мондео МК2 с 17-ки джанти :)посл.мнение нови снимки
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
- Status: Извън линия
Re: нова придобивка-мондео МК2 с 17-ки джанти :)
Браво,колега,станало е страхотно!!!_friends_
Би ли споменал какво фолио си използвал за затъмняване на прозореца(колко процента,марка) и впечатленията си от него,в смисъл как е при маневриране назад когато е тъмно.Също така и за стоповете,какъв спрей използва?

Би ли споменал какво фолио си използвал за затъмняване на прозореца(колко процента,марка) и впечатленията си от него,в смисъл как е при маневриране назад когато е тъмно.Също така и за стоповете,какъв спрей използва?

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
страничните са с обикновенно фолио което продават ....задния е на Лумар 100% с ув защита ...предните сега пак ще са с ув защита само че са някаде около 10% затъмнение за да не ми се заяждат куките.....ми при маневриране през деня няма проблем е тъмно е но става за каране ,през ноща е като в пещера освен ако не ти свети нещо отзад и да виждаш иначе няма друг вариянт....TURBOTO написа:Браво,колега,станало е страхотно!!!_friends_![]()
Стоповете са с спрей транспарентен на дупликолор пръснал съм 2 слоя колкото да станат съвсем леко тъмни повече съм го направил за ефекта ,че не ми харесваха как стояха оригиналните ....така е по добре според мене

- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
Здравей колега! Евала за мондеото и аз имам същото само че 1.8 тди. И аз си сложих скоро ксенон система и сега са наред халогените и дългите светлини. Все още оба4е не съм поглеждал къде е най удобно да се захванат баластите за халогените...Ако не ти е проблем ще цъкнеш ли някоя снимка или да ми кажеш къде точно си ги закрепил на твойта кола...
- FordSierra1.6L
- потребител
благодаря тепърва го очакват още доста промени и модификации но всичко с времето сиmcdilan написа:Здравей колега! Евала за мондеото и аз имам същото само че 1.8 тди. И аз си сложих скоро ксенон система и сега са наред халогените и дългите светлини. Все още оба4е не съм поглеждал къде е най удобно да се захванат баластите за халогените...Ако не ти е проблем ще цъкнеш ли някоя снимка или да ми кажеш къде точно си ги закрепил на твойта кола...

АМи захващането кадето намериш място общо взето....на десния и левия фар са ми отвътре баластите точно зад фара захванати кадето може и да е удобно разбира се ....за халогените са под фаровете точно дефакто при калника там има място достатъчно....ако са ти слим баластите може да вкараш и под фара точно се събират...с нормалните баласти става но малко надигат и трудно се слага фара

- mcdilan
- потребител
- Регистриран: 31 дек 2007, 16:29
- Модел на автомобила: Ford mondeo 1.8TDI / 98г.
Ясно, като дойде ред ще му мисля. А 55w ксенон каква марка ти е, и от къде си го купил, че нещо ме заинтригува 

- FordSierra1.6L
- потребител
Малко да раздвижа темата
от скоро е с кожен салон...затъмнени предни прозорци,фарове и халогени

- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
Re: мондео МК2 с 17-ки джанти :)посл.мнение нови снимки
Къде направи затъмняването и колко парички ти излезна

Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- FordSierra1.6L
- потребител
ами 20 лева на прозорец .... и 20 лева на фар .... ами в надежда един много кадърен пич..ако искаш на ЛС мога да ти пусна кординати...силно ти го препоръчвам няма да съжеляваш...jvspasov написа:Къде направи затъмняването и колко парички ти излезна![]()
-
- потребител
- Регистриран: 15 окт 2008, 20:02
- Модел на автомобила: Volvo V40 2.0 turbo 99" & Ford eskort 1.8 115hp + 97"
- Контакти:
фаровете как ги правят?
- FordSierra1.6L
- потребител
С фолио което пази също така и от камъчета и от надрасквания ....фолиото е хубаво....на предните прозорци е най-светлото,аз го сложих за да ми пази от УВ лъчите и да не ми се нагрява толкова мноог колата.....KokalAudio написа:фаровете как ги правят?
- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
Колега откъде взе мигачите?
- FordSierra1.6L
- потребител
ами колега от ebay.co.uk си ги поръчах..дойдоха ми на 40 лева с доставка с всичко...мислех да си взема леко опушени но реших ,че бялата оптика е по добрия вариянтamplified написа:Колега откъде взе мигачите?