Форд Фиеста 1992 1.8 дизел
- B.Stoilov
- потребител
- Регистриран: 21 ное 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 1.3I 2004 year
- Status: Извън линия
Re: Форд Фиеста 1992 1.8 дизел
Fiesta-та е хубава, и бих казал, че се усеща разлика когато сложиш филтър. Аз на моята (MK6) и сложих на K&N и разлика ИМА!
А иначе за изказването, че Форд не работи зимата, бих казал, че е доста просто без никой да се обижда! Защо моята Фиеста 2004та година зимата няма ядове? Защото се грижа за нея през цялата година и не чакам нещо тотална да се скапе, за да го сменя/поправя! Или някой Форд след 2008ма? А хората си купуват според възможностите, в повечето случаи доста стари и употребявани коли, не се грижат за тях (не всички разбира се) и/или предишният собственик не се е грижил и накрая - Форда зимата не пали. E няма как да получиш, ако не дадеш.
А иначе за изказването, че Форд не работи зимата, бих казал, че е доста просто без никой да се обижда! Защо моята Фиеста 2004та година зимата няма ядове? Защото се грижа за нея през цялата година и не чакам нещо тотална да се скапе, за да го сменя/поправя! Или някой Форд след 2008ма? А хората си купуват според възможностите, в повечето случаи доста стари и употребявани коли, не се грижат за тях (не всички разбира се) и/или предишният собственик не се е грижил и накрая - Форда зимата не пали. E няма как да получиш, ако не дадеш.
- maptu4a
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2012, 18:50
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8d
Незнам, аз зимата не съм имал проблем, по-рано имах, но преди да започне тая зима хвърлих към 350 лв. за ремонти и цяла зима не е имала проблем с паленето естествено чакам към 7/8 секунди да подгреят свещите и като цъкне релето въртя за малко да разбие маслото, връщам ключа, подгрявам пак по същия начин и паля
До колкото по-горе колегата , който ме пита за стоповете, махнах ги, не защото не ми харесва как стои, а през деня не се виждат мигачи, стопове ( виждат се, но трябва доста да се вгледаш) и преди няколко дена един джип щеше да ме удари отзад, караше на малка дистанция, аз пускам десен мигач, той продължава да кара на малка дистанция и аз вече завивам и той в последния момент ме заобиколи с надут клаксон 

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Знамmaptu4a написа:за стоповете, махнах ги, ... през деня не се виждат мигачи, стопове ...

Радвам се, че не побърза да ми се разсърдиш на коментара >:D<:
- maptu4a
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2012, 18:50
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8d