probe
- Milla
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2007, 18:56
- Модел на автомобила: Probe
- Контакти:
- Status: Извън линия
probe
Здравете всички!
Имам Пробе Турбо 2.2; 180 коня, 91г.
Нямам думи за тази кола! Старае се да ми угоди на всеки каприз!
Сега купувам същото купе смачкано, без двигателя и скоростната, защото имам малко проблеми с намиране на части!
За веднага ми трябва комплект съединители за модела, но всякакъв внос от Мото Пфое бил на червено!
Може и да стане моята работа, но след около 2 месеца, което леко не ме устройва.
Искам да попитам, ако има форумци с Пробета, можем да си чейнджаме някои части?
Иначе това не е кола, а самолет
обичам го тоя самолет!!!
Ето снимка. Нямам актуална на моята кола, но е 1 към 1
Прощавайте за снимката.
Имах желанието да си поговорим за коли, но изглежда няма да стане. Благодаря за посрещането.
Хайде, със здраве...

Имам Пробе Турбо 2.2; 180 коня, 91г.
Нямам думи за тази кола! Старае се да ми угоди на всеки каприз!

Сега купувам същото купе смачкано, без двигателя и скоростната, защото имам малко проблеми с намиране на части!
За веднага ми трябва комплект съединители за модела, но всякакъв внос от Мото Пфое бил на червено!

Искам да попитам, ако има форумци с Пробета, можем да си чейнджаме някои части?

Иначе това не е кола, а самолет

Ето снимка. Нямам актуална на моята кола, но е 1 към 1

Прощавайте за снимката.
Имах желанието да си поговорим за коли, но изглежда няма да стане. Благодаря за посрещането.
Хайде, със здраве...
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: probe
Ми здрасти ти!Milla написа:Здравете всички!

Зарежи ги тия двмата новобранци горе

Ще се появи мода с правата тук и евентуално ще почисти темата и ще я премести в кафенето.
За тука темата ти трябва да е със снимки и инфо за колата.
Инфо имаме но снимка няма .....
Абе проблем няма но е по-добре да се каже здрасти в кафенето но тва ше го премести мода.
А тея двамцата що се обаждат ?!

Ще те разочаровам обаче, че нямаме активни с пробе у форума.
Ако се завъртиш ти може се окачи още някой.
Ми тва е

Количката иначе вярвам, че е СУПЕР ...
... ама верно баси посрещането и направихте.
Май е госпожица тва бе .... а оглеждайте се баси

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Здравей, съжалявам, че колегите така остро се отнесоха, но раздела е направен с цел да покажем своите коли и да се кажат две думи за тях. Надявам се да сложиш снимки в темата за да видим още един хубав форд във форума. Що се отнася до коментирането на автомобилите, винаги и всеки е добре дошъл стига да спазва правилата и да пуска мненията си в съответния раздел. Без лоши чувства и се надявам да няма обидени, все пак всички сме колеги на пътя, а освен това и по марка 

- Milla
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2007, 18:56
- Модел на автомобила: Probe
- Контакти:
Прощавайте, господа, за моята непоправима грешка!
Не бях прочела правилата, така е, ама никъде не пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има снимка. Представям ми моята кола, точно както е и в раздела. От толкова важният ми профил може да разберете и, че се занимавам с фотография - проблема за мен е нулев! Искам да попитам, господа модератори, трябва ли с първият си пост да сложа снимка на колата? Защо трябва да ми се мести темата в "говорилня" в такъв случай?
Много сте прибързани! Нещо и нервни ми се струвате
Сгреших, че не прочетох за снимките от интернет, ама смятам, че пиша достатъчно грамотно, за да имам правото да общувам в този форум, а и не съм нарушила нетикет, както и не съм нагрубила никого, дори се опитвам да бъда любезна!
Както и да е, наистина останах неприятно изненадана от посрещането.
Имах огромно желание да си пишем по тематиката, ама вече го нямам, казвам ви честно, няма защо да го спестявам.
Поздрави от един фотограф с пробе без снимка
Не бях прочела правилата, така е, ама никъде не пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има снимка. Представям ми моята кола, точно както е и в раздела. От толкова важният ми профил може да разберете и, че се занимавам с фотография - проблема за мен е нулев! Искам да попитам, господа модератори, трябва ли с първият си пост да сложа снимка на колата? Защо трябва да ми се мести темата в "говорилня" в такъв случай?
Много сте прибързани! Нещо и нервни ми се струвате

Сгреших, че не прочетох за снимките от интернет, ама смятам, че пиша достатъчно грамотно, за да имам правото да общувам в този форум, а и не съм нарушила нетикет, както и не съм нагрубила никого, дори се опитвам да бъда любезна!
Както и да е, наистина останах неприятно изненадана от посрещането.

Поздрави от един фотограф с пробе без снимка

- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- kolef
- потребител
- Регистриран: 09 дек 2006, 09:49
- Модел на автомобила: совалка
хихихихи, Milla, добре дошла у форумо
Споко, такова посрещане явно е традиция тук, тъй като преди месец и нещо, когато и аз се бухнах у тоя форум, и мене така ме посрещнаха
Издърпаха ми ушите че много съм плямпал където бива и където не бива, вместо ,като новобранец и незапознат с теми и тем подобни, да ми обяснят като хората.. В началото и аз се дръпнах, но после махнах с ръка .. все пак има какво да научи човек тук или ако търси нещо може да го намери..или да продаде... Така че -отново ти казвам "Добре дошла" и ...успех
И чакаме снимки, и аз много ги харесвам тези пробета
Колеги,както виждам, "каката" е доста оперена и май не е никаква кака, а 23-25 годишна мацка, така че,, давайте го малко "дон жуани"
апропо: туй красиво оченце, дето ме гледа от аватара, твоето ли е ?
ако е, бих искал да видя и двечките заедно 

Колеги,както виждам, "каката" е доста оперена и май не е никаква кака, а 23-25 годишна мацка, така че,, давайте го малко "дон жуани"

апропо: туй красиво оченце, дето ме гледа от аватара, твоето ли е ?

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Добре дошла! Не се стряскай, тук всички помагат и от първия ден като те вкарат в пътя после ти е гот. Дисциплината е в основата на прогреса на сайта и форума най-вече. Ако винаги се поставяш на мястото на останалете ще видиш, че помоща няма да закъснее, а има и много готини колежки и колеги.
Да си караш колата със здраве и умната с тази конюшня.
Апропо - ДВГ-то Японско ли е или Фордовско?
Да си караш колата със здраве и умната с тази конюшня.
Апропо - ДВГ-то Японско ли е или Фордовско?