Orion 2.0 Zetec Turbo
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
- Status: Извън линия
Re: Orion 2.0 Zetec Turbo
Добре де, това вярно ли е, че 3та серия Зетек, 2.0 131к.с. с черния капак е с по-дебело желязо между цилиндрите ?
И ако може малко оффтопик - някой може ли да ме опъти къде да попрочета за портване на глава и дросел...
В този ред на мисли, дросела ще го сменяш ли със 65мм ? и МАФ от мустанг
И ако може малко оффтопик - някой може ли да ме опъти къде да попрочета за портване на глава и дросел...
В този ред на мисли, дросела ще го сменяш ли със 65мм ? и МАФ от мустанг

Продавам си колата !
- evilcook
- потребител
- Регистриран: 12 фев 2009, 17:30
- Модел на автомобила: ford eskort kabriolet 1.8 16v
колега ас имам форд ескот кабрио бензин 95г 1.8 16в и лагерите(основни и биелни) са за смяна какви трябжа да жзема за да ми излезе по танко? и сашто така и задните амортесиори са заминали да ми савет какжи да взема 
edit cossy: Koлега, това не е кафене, а раздел за показване на колите ни. Моля те, задай си въпросите в съответните раздели за да не ти трия постовете и се постарай да пишеш грамотно

edit cossy: Koлега, това не е кафене, а раздел за показване на колите ни. Моля те, задай си въпросите в съответните раздели за да не ти трия постовете и се постарай да пишеш грамотно

- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Какво стана с темата .....................нещо се затлачи
Имам питане спецялно за disc относно Субару ИМпреза, става дума за моята импреза.
Питането е дали можеш да ми оправиш електрониката (окабеляването) примерно на Мегаскуирт.
Самото субару мошеш да го видиш в действие
http://vbox7.com/tag:%D0%B3%D0%B0%D0%B7 ... 1%82%D0%B0" onclick="window.open(this.href);return false;

Имам питане спецялно за disc относно Субару ИМпреза, става дума за моята импреза.
Питането е дали можеш да ми оправиш електрониката (окабеляването) примерно на Мегаскуирт.
Самото субару мошеш да го видиш в действие
http://vbox7.com/tag:%D0%B3%D0%B0%D0%B7 ... 1%82%D0%B0" onclick="window.open(this.href);return false;