Фокусчо на една годинка
-
- потребител
- Регистриран: 24 ное 2005, 12:26
- Модел на автомобила: Focus 1, 2005, 1.4
- Status: Извън линия
Фокусчо на една годинка
Моят Фокусчо стана на една годинка миналата седмица. Разбира се той ходи (даже бързичко) още от първия ден 
Когато го взех от Мото Пфое, той май беше предпоследния Фокус от стария модел, продаден в България (остана един жълт, боядисан за такси).
И така - цели 74 конски сили, 1.4 бензин, без екстри, освен климатик и ABS.
Разход от 6.2 извънградско с климатик и четирима в колата, до 11.9 зимно на къси разстояния.
Никакви проблеми по колата, освен малко с алармата (която, въпреки че е монтирана от МП е българска), но след подмяната е без проблеми. Има от време на време леко проскърцване на вратите, но с малко грес на ключалките се оправя и това.
Тъй като започнах да шофирам практически на Фокуса, а все се навирам на тясни места, на три пъти му поодрах боята, но без проблеми ми беше оправено от Алианц и МП (е, за бояджийницата се чака месец и нещо да ти дойде реда, но пак изглежда като нов)
И така, наскоро му празнувахме рождения ден, той мина безпроблемно на преглед, остава му малко лизинг, а той все така да ме радва както досега - дотук 15000 км без най-малкия дефект

Когато го взех от Мото Пфое, той май беше предпоследния Фокус от стария модел, продаден в България (остана един жълт, боядисан за такси).
Разход от 6.2 извънградско с климатик и четирима в колата, до 11.9 зимно на къси разстояния.
Никакви проблеми по колата, освен малко с алармата (която, въпреки че е монтирана от МП е българска), но след подмяната е без проблеми. Има от време на време леко проскърцване на вратите, но с малко грес на ключалките се оправя и това.
Тъй като започнах да шофирам практически на Фокуса, а все се навирам на тясни места, на три пъти му поодрах боята, но без проблеми ми беше оправено от Алианц и МП (е, за бояджийницата се чака месец и нещо да ти дойде реда, но пак изглежда като нов)
И така, наскоро му празнувахме рождения ден, той мина безпроблемно на преглед, остава му малко лизинг, а той все така да ме радва както досега - дотук 15000 км без най-малкия дефект

- zelen4uka
- потребител
- Регистриран: 01 юли 2006, 23:08
- Модел на автомобила: SIERRA 2.0I DOHC 1991г
- Контакти:
Браво на теб....
Това се казва хубава кола ............... Нова и икономична....!
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
Re: Фокусчо на една годинка
абе и аз трябва да ида да запиша част за боядисване на задна броня, ама се чудя дали има смисъл, колко време ти държаха колата в сервиза и има ли тенекеджииско в центъра в младост или само в люлин ?kenanoff написа:Моят Фокусчо стана на една годинка миналата седмица. Разбира се той ходи (даже бързичко) още от първия ден
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
ми днеска го усетих това, разходих се до младост да ми кажат, че не правят тенекии... иначе записах час, но при мен по телефона нямаше да стане, защото се нуждаех от консултация с майсторkenanoff написа:@BadAngel - Бояджиии има само в Люлин, в Младост за съжаление няма (а ми е само на 500 метра от блока).
Звънни на 02 984 23 41, за да си запазиш час за Люлин. Те ще ти кажат за кога имат свободни и колко ще чакаш.

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
- zar
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2006, 10:29
- Модел на автомобила: MONDEO MKIII,O7' 2.0TDCI
- Контакти:
Фокусчето е супер
Е това се вика Фокус.Гледам и аз обявите за такива Фокуси.Защото Мондеото дето си го карам е страхотно ама докато ме няма майка ми иска да кара а Монди и идвал големичак та затова ще го сменям точно с такъв Фокус.Това е страшен модел много ми харесва.Не че Мондео-то е лошо аз съм много доволен и от него ама 2 коли ще са ми много занапред.Със здраве да си го караш и подържаш той заслужава!