Fiesta 1.6 16v Zetec
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Re: Fiesta 1.6 16v Zetec
И аз така....как от 90 к.с с един спортен филтър и гърне стана 130fiesta_rs написа:пич сигурен ли си че е 130 к.с. щото аз лично незнам да има на фиеста такъв двигател...![]()
![]()

Не виждам да има турбо...евентуално ако има чип ,ама и той 40 к.с трудно ще качи.
-
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2007, 18:01
- Модел на автомобила: fiesta
Братле,пиши какво си направил,защото единствено Фиеста турбо и RS1800 са по 130 кончета,а твойта ако не се лъжа е 90 к.с.
- naskoto
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2007, 19:23
- Модел на автомобила: RS
абсурд е тая фиеста да е 130 коня,по убеждения може,ама на практика никога.тоя 1.6 90 коня няма никъФ пУтенциал,едонствено турбо може да го спаси,а аз не виждам такова 

- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
Една от най-грозните фиести, който съм виждал някога
Да ме извинява колегата, но тва си е чиста проба "селска" гавра с колата...и не веднъж, ами 3 пъти
А за конете много трудно без принудително пълнене ще ги постигне 130 коня от този мотор...но само собственника си знае

Да ме извинява колегата, но тва си е чиста проба "селска" гавра с колата...и не веднъж, ами 3 пъти

А за конете много трудно без принудително пълнене ще ги постигне 130 коня от този мотор...но само собственника си знае

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Къде видяхте да пише, че е 130 коня?
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
To това като да кажат че сестра ти е курва и после иди обяснявай, че нямаш сестра
А на който не му харесва колата да каже, че не му харесва, без такива определения като селски, щото

- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
Еее лош чичо коси, лош лош
Добре извинявам се на колегата, но колата не ми харесва

Добре извинявам се на колегата, но колата не ми харесва

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
В раздел ПРОДАВА са видели. Човека е пуснал обява че се продава. А то не пречи да е 130 коня ако е пуснал в коша отпред един Zetec 2.0 от Мондео.paci написа:Къде видяхте да пише, че е 130 коня?
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Обявата му беше за 1.6 16V 130 hp.
От снимките мАторЯ си е 1.6-цата монтирана на ескортите.Затова и аз попитах в темата му как е постигнал 40 к.с в р-л Моята кола,щото в Продава ставаме нарушители.
И все още чакаме да чуем новата технология на качване на едно стадо коне със спортен филтър,гърне и фарове от VW .
От снимките мАторЯ си е 1.6-цата монтирана на ескортите.Затова и аз попитах в темата му как е постигнал 40 к.с в р-л Моята кола,щото в Продава ставаме нарушители.
И все още чакаме да чуем новата технология на качване на едно стадо коне със спортен филтър,гърне и фарове от VW .

- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
е човека може да се е объркал нещо при писането, а вие тука го изядохте. Готина фиестичка 

Продавам си колата !
- Xplod
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
- Модел на автомобила: Форд
- Контакти:
Моето мнение е че колата изглежда доста добре .Липсва и само една "Bad Look" визия отпред
......мое мнение

- lanecabg
- потребител
- Регистриран: 20 авг 2007, 11:33
- Модел на автомобила: Fiesta MK3 1.6 16v
- Контакти:
По изчисленията които прави майстора - толкоз.
Силове тунинг : спортен филтър , ремус , спортна скоростна кутия , чип , и още някои неща са сложени от по мощни коли.
Надявам се до някаде да съм ви отговорил .
Със здраве !
Силове тунинг : спортен филтър , ремус , спортна скоростна кутия , чип , и още някои неща са сложени от по мощни коли.
Надявам се до някаде да съм ви отговорил .

Със здраве !
- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Ами филтъра прави повече ряз и да дига много малко конете до 2-3 (също зависи каде е сложен де, а при тем си смуче яко топъл въздух от радиатора), "ремуса" ще вдигне конете ако си с цялостна спортна система, демек с колектор 4-2-1 или 4-1 (според зависи каде искаш повече мощ, в средните или във високите обороти) и спортни гърнета, което пак не дига кой знае колко много, пак да е в рамките на макс. 3-4кс. За чипа има и ментета има и истински, ама си струват истински пари
Но пак няма да вдигнат много коне. За другите неща по колата незнам какви са, но до тук според мен да имаш макс. 10-15кс. в плюс. А за скоростната кутия, кое точно й е спортно, че там съм почти изцяло на "вие", олекотявани са зъбчатки ли или..
Според мен за 40кс. от налични 90кс. трябва бая неща да се сменят с по-добри... валове, бутала, клапани и пр... Според мен майстора нещо у се губи в преценката, или просто от тези неща, които каза, че са слагани от по-мощни коли има нещо "ключово" . Поне така мисля аз при посочените от теб подобрения
Според мен трябва да я измериш на 400метра (G-Tech или на писта) и ще си сметнеш приблизителната мощност която имаш според свремето и скоростта.

