Мондеото
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
- Status: Извън линия
Re: Мондеото
По VIN-а ... има VIN-декодери - използвай търсачката в сайта.
Трябва да има едни бутони на кормилото, но това не е гаранция, има и други модули и може да са шкартирали самия темпомат.
Трябва да има едни бутони на кормилото, но това не е гаранция, има и други модули и може да са шкартирали самия темпомат.
-
- потребител
- Регистриран: 29 дек 2007, 19:13
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 4X4
Може и да са го премахнали в купето но на жилото на газта имам някаква джажа която много прилича на темпомат. за жалост не мога да открия къде водят жиците от него. Двигателя е доста претрупан , а има и монтирана газова уредба.
-
- потребител
- Регистриран: 06 ное 2006, 14:02
- Модел на автомобила: Mondeo, Ka ,S-max
от 10 год карам всички коли с масло 10-W - 40 на ОПЕЛ- вътре е МОБИЛ ,и е много добро- за бензин,дизел, на газ все тая,не прегаря до 15-23000, на дизела до 13-15000.5 различни коли и бусове и държи.
Мондеото от 5 г го карам с това и вече на 320 000 км- няма пр.Колеги го карат с оригинално-МОТОКР.
и не бива.Вярно че след 7-8х.км.всичките ми коли и бусове го горят по малко ,но ДВ. Са ОК.
Мондеото от 5 г го карам с това и вече на 320 000 км- няма пр.Колеги го карат с оригинално-МОТОКР.
и не бива.Вярно че след 7-8х.км.всичките ми коли и бусове го горят по малко ,но ДВ. Са ОК.