група на форума във Фейсбук
Здравейте колеги,
Отскоро съм собственик на Форд и сега разучавам форума. Това което ме интересува е дали има група на форума във Фейсбук. Преди бях собственик на друга марка автомобил (няма да кажа марката, за да няма пререкания), но техния форум си имаше публична група в която хората можеха да обсъждат всякакви теми. Понякога става голяма говорилня, но в повечето случаи можеш да получиш много по бързо информация или решение на даден проблем.
За съжаление колкото и да търсих не открих такава група за форд? Ако някой може да ми каже дали има такава и да ми изпрати линк ще съм благодарен.
Ако няма, то може би с тази тема ще съм дал идея за такава
Отскоро съм собственик на Форд и сега разучавам форума. Това което ме интересува е дали има група на форума във Фейсбук. Преди бях собственик на друга марка автомобил (няма да кажа марката, за да няма пререкания), но техния форум си имаше публична група в която хората можеха да обсъждат всякакви теми. Понякога става голяма говорилня, но в повечето случаи можеш да получиш много по бързо информация или решение на даден проблем.
За съжаление колкото и да търсих не открих такава група за форд? Ако някой може да ми каже дали има такава и да ми изпрати линк ще съм благодарен.
Ако няма, то може би с тази тема ще съм дал идея за такава

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: група на форума във Фейсбук
Да и информацията там минава и заминава.nikolay100 написа: в повечето случаи можеш да получиш много по бързо информация или решение на даден проблем.
Тук също я няма, защото не е публикувана изобщо.
Хората си чатят там и нищо не остава като база.
-
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2009, 08:49
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Mk1, 2003г., 100hp
- Контакти:
Благодаря на колегата belleamie, за бързата реакция! Не знам защо тази група не излиза в търсачката на Фейсбук. По скоро знам, ама де не подхващам нова тема 

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
paci написа:Да и информацията там минава и заминава.nikolay100 написа: в повечето случаи можеш да получиш много по бързо информация или решение на даден проблем.
Тук също я няма, защото не е публикувана изобщо.
Хората си чатят там и нищо не остава като база.

![[t1229.gif] [t1229.gif]](./images/smilies/t1229.gif)
Идеята на форума е като попиташ нещо, да ти отговорят и това да остане за следващите. Хора пише тук! Споделяйте мнението си тук, където ще е полезно и за други. Във Facebook минава и заминава.

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
колегата е колежка, беше я хванала липсата, ама се появи .... за да ти отговориnikolay100 написа:Благодаря на колегата belleamie, за бързата реакция! Не знам защо тази група не излиза в търсачката на Фейсбук. По скоро знам, ама де не подхващам нова тема

времето е като парите-никога не стига