.............
-
- Status: Извън линия
.............
................
Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:02, променено общо 1 път.
-
Re: Новото Ford Mondeo
..................
Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:02, променено общо 1 път.
- FordsPride
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
- Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с
- CEC0087
- Потребител
- Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
Ford Orion 1.4 92 - Местоположение: Пловдив
Браво колега честито страхотна кола

-
- потребител
- Регистриран: 18 фев 2009, 15:25
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V АГУ
Колега може ли малко да разясниш, че ме заинтересува. Това някаква специална оферта за наличности ли е?angel.krasimirov написа: с 20% отстъпка дойде на 34 500 лв. с ДДС.
-
................
Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:03, променено общо 1 път.
- CEC0087
- Потребител
Колега как и идва този двигател има ли ускорение, когато зимахме Мондеото ни го предллагаха но предпочетохме по мощния а за цената която си я взел браво 20% си е сериозна остъпка при нас беше 12% като се отказахме от 2 години каско а гаранцията е 4години надявам се да дойдеш с Мондеото на събора

-
.......................
Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:04, променено общо 1 път.
- slavi73
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2008, 21:20
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 TDCI 140 2008 г.
Честито и от мен колега.Ама защо 1.8,няма ли с по големия мотор2.0TDCI.Имай в предвид че тази кола е доста тежичка.А сега има и мотор 2,2 ама за него да не говорим.И после ти така и така ще е преправяш в Титаниум,защо не взимаш направо титаниума дето си има всичко.Или това на теб ти е тръпка или хоби,незнам как да го кажа.Във всички случаи това е колата.Поздрави.Ще следим развитието с голям интерес 

- vptgp
- потребител
- Регистриран: 24 окт 2008, 09:56
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '02 2.0L tddi 115ps
Колега, голям удар си направил,много е хубава колата. За тия пари си взел най-добрата кола в този клас.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/368242.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- faiko
- потребител
- Регистриран: 07 апр 2009, 13:24
- Модел на автомобила: Ford fiesta ST150
- Контакти:
честито колега!!! със здраже да си я караш!!!! кво стана с фиестичката???? 

-
......................
Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:05, променено общо 1 път.
- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
колкото и да уважавам това мондео да ти кажа че срещу Е класата нямаш шанс
освен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат
иначе честито за машината .. мн е корава аз не съм карал но съм се возил 2/3 пъти. има едно такова такси във Варна и при него съм се качвал страшна машина е вози като мерцедес и все пак под капака си е форд 

криза.. 

-
.....
Последна промяна от angel.krasimirov на 24 юли 2009, 12:05, променено общо 1 път.
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- Kostadin21
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 21:32
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 16V Zetec-SE 75HP Ghia 1996
все пак мерцедес си е мерцедес налиnaze написа:колкото и да уважавам това мондео да ти кажа че срещу Е класата нямаш шансосвен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат
иначе честито за машината .. мн е корава аз не съм карал но съм се возил 2/3 пъти. има едно такова такси във Варна и при него съм се качвал страшна машина е вози като мерцедес и все пак под капака си е форд

Всеки който няма пари за кола,кара форд!
- CEC0087
- Потребител
А Форда си е ФордKostadin21 написа:все пак мерцедес си е мерцедес налиnaze написа:колкото и да уважавам това мондео да ти кажа че срещу Е класата нямаш шансосвен ако не си пипаш по двигателя ама на чисто нова кола кой ти пипа по двигателя.. и аз сега се замислих за нова фиеста ама чисто нова на лизинг обаче парите все не стигат
- reticence
- потребител
- Регистриран: 02 мар 2008, 14:21
- Модел на автомобила: Mondeo
Да, с 2.2 двигателя, определено е невероятно динамична колата, ама май само това е плюса. Първо, че поне според мойте разбирания е страшно шумен двигателя и второ, не знам нашата бройка ли беше дефектна или като цяло им някакви проблеми, но в купето влизаше миризма на гориво...slavi73 написа:...А сега има и мотор 2,2 ама за него да не говорим...
- mladenstefanov
- потребител
- Регистриран: 27 апр 2008, 21:14
- Модел на автомобила: mondeo 2.0