New Ford Focus Style 1.6 Duratec 5d (2009)
-
- потребител
- Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: New Ford Focus Style 1.6 Duratec 5d (2009)
Странно, колата е на Мото Пфое , не е твоя, а ти пишеш в тази тема.ageorgiev написа:До @ drfranky,
Ако не сте се информирал надлежно, темата е за представяне на автомобилите ни. Ако нямате градивни похвали и/или критики то ще Ви помоля да не добавяте излишен spam в темата![]()
До Модераторите на раздела:
Ще помоля модераторският състав за намеса, за да останат само мненията имащи отношение с представянето на автомобила, както и тези по развитието на проекта ми коментарите на колегите от форума за тях. Не считам, че което и да е от мненията на @ drfranky, както и моите отговори на тях, имат отношение с представянето на автомобила ми. Именно на това основание, съобразно Форумните правила, приети от Клуб Форд България, моля въпросните мнения да бъдат изтрити!
Предварително благодаря за съдействието
Ревльо, поне веднъж направи нещо мъжко, сам не можеш ли да се оправиш ?
- ageorgiev
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
drfrancky написа:Странно, колата е на Мото Пфое , не е твоя, а ти пишеш в тази тема.ageorgiev написа:До @ drfranky,
Ако не сте се информирал надлежно, темата е за представяне на автомобилите ни. Ако нямате градивни похвали и/или критики то ще Ви помоля да не добавяте излишен spam в темата![]()
До Модераторите на раздела:
Ще помоля модераторският състав за намеса, за да останат само мненията имащи отношение с представянето на автомобила, както и тези по развитието на проекта ми коментарите на колегите от форума за тях. Не считам, че което и да е от мненията на @ drfranky, както и моите отговори на тях, имат отношение с представянето на автомобила ми. Именно на това основание, съобразно Форумните правила, приети от Клуб Форд България, моля въпросните мнения да бъдат изтрити!
Предварително благодаря за съдействието
Ревльо, поне веднъж направи нещо мъжко, сам не можеш ли да се оправиш ?
ОК - сам - Ще Ви помоля най-учтиво да прекратите както безсмисленият spam в темата ми, така и персоналните нападки срещу мен. Ако счтате, че имаме нерешими междуличностни проблеми - обърнете се към Прокуратурата!
За пореден път Ви информирам, че собствеността, с която разполагам и финансовите ми ресурси не са Ваш проблем и не считам, че е уместно да ги засягате във всяко Ваше изказване! Не крия изненадата си, че въпреки крайно неадекватното Ви поведение в този форум модераторският състав не Ви е наложил административно наказание! На прима виста се сещам за поне 3 правила на този форум, които системно нарушавате! Ако не Ви допада темата за автомобилът ми (автомобилът е мой - лизингът е финансово обвързан с опция за придобиване, т.е. съгласно точките му съм задължен към ЛИЗИНГОДАТЕЛЯ със сума, а не с автомобил

За Ваша информация над 85% от новозакупените автомобили в ЕС са на лизинг

П.П.: Това не е чат, и не намирам желание да Ви информирам за новостите около мен

Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Честно казано - ти най-малко имаш право да обсъждаш модераторите..ageorgiev написа: Не крия изненадата си, че въпреки крайно неадекватното Ви поведение в този форум модераторският състав не Ви е наложил административно наказание!
С нарушението на това правило си загубил правата си да изискваш каквото и да е от модераторите:
5. Регистрацията на повече от едно потребителско име от един и същ човек е Забранено. При установен такъв случай биват трити всички регистрации на съответния потребител.
Така или иначе - темата ще бъде почистена, когато има налице модератор от раздела, а за нарушението на правилото, което съм цитирал - ще има друго развитие.

