Mondeo Mk3 2.2 tdci на Dundee
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
- Status: Извън линия
Re: Mondeo Mk3 2.2 tdci на Dundee
Нещо ново - от края на миналата година съм с монтиран модул за дневни светлини. Взех модел с най-базовите функции, тъй като нямам намерение да ползвам други екстри.

За дневни фарове ползвам късите, на 40 % от мощността. Модулът е съвместим с автоматичното управление на фаровете - т.е. при стъмване автоматично се включват всички светлини по колата.

За дневни фарове ползвам късите, на 40 % от мощността. Модулът е съвместим с автоматичното управление на фаровете - т.е. при стъмване автоматично се включват всички светлини по колата.
- Дмитарчо
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2009, 19:56
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Estate MK3 Ghia /2003/ 131 Hp
М .. Идеално
Може ли да споделиш от къде ... как ... за колко си го взел това модулче и как се вързва
Благодаря предварително 

- Dundee
- потребител
Разбира се. Не исках да бъде моя инициативата да рекламирам продукта и за това не писах подробности за него.
Модулът е един от няколкото подобни, които могат да се намерят с гугъл в българския интернет. Казва се CarDRL-S. Има добро и подробно описание за монтажа.
Аз нямах свободно време и условия да бъркам на спокойствие по инсталацията на колата посред зима и дадох да ми монтират джаджата в Мото-Пфое (Младост).
Модулът е един от няколкото подобни, които могат да се намерят с гугъл в българския интернет. Казва се CarDRL-S. Има добро и подробно описание за монтажа.
Аз нямах свободно време и условия да бъркам на спокойствие по инсталацията на колата посред зима и дадох да ми монтират джаджата в Мото-Пфое (Младост).
- gambit88
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2008, 15:10
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2005 2.2 TDCI ST

- gambit88
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2008, 15:10
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2005 2.2 TDCI ST
мога да ти дам телефон на този пич,той си има някакво ателие за дизайн,фолиа и.т.н аз му дадох да ми ги направи панелите ама предполагам и че може да си купиш от него?в софия се намира .
- Boqn.bg
- потребител
- Регистриран: 07 май 2011, 23:04
- Модел на автомобила: Форд Мондео MK1 '94 \ 1.6 16v, Форд Ка '00 \ 1.3.
Браво. Мондео-то е страхотно.
П.П. Преди време-за моето Мондео, си поръчах фолио - от тук: "http://eftini.com/avto-aksesoari-3d-kar ... _1413.html".

П.П. Преди време-за моето Мондео, си поръчах фолио - от тук: "http://eftini.com/avto-aksesoari-3d-kar ... _1413.html".

"На пътя всички сме равни! Бъди внимателен, спаси живот!"
- Dundee
- потребител
Моето фолио го взех от един в тунинг.бг форума. Само че от известно време обявата вече я няма.