Според мен трябва да я измериш на 400метра (G-Tech или на писта) и ще си сметнеш приблизителната мощност която имаш според свремето и скоростта.
- djendo
- потребител
- Регистриран: 06 окт 2008, 00:10
- Модел на автомобила: ford mondeo 2.0 16v
Здравейте, първо на собственика : Пич махни тоя стойлер че мяза на пазарска количка от билата, иначе евалата за въображението, докарал си го на същински дЗвер на вид.
Ам детето търкаля един ескорт двувратка 1994 та 16.16 винтилков, със малко игра на борд компютъра , тук там пружинки и сегменти + нови кюнци и 2 чипа успях да го тунинговам до 120 коня- разхода с 2 литра нагоре, е на подбалканската магистрала в нанагорното преди мостовете посока софия , късам бмв ако туря и един бордюр в багажника иначе ще си вида задния номер некъде отпред........
Та до 130 коня къвто и ремус да хаквате няма го докарате , спортния филтър дава тяга ама то 3 коня надали го докарва , просто вкарва добра глътка въздух която се синхронизира със потенциометъра на дорса , абе сложничко е да ви го разказвам а и аз съм по компютрите а моята любима е механика .....
но искам да видя как са я направили до 130 , то егати конюшнята под тоя капак.....

Ам детето търкаля един ескорт двувратка 1994 та 16.16 винтилков, със малко игра на борд компютъра , тук там пружинки и сегменти + нови кюнци и 2 чипа успях да го тунинговам до 120 коня- разхода с 2 литра нагоре, е на подбалканската магистрала в нанагорното преди мостовете посока софия , късам бмв ако туря и един бордюр в багажника иначе ще си вида задния номер некъде отпред........

Та до 130 коня къвто и ремус да хаквате няма го докарате , спортния филтър дава тяга ама то 3 коня надали го докарва , просто вкарва добра глътка въздух която се синхронизира със потенциометъра на дорса , абе сложничко е да ви го разказвам а и аз съм по компютрите а моята любима е механика .....

но искам да видя как са я направили до 130 , то егати конюшнята под тоя капак.....

"Татко все ми казва, че козите и фордовете умират без симптоми"
- baro
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2008, 22:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3 2.0 16v DOHC 136 ps. 95г.
Колега бива си я колицата но що се отнася за конете не ми се вярва
- ivanmirchev
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2008, 12:47
- Модел на автомобила: FIESTA 1.8l XR2i
Леле леле !>!>.!.!.!.!.!>! Как може бе колеги да не ви се вярва хахаахах
Смешно ми стана. На някой не му се вярва... Друг тунинговал...
Така сега за мойта Фиеста:
130 КОНСКИ СИЛИ
1.8l XR2i DOHC
Обем на двигателя 1796 см3
Диаметър на цилиндъра 80.6 мм
0-100 км/ч - 8.5 cекунди
Среден разход - 8.2 литра на 100 км
СЕРИЕН МОДЕЛ - не съм пипал нищо по двигателя
Смешно ми стана. На някой не му се вярва... Друг тунинговал...
Така сега за мойта Фиеста:
130 КОНСКИ СИЛИ
1.8l XR2i DOHC
Обем на двигателя 1796 см3
Диаметър на цилиндъра 80.6 мм
0-100 км/ч - 8.5 cекунди
Среден разход - 8.2 литра на 100 км
СЕРИЕН МОДЕЛ - не съм пипал нищо по двигателя

-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2007, 23:59
- Модел на автомобила: BMW 320d `02, Ford Mondeo 2.0 136 p.s, Suzuki Swift 1.3
На който не му се вярва, че е така: http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars/ford/fiesta/" onclick="window.open(this.href);return false;
вижте фиеста MK3 1.8 XR2i. Като не разбирате прочетете!
вижте фиеста MK3 1.8 XR2i. Като не разбирате прочетете!
Fix Or Repair Daily
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2007, 23:59
- Модел на автомобила: BMW 320d `02, Ford Mondeo 2.0 136 p.s, Suzuki Swift 1.3
Много невежи хора почнаха да филосовстват по въпроси, дето хич не разбират. Преди да почнете да филосовствате и да казвате, че е невъзможно, проверете дали наистина е така, щото иначе улеквате.
Fix Or Repair Daily
- batniky
- потребител
- Регистриран: 10 авг 2008, 19:42
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCi 85кВ
- Контакти:
А бе я кажи къде ги навря тези 2 чипа че ми стана интересноdjendo написа:и 2 чипа успях да го тунинговам до .......