Сивият ЗВЯР - Focus 1.6i 100hp
- vorronin
- потребител
- Регистриран: 24 юни 2015, 16:07
- Status: Извън линия
Сивият ЗВЯР - Focus 1.6i 100hp
Ето, че никога не съм си помислял, че официалната ми първа кола ще е Форд. Но това вече е факт. И то един много щастлив факт - очарован съм от шофирането на колата. Няма какво да мисля за в бъдеще, каквито и проблеми да има все ще намеря начин да ги реша, да съм жив и здрав да си я карам с такъв мерак, с какъвто съм я взел, поне няколко години. Колата върви отлично, според моите очаквания! Колата е напълно здрава от към ходова част, двигателя работи и върви отлично. Предстоят доста неща като утре е обслужването, а до края на август - началото на септември -> монтиране на ГИ. Ако имате познати или приятели, които са монтирали на същия двигател ГИ и нямали проблеми, оставете координати с човека ако е удобно. Ще прикача снимки за да го видите и моят фокусник. Тоталния разход до момента - автомобил, регистрация, винетка, застраховка, 4 чисто нови летни гуми Hankook, гориво при закупуване на колата - 4700лв. Много, малко.. толкова... Колата ми доставя удоволствие - и да я карам, и да се возя, и да я гледам! Щастлив съм, че карам Фокус!
Последна промяна от vorronin на 05 юли 2015, 00:31, променено общо 1 път.
- mustang94
- потребител
- Регистриран: 22 апр 2015, 17:37
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.0TDCi 130hp
- Контакти:
Re: Сивият ЗВЯР
Честит да ти е и много да те радва! 

- CEC0087
- Потребител
- Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
Ford Orion 1.4 92 - Местоположение: Пловдив
Честито, със здраве да си я караш! Заповядай и на срещите на клуба в Пловдив на бензиностанция "Еко" срещу затвора (четвъртък 19,00 часа и неделя 17.00 часа)
- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
Честито колега и със здраве да си я караш! Според мен колата си струва, аз имам абсолютно същата и вече половин година не мога да и се нарадвам. 

- vorronin
- потребител
Re: RE: Re: Сивият ЗВЯР
Благодаря на всички! Най - вероятно ще дойда. Но ако не е тази седмица, другата!CEC0087 написа:Честито, със здраве да си я караш! Заповядай и на срещите на клуба в Пловдив на бензиностанция "Еко" срещу затвора (четвъртък 19,00 часа и неделя 17.00 часа)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2014, 10:22
- Модел на автомобила: Transit Van MK7, MT, 2008, 2.2l/140ps,
А двигателят е....???vorronin написа:Ако имате познати или приятели, които са монтирали на същия двигател ГИ и нямали проблеми, оставете координати с човека ако е удобно.

Човек се учи докато е прост!
- vorronin
- потребител
Двигателят е 1.6 100к.с. Колата днес мина пълно обслужване + смяна на спирачки с накладки + смяна на свещи (всичко 780лв).