Ford Fiesta (new)
- edin_muzh
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2010, 16:23
- Модел на автомобила: Ford Fiesta (new) 1.4-96hp
- Status: Извън линия
Re: Ford Fiesta (new)

Дано не стане като с едно ауди което имах преди години, тъкмо го наместих да го продавам и заменям и в Перник в един подземен паркинг го намерих или по скоро разпознах тавана - останалото беше под вода.

Беше с каско да видите как се поти застраховател........ бях изкарал пеня през ноздрите като ми казаха че ще поемат до 50 % . Поеха ги на 100%

Като си говорим за застрахователи.... абе оня пич чак да го ожаля в мото фое , искаше ми бележка от полицията за откраднатата ми антена а полицията умираше от смях като им казах за какво съм там.
Сега и антенка имам

Черпих по кафе.
А казаха ми че са търсели туби в багажниците на колите за да ги крадат.
Както казах не бях единствен.
Обаче къде ти в моята кола туба , да не ги произвеждат серийно с такива екстри ?
Не видях такава екстра но уви.... малоумници пълно.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:

Иначе при застрахователите верно каква е цигания... Аз за едни срязани гуми постигнах 92%

-
- ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕН
- Регистриран: 24 дек 2010, 09:42
- Модел на автомобила: .
Супер некоректни са повечето, а иначе им даваме по 1000+ за Автокаско, по 200+ за Гражданска отговорност и по 40+ за застраховка на местата... А когато те трябва да си изпълнят задълженията се правят на интересни и всичко става с много мъки и един вид от тях да мине... Аз лично съм шофьор от 1998 и от тогава до сега нямам нито една щета по застраховка "Гражданска отговорност", а наглеците твърдят, че същата им била продукт на загуба... Защо не го направят незадължителен да видим колко хора ще го ползват този "прекрасен" продукт?