- ageorgiev
- потребител
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
cenzor написа:Честно казано - ти най-малко имаш право да обсъждаш модераторите..ageorgiev написа: Не крия изненадата си, че въпреки крайно неадекватното Ви поведение в този форум модераторският състав не Ви е наложил административно наказание!
С нарушението на това правило си загубил правата си да изискваш каквото и да е от модераторите:
5. Регистрацията на повече от едно потребителско име от един и същ човек е Забранено. При установен такъв случай биват трити всички регистрации на съответния потребител.
Така или иначе - темата ще бъде почистена, когато има налице модератор от раздела, а за нарушението на правилото, което съм цитирал - ще има друго развитие.
@ cenzor,
Не виждам проблем. Комуникирал съм причината за промяната с Ваш колега на седмичните сбирки в Плевен. Имах и молба - мненията от двата nick-а да се слеят. Форума, не предоставя възможност за самостоятелна промяна на nickname-а, а това е регламентирано от Конституцията на Р България

Съвета, който ми бе даден, е че молбата ми е технически неизпълнима и ми бе препоръчано да използвам nickname-а, който съм си избрал...
С Поздрав, Ангел и още веднъж благодаря за персоналната услуга

Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Не съм видял коментар от никой от колегите, за това споделяне на причините на промяната.ageorgiev написа:
@ cenzor,
Не виждам проблем. Комуникирал съм причината за промяната с Ваш колега на седмичните сбирки в Плевен. Имах и молба - мненията от двата nick-а да се слеят. Форума, не предоставя възможност за самостоятелна промяна на nickname-а, а това е регламентирано от Конституцията на Р БългарияЧовек има законово право да промени името и фамилията си по собствено усмотрение при изтъкването на уважителни причини.
Съвета, който ми бе даден, е че молбата ми е технически неизпълнима и ми бе препоръчано да използвам nickname-а, който съм си избрал...
С Поздрав, АНгел и още веднъж благодаря за персоналната ти услуга
Не ме и интересува честно казано. Ако си говорил с някого - добре, но доколко знам - администратора на сайта няма идея за това. Пиши на la4o и се разберете с него.
P.S. Цитирането на Конституцията не помага в случая, ако няма смислено обяснение - мненията и потребителските имена ще си заминат.
За услугата - за нищо, със здраве да я карате фиестата.
-
- потребител
- Контакти:
С риск да накърня самочувствието ти, но с цел да прекратя самозаблудите ти, ще те помоля да си погледнеш талона на колата и да видиш чия собственост е...ageorgiev написа: ! Ако не Ви допада темата за автомобилът ми (автомобилът е мой - лизингът е финансово обвързан с опция за придобиване, т.е. съгласно точките му съм задължен към ЛИЗИНГОДАТЕЛЯ със сума, а не с автомобил)), просто не я уважавайте с вниманието си.
Погледни си и договора за лизинг ...задлъжнял си към лизингодатела не само с пари ами и с колата. Ако не платиш, НЕ САМО ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ АВТОМОБИЛА НО И ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ ДА ПЛАТИШ ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ.
Ти не си СОБСТВЕНИК. Ще ти се, ама не си.
Както и да е ... спирам, че вече чувствам сълзите в очите ти.
п.п.
Нещо ролята ти на вечната жертва не провървя ?
Когато се опитваш да дразниш околните е хубаво първо да погледнеш себе си.
- ageorgiev
- потребител
- Контакти:
drfrancky написа:С риск да накърня самочувствието ти, но с цел да прекратя самозаблудите ти, ще те помоля да си погледнеш талона на колата и да видиш чия собственост е...ageorgiev написа: ! Ако не Ви допада темата за автомобилът ми (автомобилът е мой - лизингът е финансово обвързан с опция за придобиване, т.е. съгласно точките му съм задължен към ЛИЗИНГОДАТЕЛЯ със сума, а не с автомобил)), просто не я уважавайте с вниманието си.
Погледни си и договора за лизинг ...задлъжнял си към лизингодатела не само с пари ами и с колата. Ако не платиш, НЕ САМО ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ АВТОМОБИЛА НО И ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ ДА ПЛАТИШ ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ.
Ти не си СОБСТВЕНИК. Ще ти се, ама не си.
Както и да е ... спирам, че вече чувствам сълзите в очите ти.
п.п.
Нещо ролята ти на вечната жертва не провървя ?
Когато се опитваш да дразниш околните е хубаво първо да погледнеш себе си.
Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знам

