Да се похваля и аз - Focus 2002 1.8 TDCI
-
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2009, 13:30
- Модел на автомобила: '02 Ford Focus 1.8 TDCI Hatchback
- Контакти:
- Status: Извън линия
Да се похваля и аз - Focus 2002 1.8 TDCI
Здравейте!
От днес и аз съм горд собственик на Ford Focus 2002 1.8 TDCI 115 hp. Тази кола направо ме очарова. Мисля, че съм влюбен в нея.
Докато я купувах, обаче, не ми направи впечатление какво точно са намислили хората от автокъщата. Оказва се, че тях реално ги няма никъде в цялата тази схема - договора е между и италианеца, който е бил собственик на колата.
За щастие цялата регистрация мина без проблем и талоните са на мое име. Та да питам - някой може ли да предяви претенции към колата, дори и да е крадена???
А снимки - утре, на светло ще я снимам.
От днес и аз съм горд собственик на Ford Focus 2002 1.8 TDCI 115 hp. Тази кола направо ме очарова. Мисля, че съм влюбен в нея.

Докато я купувах, обаче, не ми направи впечатление какво точно са намислили хората от автокъщата. Оказва се, че тях реално ги няма никъде в цялата тази схема - договора е между и италианеца, който е бил собственик на колата.
За щастие цялата регистрация мина без проблем и талоните са на мое име. Та да питам - някой може ли да предяви претенции към колата, дори и да е крадена???

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
Re: Да се похваля и аз - Focus 2002 1.8 TDCI
честито ,това е нормална практика ,щом вече е регистрирана на твое име няма страшно .. никой не краде толкова стари фордове така или иначе 

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Абе кола на 7 години стара.. Мойте на 17 и 22 са ретро вече 

- ivan_don4ev
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2009, 17:19
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v и Mondeo 1.8 tdi
еее колега честито да си я караш с много здраве и касмет. Никога да не попадаш на полиция. Лек и безавариен път.
- tha22don
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2008, 12:52
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1.5
Честито и от мен! Надяваме се скоро на снимки на хубавеца 

-
- потребител
- Регистриран: 11 ное 2009, 22:28
- Модел на автомобила: ford focus
дано да нямаш проблеми сас сд то ти защото и аз имам сащата кола и като прекаснах тока ми иска код за сд тоkinev написа:Здравейте!
За щастие цялата регистрация мина без проблем и талоните са на мое име. Та да питам - някой може ли да предяви претенции към колата, дори и да е крадена???![]()
-
- потребител
- Регистриран: 13 ное 2009, 13:30
- Модел на автомобила: '02 Ford Focus 1.8 TDCI Hatchback
- Контакти:
Благодаря на всички за пожеланията
. Евала, колеги, това се казва клуб
.
P.S. Днес не ми остана време, дано утре да успея да я снимам.

Колега, още когато я купувах, на дисплея на радиото пишеше CODE ----. Извадих касетофона, записах му серийния номер и го постнах в темата за отключване на тези касетофони, където почти мигновено ми беше даден правилния код за разкодираневенционе написа:дано да нямаш проблеми сас сд то ти защото и аз имам сащата кола и като прекаснах тока ми иска код за сд тоkinev написа:Здравейте!
За щастие цялата регистрация мина без проблем и талоните са на мое име. Та да питам - някой може ли да предяви претенции към колата, дори и да е крадена???![]()

P.S. Днес не ми остана време, дано утре да успея да я снимам.