Ford Focus 1,8 бензин, 125h.p. 2006г.-последната(засега)
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2010, 19:10
- Модел на автомобила: форд фокус-2000 1.6 16v
- Status: Извън линия
Re: Ford Focus 1,8 бензин, 125h.p. 2006г.-последната(засега)
Двигателя не е на Форд а на Мазда!!F Focus написа: ↑04 ное 2020, 19:35Здравейте отново!
Тези дни бях все на работа и нямах възможност да надникна тук, затова изчезнах, не че е имало друга причина-да съм се засегнал, или обидил, например-напротив, ценя всяко мнение по темата и съм Ви благодарен!
Доколкото вдянах от клипа на "Автостронг" двигателят си е читав-просто Форд са го направили по-сложен и скъп за поддръжка и ремонт.
Бих искал да Ви попитам за поддръжката и превенцията на кормилният механизъм, че и там рейка ли е, нещо електрическо ли е, или и двете заедно...? Или да пусна нова тема, ама се притеснявам да няма стара такава и пак да настъпя мотиката?![]()
Хубава вечер!
-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2020, 17:56
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 бензин 125к.с., 2006г.
Изби рибата-значи голяма част от собствениците на Мерцедес да решават проблемите с двигателите си в Рено, на Волво също в Мазда, щото и там този двигател се използва доста и т.н., и т.н.!
Като не вдявате от нещо не пишете подобни постове-или целта ви явно е да се заяждате?
Тези дни ще отида в МП да видя там вдяват ли нещо от този двигател, или и те ще ме препратят към Мазда-как мислите?
Ще им покажа и какви постове на потребители в официалният сайт на марката се въдят тук!

Като не вдявате от нещо не пишете подобни постове-или целта ви явно е да се заяждате?
Тези дни ще отида в МП да видя там вдяват ли нещо от този двигател, или и те ще ме препратят към Мазда-как мислите?

Много автомати-слаби резултати!
-
- потребител
И специално към Аспасията-много ще съм ви благодарен да не пишете в темите, или питанията ми-от такЪви, като вас така, или иначе файда няма!
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- потребител
Само да те питам един риторичен въпрос защо си се записал във форума на Форд? За да ни се похвалиш че си успял да купиш 15 годишна трошка и колко пари си набухал в нея докато за да врътнеш някой километър в квартала.
-
- потребител
Много злоба и много комплексарщина-ама защо ли никак не съм учуден?!
Регистрирах се, защото си мисля, че бих могъл да бъда полезен с решаването на някои проблеми и цените с които се оправят, както и на мен да се помогне, ама къде ти...
Съжалявам, че не съм и предполагал, че Форумът е създаден за заяждане и демонстриране на превъзходство с чисто нова кола!
П.С. И още нещо запомни от мен-в живота палачинката често се обръща, и ако ти се случи може и трошка да не можеш да си позволиш-освен, ако не си мамин и татин!
Регистрирах се, защото си мисля, че бих могъл да бъда полезен с решаването на някои проблеми и цените с които се оправят, както и на мен да се помогне, ама къде ти...
Съжалявам, че не съм и предполагал, че Форумът е създаден за заяждане и демонстриране на превъзходство с чисто нова кола!
П.С. И още нещо запомни от мен-в живота палачинката често се обръща, и ако ти се случи може и трошка да не можеш да си позволиш-освен, ако не си мамин и татин!
-
- потребител
Колега подчертай ми къде точно съм те обидил знам че истината винаги боли и хората трудно я приемат и според мен действаш малко импулсивно.
П.П. И карам фокус от 2000 година от страни на профила е написано!!!
П.П. И карам фокус от 2000 година от страни на профила е написано!!!
-
- потребител
Ами виж си по-предишният пост защо съм се регистрирал тук? И за сефте научавам, че с Форд можеш да се перчиш из квартала!
Имал съм къде-къде по-престижни марки и модели досега, но както казах палачинката все се обръща, и то не към добро, та ето ме с Форд...
И междувременно съм изминал над 2000км. с въпросното добиче(не из квартала). Не твърдя, че изборът ми е добър, но както казах мачът е свирен, което не би трябвало най-вече тук да е повод за подигравки за избор на марката! Ама явно само аз така си мисля...
Виждам, че никой друг не ме подкрепя, може и аз да съм "грешният"-ако е така не е проблем да изчезна и да не мътя "водата"!
М/у другото на много въпроси намерих отговорите(и нормално отношение) не тук, а при руснаците-не е ли странно...?
Та така...Мисля, че не е проблем да се запазят поне нормални отношения-всеки си има някакви проблеми, къде големи, къде не толкова и тук най-малкото е мястото за избиване на негативите в живота си!
Хубава вечер, Аспасия!