-
- потребител
- Контакти:
Не се притеснявай за мене, горди собственико.ageorgiev написа: Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знамЯвно си от ония - по-чувствителните
- ageorgiev
- потребител
- Контакти:
drfrancky написа:Не се притеснявай за мене, горди собственико.ageorgiev написа: Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знамЯвно си от ония - по-чувствителните
Оооо, изобщо не се притеснявам чувствителен моторджиьо

-
- потребител
- Контакти:
И с право, имаш си други грижи на главата, парички за вноски, че и за храна ... или мама плаща ? Нали си и "златцето". Като гледам и гаража е на мама, дърт мъж си , не си ли вече самостоятелен ?ageorgiev написа:drfrancky написа:Не се притеснявай за мене, горди собственико.ageorgiev написа: Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знамЯвно си от ония - по-чувствителните
Оооо, изобщо не се притеснявам чувствителен моторджиьо
п.п.
Пак не разбрахме , колата твоя ли е или на Мото Пфое ? Или може би на "мама" ?
-
- потребител
- Контакти:
"Мола" не е име, ма ти няма от къде да го знаеш, господин "ходя на Софията".
п.п.
Темата е за колата на Мото Пфое а не за твоите импровизации на тема "Ъпсурт".
Нали ти ревеше, че не се спазват правилата ?
п.п.
Темата е за колата на Мото Пфое а не за твоите импровизации на тема "Ъпсурт".
Нали ти ревеше, че не се спазват правилата ?
-
- потребител
- Контакти:
Чудно ми е колко повече можеш да се изложиш ?ageorgiev написа:
Смешко, когато съм ходил в Royal Mall of London ти не си рзаел къде е газта на скутера. Айде да не се обиждаме на гражданиАпропо ПРИТЕЖАВАМ (без ипотека - наследствен) апартамент в центъра на София (ако квартал Гео Милев ти говори нещо) или ти от Люлин и Надежда не излизаш
![]()
Смешник си и се излагаш като маймуна
п.п.
Апропо, маратонки (без ипотека - наследствени) притежаваш ли ? Я да бягаш...
- ageorgiev
- потребител
- Контакти:
drfrancky написа:
Чудно ми е колко повече можеш да се изложиш ?
п.п.
Апропо, маратонки (без ипотека - наследствени) притежаваш ли ? Я да бягаш...
Не, но притежавам пакет презервативи и метов анален лубрикант на потребителски кредит от майка ти

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Обръщам се и към двамата потребители (ageorgiev и dr.franky)
И двамата отдавна прескочихте границата!
dr.franky, първоначалните ти постинги носеха послание, следващите носеха заядливост, последните носят супер негативизъм и ако целта на пребиваването ти в този форум е била да осветиш мотористите в друга светлина и да подтикнеш към толерантност, то напоследък постигаш точно обратното!
ageorgiev, поиска от мен съдействие заради обидни думи, а отвръщаш със същото?
Официално ви предупреждавам да се съобразявате с правилата и да не прескачате добрия тон... в този форум! На всякъде другаде правете каквото искате!
И двамата отдавна прескочихте границата!
dr.franky, първоначалните ти постинги носеха послание, следващите носеха заядливост, последните носят супер негативизъм и ако целта на пребиваването ти в този форум е била да осветиш мотористите в друга светлина и да подтикнеш към толерантност, то напоследък постигаш точно обратното!
ageorgiev, поиска от мен съдействие заради обидни думи, а отвръщаш със същото?
Официално ви предупреждавам да се съобразявате с правилата и да не прескачате добрия тон... в този форум! На всякъде другаде правете каквото искате!