Егати държавата сме
- murselin
- потребител
- Регистриран: 16 окт 2006, 22:21
- Модел на автомобила: Форд Мондео Джия /98/ 2.0I 130k.s.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Егати държавата сме
Момчета преди 2 дни поредното доказателство че няма да се оправим.Минаваме на зелен сфетофар след румънското посока подуене със служебен автомобил пежо 407 и отляво откъм Сдвр една новеничка А 6ца без никакви спирачки ни забоде по средата.Отвътре изскочи некво мутре завъртяха се телефони дошлите полицаи се въртяха кат пръдливи мрънкаха и в крайна сметка в петък дойде писмо от кат София с ПОДЧЕРТАВАМ 22 клетвени декларации на свидетели които са видели нас да минаваме на червено
,а в ситуацията има немаше 5 човека.Немам думи просто.

добрите момчета отиват в рая ! лошите където си поискат 

- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Хе - хе
и мене ме забърсаха в сряда /22/ на светофара на Шипченски Проход и Ал. Жендов /до МВнР/. Аз минах на зелено - един охлюв мина на червено и направи ляв завой и ме бодна в задния ляв калник. Не искаше да викаме КАТ - но аз настоях и в крайна сметка - виновен съм аз
, защото катастрофата е станала извън кръстовището и той бил с предимство. Аз питам - той да не е паднал от небето?! - мина си на червено.
Както и да е - добре, че имам познати, та врътнах един телефон и в последния момент нещата си дойдоха по местата.
Та така - кофти работа - българска работа.

и мене ме забърсаха в сряда /22/ на светофара на Шипченски Проход и Ал. Жендов /до МВнР/. Аз минах на зелено - един охлюв мина на червено и направи ляв завой и ме бодна в задния ляв калник. Не искаше да викаме КАТ - но аз настоях и в крайна сметка - виновен съм аз

Както и да е - добре, че имам познати, та врътнах един телефон и в последния момент нещата си дойдоха по местата.
Та така - кофти работа - българска работа.

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ами да. На 01.12.2006 минах точно на този светафар, но с такси. Имам и касова бележка! 
Дай адрес и до края на седмицита сме те стегнали поне с 222 клетвенни декларации.

Дай адрес и до края на седмицита сме те стегнали поне с 222 клетвенни декларации.
Последна промяна от nikolovvd на 04 дек 2006, 23:37, променено общо 2 пъти.
- ru2sf
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 11:15
- Модел на автомобила: FordFiesta 1,3i 93г
за правилника
Колеги предлагам да се въведат някои изменения в правилника за движение/на майтап/
1.При извършване на маневра никога не давай мигач(другите водачи да си наемат врачка)
2.Изпреварвай от която си искаш страна9от ляво , отдясно, по средата)
3.Винаги отнемай предимството на другите водачи.
4.Минавай на червено (сфетофара е отживелица)
Ако имате още идеи моля допълнете.
А сега сериозно, писнами от разни простаци които си мислят, че всички други трябва да се съобразяват с тях на пътя.А някои мутри и криминални елементи понежа са гъсти с ченгетата са безнаказни(а пък и ченгетата само мислят как да вземат някой лев от някой)
Съгласен съм , че трябва да има камери на всякъде и дори на полицейските коли, както е в Швейцария.Там полицията не контактува с теб.Получаваш по пощата снимка, акт и квитанция, която да платиш в най близката банка.Ако платиш добре, иначе лихвите се трупат.
1.При извършване на маневра никога не давай мигач(другите водачи да си наемат врачка)
2.Изпреварвай от която си искаш страна9от ляво , отдясно, по средата)
3.Винаги отнемай предимството на другите водачи.
4.Минавай на червено (сфетофара е отживелица)
Ако имате още идеи моля допълнете.
А сега сериозно, писнами от разни простаци които си мислят, че всички други трябва да се съобразяват с тях на пътя.А някои мутри и криминални елементи понежа са гъсти с ченгетата са безнаказни(а пък и ченгетата само мислят как да вземат някой лев от някой)
Съгласен съм , че трябва да има камери на всякъде и дори на полицейските коли, както е в Швейцария.Там полицията не контактува с теб.Получаваш по пощата снимка, акт и квитанция, която да платиш в най близката банка.Ако платиш добре, иначе лихвите се трупат.
Никой не се ражда знаещ!
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
- ewgeny
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 18:03
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 OHC
Даже трябва да се впише във великата конституция че "Червения сигнал на светофара е само предложение да спрем и във никакъв случай не ни задължава или подвежда под отговорност от последствията били те човешки жертви"! Е, тогава господ да ни пази (ама и той няма да свари)
Sierra 1,6 OHC из дупките си карам!