И междувременно съм изминал над 2000км. с въпросното добиче(не из квартала). Не твърдя, че изборът ми е добър, но както казах мачът е свирен, което не би трябвало най-вече тук да е повод за подигравки за избор на марката! Ама явно само аз така си мисля...
Виждам, че никой друг не ме подкрепя, може и аз да съм "грешният"-ако е така не е проблем да изчезна и да не мътя "водата"!
М/у другото на много въпроси намерих отговорите(и нормално отношение) не тук, а при руснаците-не е ли странно...?
Та така...Мисля, че не е проблем да се запазят поне нормални отношения-всеки си има някакви проблеми, къде големи, къде не толкова и тук най-малкото е мястото за избиване на негативите в живота си!
Хубава вечер, Аспасия!
- ^DAYWALKER^
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2012, 09:06
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.6 16V Zetec - S
Караш си каквото си взел и това е . Втора ръка кола винаги е на късмет , може да се уцели , може и да не се
Ето аз преди години си взех 124 - ка 220 16V , всички знаем каква слава има 124 , е да ама моята не излезна от сервизите , а на пръв поглед колата беше 6 . В момента имам Фокус мк1 1.6 Zetec S 100 к.с. с газ , за 60 000 км. не съм имал никакви проблеми , е вярно че на 5000 км. доливам литър масло от 9 лева и не ми пука , защото е комби и лично при мен си е избил парите 10 пъти
Затова си карай и не я мисли .

-
- потребител
Не съм искал да засягам или да обиждам лично някого просто посочих с пример слабостите на модела. Всяка кола си има плюсове и минуси вече е въпрос на избор до колко го устройва.F Focus написа: ↑10 ное 2020, 17:02Ами виж си по-предишният пост защо съм се регистрирал тук? И за сефте научавам, че с Форд можеш да се перчиш из квартала!Имал съм къде-къде по-престижни марки и модели досега, но както казах палачинката все се обръща, и то не към добро, та ето ме с Форд...
Хубава вечер, Аспасия!
-
- потребител
Привет,^DAYWALKER^ написа: ↑11 ное 2020, 12:24Караш си каквото си взел и това е . Втора ръка кола винаги е на късмет , може да се уцели , може и да не сеЕто аз преди години си взех 124 - ка 220 16V , всички знаем каква слава има 124 , е да ама моята не излезна от сервизите , а на пръв поглед колата беше 6 . В момента имам Фокус мк1 1.6 Zetec S 100 к.с. с газ , за 60 000 км. не съм имал никакви проблеми , е вярно че на 5000 км. доливам литър масло от 9 лева и не ми пука , защото е комби и лично при мен си е избил парите 10 пъти
Затова си карай и не я мисли .
Аз имах 123-ка, 124-ка и 124Е-все дизелови. Ако не си продал Мерцедеса бих могъл да съм ти полезен със съвети, че понатрупах доста опит от познати и с бензинови такива-пиши на ЛС, ако решиш.
Поздрави!
- ^DAYWALKER^
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2012, 09:06
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.6 16V Zetec - S
Отдавна го разкарах 

-
- потребител
Честита Новата година-здраве, щастие и успехи!
П.С.
Последна промяна от F Focus на 01 яну 2021, 20:57, променено общо 2 пъти.
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
опитай пак с картинките
По незнайни причини, май в мнение може да бъде вмъкната само една картинка. Решението е да качиш снимките на външен сървър (примерно, сайт предлагащ хостинг на изображения) и да пуснеш връзките (линковете) към снимките.
Последна промяна от Ozzie на 01 яну 2021, 21:52, променено общо 1 път.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
-
- потребител
Извинявам се, но нещо не се справям-уж правя, каквото трябва, а накрая излиза само една снимка, а останалите файлове са 'недостъпни"?!
Не разбирам какво се случва?
Не разбирам какво се случва?

- JustSAF
- Администратор
- Регистриран: 27 сеп 2010, 21:56
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
- Контакти:
Тестов пост с няколко приакчени картинки.
Ford Focus - 2002 | 1.6 100HP
- JustSAF
- Администратор
- Регистриран: 27 сеп 2010, 21:56
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
- Контакти:
Както е видно от предният пост може да приакчаят по няколко картинки, важно е да се изчакат всички да се качът преди да се пуска поста.
Весели празници.
Весели празници.
Ford Focus - 2002 | 1.6 100HP
-
- потребител
Много хубави картинки на истински класически автомобил-икона от моето поколение-явно и това е от значение колко такива може да се постнат тук!
Аз не мога да се сравнявам с тази, пък и не мога да си я позволя!
Както и да е-аз съм си недоучен по компютърните похвати, това е...! И много се кефя на старите мъсъл-кари с много мощност и без ABS, ESP, ASR, и не знам още какво си!
Тази не знам има ли ги?
Поздрави и дано има повече стари класически автомобили в наше село!
Моля за още снимки от купето, седалките и таблото, че да ми се напълни душата-благодаря предварително!

Както и да е-аз съм си недоучен по компютърните похвати, това е...! И много се кефя на старите мъсъл-кари с много мощност и без ABS, ESP, ASR, и не знам още какво си!

Поздрави и дано има повече стари класически автомобили в наше село!
Моля за още снимки от купето, седалките и таблото, че да ми се напълни душата-благодаря предварително!
- zz_stefanov
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2020, 21:23
- Модел на автомобила: Ford Focus Mk 2,5 газ/бензин 1,6 Ti-VCT 115 к.с.
Бъркаш. тази кола е 2020 

-
- потребител
Може...ама пак си е със задно предаване, или не е...? 
След нея аз май се отказах с опитите си да качвам повече снимки...

След нея аз май се отказах с опитите си да качвам повече снимки...