FOCUS 2006
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2010, 12:31
- Модел на автомобила: focus 1.6TDCI 90HP '07
- Status: Извън линия
FOCUS 2006
Дойде и моят ред да се похваля най0накрая с мопупката си,а именно черен седан 2006 година 1.6TDCI 90 комчета взех го от МП Плевен.Видяхме го по интернет в техния оказион и го харесахме и от там започнаха проблемите.Разговаряхме с една мацка,която отганизира всичко говорихме с нея многократно по телефоните и на живо да спазарим цената.Колата се намираше във Варна единия път се обаждаха и казваха че нямат транспорс да я докарат до Плевен др път нние да ходим да си я взимаме от Плевен да ни закарат до Варна и накрая стана,така че пратиха човек от Плевен по автобуса и я докара на ход от Варна. През всичкото това време колата беше капатирана, за да се свали от интернет извинението беше, че имало интерес към нея и да я капарираме или каквото стане.Има няма след месец откакто я харесахме я взехме вчера най-накрая. Иначе според МП колата е без забележка предно дясно стъкло не можеше да се сваля от вратата, а само от лявата страна. АКО СИ КУПУВАТЕ КОЛА 2 РЪКА ОТ МП МНОГО ВНИМАВАЙТЕ СЪЩИТЕ РЕКЕТЬОРИ И МОШЕНИЦИ СА КАТО ДР АВТОДЖАМБАЗИ!!!
- Feel The Difference
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2007, 21:18
- Модел на автомобила: Focus Anniversary 5 врати 1.6 TDCi 90к.с.
Re: FOCUS 2006
Честит фокусник. Много километри да изминеш безаварийно.
Дай някоя снимка да го видим.
Чудя се ти поиска ли да оправят проблема за тяхна сметка
Дай някоя снимка да го видим.
Чудя се ти поиска ли да оправят проблема за тяхна сметка

Вие можете да получите “Форд-Т” във всеки цвят, при условие, че този цвят е черен - Хенри Форд
-
- потребител
Да всичко по ремонта е за тяхна сметка и механизма за сваляне от десната страна и др неща щя ги оправят,но казаха,че в момента нямали частите в наличност и чакали внас от Германия.Иначе МП са си големи олигофрени като цяло от към фирмена политика. :Д:Д:Д. Аааа относно снимките събота и неделя ще кача

- Feel The Difference
- потребител
Това е добре.
Ако беше купил колата от някоя автокъща дали щяха да ти я оправят след като откриеш, че има проблем
Ако беше купил колата от някоя автокъща дали щяха да ти я оправят след като откриеш, че има проблем

Вие можете да получите “Форд-Т” във всеки цвят, при условие, че този цвят е черен - Хенри Форд
-
- потребител
Не знам,колега,но нали сега ги задължават да поемат някаква гаранция върху колата в срок от 6 месеца мисля
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Поне щеше да я види и да рови където се сети, както аз направих с моята.Feel The Difference написа:Това е добре.
Оказа се перфектна кочина ... да не повярваш за автокъща.
Не съм капарирал и не са ми продали нещо което не съм видял и съгласил на покупка.
Винаги се случват грешки.
Дано твоите хора си поемат отговорност и коригират нещата.
Нещо на което аз не можах да се порадвам.
-
- потребител
Копчето за стъклото идва тази седмица иначе всичко друго вече си работи идеално като се съм дал и стотинка за тези неща 

- Feel The Difference
- потребител
Супер. Значи все пак МП не са същите като другите джамбази.
Със здраве да си караш Фокуса и пусни някоя снимка да го видим
Със здраве да си караш Фокуса и пусни някоя снимка да го видим

-
- потребител
Ето и малко снимчици отвън само на Фокусника.......
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2946 ... 2rfU6t.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2619 ... T0tHew.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Снимах го с телефона си тази сутрин за това снимките са с лоша качество,за което се извинявам.....
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2946 ... 2rfU6t.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2619 ... T0tHew.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Снимах го с телефона си тази сутрин за това снимките са с лоша качество,за което се извинявам.....
-
- потребител
Днес отидохме до МП Плевен и смениха копчето за тяхна сметка иначе ако трябваше да го платим беше скромните 58,60лв.
- vitanov
- потребител
- Регистриран: 09 сеп 2010, 23:15
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
Еее супер е колата , браво ! Много ме радва !