Моята Fiesta MK7
- nikky
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2010, 20:01
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Zetec '08
- Контакти:
- Status: Извън линия
Моята Fiesta MK7
Ненавиждах ФОРД, докато не си взех ФОРД...
Fiesta-та много ми напасна, само като сме повече дебелаци ситуацията става тегава и гротескна.
Има спортен пакет, но не е прекалено ниска, което няма как да не ме радва предвид условията в България. Има всичко необходимо, дори неща, които откровено не са ми необходими... Двигателят е 1600 кубика бензин, 120 коня, без турбина с 5 скорости. Тъй като преди това перках с една Ибиза 1.0 бензин, нещата доста се промениха - разходът се вдигна, но е доста пъргава и става за дълъг път - нещо, което с Ибизата винаги беше приключение с всичките и 40 коня.
Вътре е добре, при все че съм доста висок.
С големи джанти е и вози твърдо, което предизвиква сърцебиене при неравности или дупки. Вратите се затварят като не мога да го опиша - не е добре.

Скоро трябва да се присъединя към клуба официално.
Fiesta-та много ми напасна, само като сме повече дебелаци ситуацията става тегава и гротескна.
Има спортен пакет, но не е прекалено ниска, което няма как да не ме радва предвид условията в България. Има всичко необходимо, дори неща, които откровено не са ми необходими... Двигателят е 1600 кубика бензин, 120 коня, без турбина с 5 скорости. Тъй като преди това перках с една Ибиза 1.0 бензин, нещата доста се промениха - разходът се вдигна, но е доста пъргава и става за дълъг път - нещо, което с Ибизата винаги беше приключение с всичките и 40 коня.
Вътре е добре, при все че съм доста висок.
С големи джанти е и вози твърдо, което предизвиква сърцебиене при неравности или дупки. Вратите се затварят като не мога да го опиша - не е добре.

Скоро трябва да се присъединя към клуба официално.
- Pr1s0n3r
- потребител
- Регистриран: 30 юни 2008, 09:08
- Модел на автомобила: Focus 2.0 TDCi - 165hp Sedan '08 Facelift
Re: Моята Fiesta MK7
Честито колега! Страхотно изглежда!
Да ти служи дълго време и безаварийно! Много щастливи моменти ти пожелавам с нея!
П.С. Гредайки регистрацията на другата Фиеста - от къде си?

П.С. Гредайки регистрацията на другата Фиеста - от къде си?

- Nassor
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2010, 21:20
- Модел на автомобила: Ford Focus Ghia 1.8 115 к.с. 1999 Limited Edition
- Контакти:
Честито ти! Много безаварийни километри ти пожелавам
фиестата е супер 

- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Страхотна Фиеста, честито. Внимателно заобикалей дупките и дръж гумите винаги добре напомпани (мерят се на студено), че с тия 17"-ки... Ама пък как само и стоят!
Ford. Feel the difference