ФОРД на Луки
-
- потребител
- Регистриран: 19 юли 2005, 14:11
- Модел на автомобила: Clio 1.8 16V 93'
- Контакти:
- Status: Извън линия
аз мога да намеря обаче само за мене си...1.8d написа:Айде да не навлизаме в дълбоките и безкрайни спорове за бензин и дизел,но я намери бенз на черно за по левче,лев и 20![]()
![]()
с тоз дизел нали ги гледам зимата всичките който имат дизел и стоят пред блока пак аз точно 2 оборота и колата вече е запалена при -20 градуса и гледам как се мъчат с този дизел...Верно че тук в БГ не винаги е толкоз студено но това ми беше достатачно

Renault Sport
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
И тук ли отново?
Няма смисъл да му се бъркаме на човека. В крайна сметка колата си е негова и сам може да реши с какъв двигател да е. Всеки си има собствени изисквания и потребности. Не е коректно да се натрапва чуждия вкус.
Каквато и да е, важното е колицата да си остане все така спретната и да не създава големи проблеми.

Каквато и да е, важното е колицата да си остане все така спретната и да не създава големи проблеми.

-
- потребител
- Контакти:
Точно така ...аз просто си харесвам бензина колкото и скапо да излиза си е голям + ...но както бензина си има своят + и - така и дизелат си има своя + и -Dundee написа:И тук ли отново?Няма смисъл да му се бъркаме на човека. В крайна сметка колата си е негова и сам може да реши с какъв двигател да е. Всеки си има собствени изисквания и потребности. Не е коректно да се натрапва чуждия вкус.

Renault Sport
- Ivan_TDI
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 18:08
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TDI
Братле и аз съм нафта но паля без проблем. Ако двг ти е наред и горивната система също всичко вече ти зависи от акумолатора. Аз съм с 75 амперов и с висок стартов ток.На Втория пат като вратна и пали. Така че на бензин или нафта важно е как си я гледашOrion16v написа:аз мога да намеря обаче само за мене си...
с тоз дизел нали ги гледам зимата всичките който имат дизел и стоят пред блока пак аз точно 2 оборота и колата вече е запалена при -20 градуса и гледам как се мъчат с този дизел...Верно че тук в БГ не винаги е толкоз студено но това ми беше достатачномн замразва тази нафта!!!
-
- потребител
- Контакти:
Да, така е.Но не всички който карат коли са и малко маняци за да се подготвят за зимата...разбираш ли какво искам да ти кажа??Естесвено че всеки който си гледа колата знае какво трябва да направи за да се подготви за зимата но примерно една нормална жена малко ме самнява да го може.... те предимно знаят как се кара колата нищо повече(даже някой от тях и това не знаят)Ivan_TDI написа:Братле и аз съм нафта но паля без проблем. Ако двг ти е наред и горивната система също всичко вече ти зависи от акумолатора. Аз съм с 75 амперов и с висок стартов ток.На Втория пат като вратна и пали. Така че на бензин или нафта важно е как си я гледашOrion16v написа:аз мога да намеря обаче само за мене си...
с тоз дизел нали ги гледам зимата всичките който имат дизел и стоят пред блока пак аз точно 2 оборота и колата вече е запалена при -20 градуса и гледам как се мъчат с този дизел...Верно че тук в БГ не винаги е толкоз студено но това ми беше достатачномн замразва тази нафта!!!

Renault Sport
-
- потребител
- Контакти:
Никога ли не ти е замръзвала нафтата?? или хакаш яко добавкиЛуки написа:Момчета искам да ви кажа че поне от 15г. карам нафта и въопще не ми се връща на бензин има начини човек да се подготви за зимата и да не му пука дали е -20 . Аз съм виждал доста бензинджии да тичат с чайниците с вряла вода (бай бабо да не ти се случва)

Renault Sport
-