Форд Фокус Комби :)
-
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2009, 01:20
- Модел на автомобила: Ford Focus 99 1.4i 16v 75hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Форд Фокус Комби :)
Запознавам ви с един савсем обикновен Форд Фокус. Двигателят е 1400cc 16v 75hp (достатъчно за 180km/h на магистралата
). Екстрите са стандартните за модела: предни ел. стъкла, 2 airbags, ABS, климатик, регулируема седалка във височина на водача, касетофон 4000 RDS, сега е с бели мигачи(ако това се смята за екстра
) и за друго не се сещам.
В ляво на снимката се вижда един Форд Орион(1989г.). Aко някой има идеи, къде може да се "реставрира", да сподели

В ляво на снимката се вижда един Форд Орион(1989г.). Aко някой има идеи, къде може да се "реставрира", да сподели

- ffmk1l
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2008, 14:16
- Модел на автомобила: Focus MK1 2.0 Zetec
Re: Форд Фокус Комби :)
Честито и от мен! Сподели какъв разход на гориво ти дава колата.
- Septerra
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2008, 17:56
- Модел на автомобила: 2015 Ford Mondeo ST-Line 2.0 TDCi
Какво имаш в предвид за Ориона - "да се реставрира"? Иначе Фокусчето е пич, и аз се надявам на такъв някога. 

........
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2009, 10:43
- Модел на автомобила: Eskort CL 1.8 Дизел 60 конски сили
Колега, дай снимка и на задната час, че на мен това ми е мечтата - фокус комби.
180 км. на магистрала, желая ти още дълго време да ти ги държи тези километри

-
- потребител
- Контакти:
Мерси на всички
. Значи до морето и обратно разхода излезе към 8l/100km(работещ климатик+скорост над 150км/h). Иначе при нормално каране 6-7l/100km.
Значи Орион-а е ударен от пред в ляво. За козметичните щети съм намерил части, само че ми казаха че предницата била осукана(точно не знам какво значи това
) волана не седи в нормалното си положение и общо взето трябва да се оправи за да се кара за постоянно. Ремонтът бил около 1000лв. и сега се чудя къде да го дам на сервиз.

Значи Орион-а е ударен от пред в ляво. За козметичните щети съм намерил части, само че ми казаха че предницата била осукана(точно не знам какво значи това

-
- потребител
- Регистриран: 14 авг 2011, 12:23
- Модел на автомобила: FOCUS
Здравейте,
купих си Форд Фокус комби 99 г. Понеже имам куче, търся си решетка за багажника /зад задните седалки/.
Има ли изобщо стандартно такива решетки или да търся начин сам да приспособявам нещо.
купих си Форд Фокус комби 99 г. Понеже имам куче, търся си решетка за багажника /зад задните седалки/.
Има ли изобщо стандартно такива решетки или да търся начин сам да приспособявам нещо.
-
- потребител
- Контакти:
Не съм компетентен по този въпрос. Порови се из google, може да изкочи нещо, или провери в мото фое. Не знам и аз, но и ние имаме куче и то си пътува без проблем в багажника. Спускаме щората на багажника и то си ляга върте.