Мондео МК4 Декември 2008г., бензин 2.0 145к.с.
-
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2013, 08:53
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 бензин, 2008г.
- Status: Извън линия
Мондео МК4 Декември 2008г., бензин 2.0 145к.с.
Това е моята кола. Закупих я от Мото-Пфое януари месец. Титаниум и е изпънението. Две неща съм добавил: Нови джанти (тези на снимката), като и ретрофит на ксенонови фарове. Джантите са OXXO:http://www.oxxo-wheels.de/pages/deutsch/start.php. От Германия ги поръчах. Фаровете от eBay. Надявам се че ви харесва.
Има своите кусурчета като всяка кола на старо (може да разкажа по-нататък ако има интерес), но като цяло съм много впечатлен. Още повече това е първата кола от този клас която имам. Ще се радвам ако колеги с подобен автомобил споделят своите впечатления.
Ето и снимката:

Има своите кусурчета като всяка кола на старо (може да разкажа по-нататък ако има интерес), но като цяло съм много впечатлен. Още повече това е първата кола от този клас която имам. Ще се радвам ако колеги с подобен автомобил споделят своите впечатления.
Ето и снимката:
Ей я моята: [url]http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=39&t=66006[/url]
- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Re: Мондео МК4 Декември 2008г., бензин 2.0 145к.с.
Изглежда супер.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Не е важно на нас да ни хареса, колата си е твоя, теб трябва да те радва.elkin написа:... Надявам се че ви харесва.
............

Заповядайте да ви огледаме на срещите на ОМВ.

Охаа и не е печка! Супер!
Със здраве да се возиш!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- gorskiq
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2006, 12:13
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i 16v Ghia "99, Renault twingo 1.2 8v "00, Ex Ford Mondeo 1.8 16v GLX ''95
- Контакти:
Супер е колата. Първото което ми хареса е факта, че е бензинова, но пък не е комби
. Важното е теб де те радва и да не ти създава проблеми. Със здраве да си я караш.

- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Много добра колица, със здраве и кеф да си я караш дълго и безаварийно! Хубаво е, че МК4-ките се увеличават 

-
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2013, 08:53
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 бензин, 2008г.
Благодаря ви за добрите думи. Поласкан съм. Под това да ви харесва имах предвид да ви харесва това което съм пипнал по нея. Тя на мен си ми харесва и без да я показвам във форума.
Пропуснах още две промени всъщност:
Зачетох се в началото на темата за твоето Мондео, и ми направи впечатление че в пакета не влиза круиз контрол. А при мен има. Явно е поръчано като екстра...

Пропуснах още две промени всъщност:
- Модул за дневни светлини монтиран собственоръчно (с което се гордея, при всички кабели под жабката). Пали дългите на 30-40%. Защото това което оригинално се водят дневни светлини са късите светлини. При това решение обаче вътре дисплея пред волана е винаги димиран, което не си е работа. Да не говорим че габарити и светлини в купето работят непрекъснато което е излишно.
- Газов инжекцион. Тамона му е управлението. Останалото е Томасето.
Зачетох се в началото на темата за твоето Мондео, и ми направи впечатление че в пакета не влиза круиз контрол. А при мен има. Явно е поръчано като екстра...
Ей я моята: [url]http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=39&t=66006[/url]