Фордчета - Фиеста+Рейнджър
-
- потребител
- Регистриран: 11 апр 2007, 12:30
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
Фордчета - Фиеста+Рейнджър
да си покажа и аз на какво се возя 

-
- потребител
Малко инфо да дам:)Черната Фиеста е 91г. 1.1 мотор 52 кс мноу издържлива кола,макс спеед 150 км/ч(бе може и повече ама и трябва нанадолнище) Червената Фиеста е 1.25 75 кс ,с повече от 140 не съм я карал че още е в разработка:) Рейнджъра е 2.5 тд 110 коня....с не го повече от 120 не съм карал,има още хляб в него,но пък вече е вядял бая офроад 

- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Фиеста 1.1 е 50 коня, тези 2 коня незнам от къде са дошли при тебе///M Power написа:Малко инфо да дам:)Черната Фиеста е 91г. 1.1 мотор 52 кс мноу издържлива кола,макс спеед 150 км/ч(бе може и повече ама и трябва нанадолнище) Червената Фиеста е 1.25 75 кс ,с повече от 140 не съм я карал че още е в разработка:) Рейнджъра е 2.5 тд 110 коня....с не го повече от 120 не съм карал,има още хляб в него,но пък вече е вядял бая офроад

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
-
- потребител
не е лошо джипчето,но да започна отначало:Yamatto написа:А! Да си дойдем на думата, освен че е нова е и много яка машинатаcossy написа:Супер са, много ми харесва джипчето![]()
Ще ни разкажеш ли малко повече впечатления от нея, с поддръжката как стоят нещата etc.
не става за града,не проблем толкова разхода колкото не възможноста ,да пракираш ,завиваш и тн. обратен завой се прави трудно дори и на 4 лентов път,малко над 5 метра си оказват голямо влияние и при паркиренето,за кеф обаче е висок и с доста Широки и високи гуми ,та дупките и бордюрте са като равен път

на дълъг път е средна работа,върви прилично,държи си 120 км с добър разход,но липсва малко конфорт.
офроад,тука му е силата,Шпера отзад плюс класическата система на окачването си е сила,голямите гуми също помагат при преодоляването на камъни и други препядствия,единствената слабост тук идва пак от голямата му дължина,и ако трябва да се маневрира на тясно става неприятно( но няма как иначе да е 4 врати + пикап отзад)....
надявам се да здрав,няма нищо технологично в него(което да се чупи)..за подръжка още не мога да кажа нищо,на малко под 10 000км и скоро ще влеза за смяна на масло и тн. консумативи ...тогава ще мога да дам повече информация
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Ranger е ненормално здрав автомобил. В сервизите се носят легенди за това! Те почти не знаят как е устроен, щото не са отваряли такъв. Няма майтап.
Единствения известен случай например на заминал съединител е след като въпросният Ranger изтеглил затънал в калта КамАЗ! Монтьорите много се чудили, за КамАЗ-а поисле се разбрало.
Носи се слух, че на един са сменени предни накладки за сефте на 180 000 км.
Направо е ненормално здрав.
Иначе има мн. голямо междуосие, та затова основно му е голям радиуса на завой. Като всеки подобен пикап не е най-комфортното возило за дълъг път или в града. 300 кила отзад помагат за возията.
Наистина е мега проходим, единственото ограничение иде пак от голямото междуосие, тра ъгъла на обкрачване не е много голям.
Със здраве да си караш автомобилите, чудесни са.
Единствения известен случай например на заминал съединител е след като въпросният Ranger изтеглил затънал в калта КамАЗ! Монтьорите много се чудили, за КамАЗ-а поисле се разбрало.
Носи се слух, че на един са сменени предни накладки за сефте на 180 000 км.
Направо е ненормално здрав.
Иначе има мн. голямо междуосие, та затова основно му е голям радиуса на завой. Като всеки подобен пикап не е най-комфортното возило за дълъг път или в града. 300 кила отзад помагат за возията.
Наистина е мега проходим, единственото ограничение иде пак от голямото междуосие, тра ъгъла на обкрачване не е много голям.
Със здраве да си караш автомобилите, чудесни са.
Ford. Feel the difference
-
- потребител
- Marian_ko
- потребител
- Регистриран: 19 фев 2007, 09:40
- Модел на автомобила: Фиеста 1.3 sx 91
Фиеста 1.1 е 50 коня, тези 2 коня незнам от къде са дошли пр
Някои можели да ми каже как се казва тая програма която е снимана по горе много ще съм му благодарен
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
Re: Фиеста 1.1 е 50 коня, тези 2 коня незнам от къде са дошл
Autodata се казва, има я навсякъде по тракерите.Marian_ko написа:Някои можели да ми каже как се казва тая програма която е снимана по горе много ще съм му благодарен