ЦАР СКОРПИО
- Next
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
- Status: Извън линия
Re: ЦАР СКОРПИО
АЕ ходи си закарай изгинилите щайги на вторично си купи нещо по свястно !!! Разбирачо на тунинг.cosworth team ruse написа:ей пич ако обичаш стига си писал простотий,човек който не разбира от класики е тъп човек,не си ми интересен изобщо с умирисания си фокусNext написа:аа хора Lenux ,cosworth team ruse вие хора ли сте това е гавра за всеки автомобил това е по накичено и от ладичките на калайджиите моля ти се пак си виж космическия кораб и го пусни в движение на асвалта а не мисли за джанти както казаха по рано ако нямаш кинти да си направиш оригинален тунинг по добре не се захващай и да се обиждаш или не не ми пука щом си сложил тук колата си трябва да се обсъжда от всекинещастник
-
И двамата станахте доста грубички... Къде е смисъла не знам...Next написа:АЕ ходи си закарай изгинилите щайги на вторично си купи нещо по свястно !!! Разбирачо на тунинг.cosworth team ruse написа:ей пич ако обичаш стига си писал простотий,човек който не разбира от класики е тъп човек,не си ми интересен изобщо с умирисания си фокусNext написа:аа хора Lenux ,cosworth team ruse вие хора ли сте това е гавра за всеки автомобил това е по накичено и от ладичките на калайджиите моля ти се пак си виж космическия кораб и го пусни в движение на асвалта а не мисли за джанти както казаха по рано ако нямаш кинти да си направиш оригинален тунинг по добре не се захващай и да се обиждаш или не не ми пука щом си сложил тук колата си трябва да се обсъжда от всекинещастник
Колега, когато пускаш тема (както и аз де) за да представиш автомобила си и подобренията по него, трябва да приемеш както похвалите, така и критиките. Не си длъжен да се съобразяваш стях, но не обиждай хората, които са отделили време, за да ти разгледат темата и са изразили мнението си (не, че им е позволено да те квалифицират с обидни изрази).
Всичко това си е мое мнение и е чисто приятелски

- Lenux
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 15:23
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9 EFI 145hp
Искам да кажа на колегата с Фикуса че нашите ръждясали щайги ще надживеят два пъти неговата пластмасова детска учебна количка с горкото й "предното предаване" , и ми е жал за хората които карат подобия на автомобили с моторчета "едно и хич",бутат на всяко нанагорнище понеже картингчето им е с предно предаване,седят по цял ден в почти двуместната си кола, и вечер сядат пред компютъра и започват да плюят тези които са доволни от автомобилите си. Вижте,купете си по едно скорпио или сиера и спрете да завиждате на нашите ръждясали едновремешни бараки които си изпълват километражите и правят картингите ви по сфетофарите шашави. Примирете се, и се съгласете че колкото и да се надувате с вашите десетгодишни пластмаси и да плюете по старите и вечни истински автомобили вашите картинги никога няма да заприличат на ПОСЛЕДНИЯ КЛАС ФОРД !
Ако всички фордовете имаха един цар, той щеше да е Скорпио.
".. bigger is better ... "
- ffmk1l
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2008, 14:16
- Модел на автомобила: Focus MK1 2.0 Zetec
Колегата, ти май не си сядал във Фокус, щом твърдиш, че е тясно. И освен това както има Сиери и Скорпиота 2.0 литра, така има и Фокуси такива! Не искам да влизам в този спор, но повярвай ми, нямам желание да карам Скорпио или Сиера. А пък ако се видим на събора може да те повозя на Фокуса.
Айде със здраве, и не се карайте, че ще ви насвяткат мигащите текстчета отдолу!

- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Колега, няма смисъл да го приемаш толкова навътре и да плюеш останалите.
И все пак - и аз карам..как беше ? "автомобил с моторче" (2.5 - 6 цилиндрово) с предно и се чувствам засегнат. Въпреки това няма да те оплюя, а ще ти дам идея - ниско окачване (ако щеш режи пружини), по-големи джанти, ксенон и нова боя!
На МЕН ЛИЧНО НЕ МИ ХАРЕСВА, но може би нещата опират до въпрос на вкус, затова няма да те убеждавам, че ти е грозна колата. Успехи ти пожелавам за нататък с колата, и горе главата.
Ето ти истинско скорпио

И все пак - и аз карам..как беше ? "автомобил с моторче" (2.5 - 6 цилиндрово) с предно и се чувствам засегнат. Въпреки това няма да те оплюя, а ще ти дам идея - ниско окачване (ако щеш режи пружини), по-големи джанти, ксенон и нова боя!
На МЕН ЛИЧНО НЕ МИ ХАРЕСВА, но може би нещата опират до въпрос на вкус, затова няма да те убеждавам, че ти е грозна колата. Успехи ти пожелавам за нататък с колата, и горе главата.
Ето ти истинско скорпио

Продавам си колата !
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Lenux, като каза за голям автомобил ...
Ти разбираш ли, че като се кача в по-голям автомобил и ми трябва компас да се ориентирам вътре (бе то май винаги ми трябва ... смотана раота ко да прайш
)
Искам седалката да ме обгръща плътно, колана да ме лепи на нея, да чувам двигателя и да усещам пътя т.е. да реве и да друса. Иначе губя усещането, че я контролирам тази кола.
А уе детската градина!
Всяка една доработка по автомобила се води тунинг.
След като не е копие на друг тунинг на друг автомобил а човека само си го прави както му харесва то той е уникален.
Lenux човече, не им се пали толкоз. Те кот са се надъхали все едно ще ги караш насила да се возят всеки ден в този автомобил и ще отрязява техния имидж.
Прай си я както на теб ти е кеф.
Верно обаче има мноо грозни неща (не по твоята кола, не съм се вглеждал в снимките). Телефона ми снима ужастно, но ще се пробвам да ти снимам една Аскона да видиш на кво са я напрайли .. .ужаАсТ
, ма явно на човека си му аресва.
От друга страна пак ще трябва да успокойш нервите и да се вслушаш в някои нападки. Може пък да са за добро.
Те и тия "костЪмите от западния бряг" понякога се осират и го правят с мноо пари
Ти разбираш ли, че като се кача в по-голям автомобил и ми трябва компас да се ориентирам вътре (бе то май винаги ми трябва ... смотана раота ко да прайш

Искам седалката да ме обгръща плътно, колана да ме лепи на нея, да чувам двигателя и да усещам пътя т.е. да реве и да друса. Иначе губя усещането, че я контролирам тази кола.
А уе детската градина!
Всяка една доработка по автомобила се води тунинг.
След като не е копие на друг тунинг на друг автомобил а човека само си го прави както му харесва то той е уникален.
Lenux човече, не им се пали толкоз. Те кот са се надъхали все едно ще ги караш насила да се возят всеки ден в този автомобил и ще отрязява техния имидж.
Прай си я както на теб ти е кеф.
Верно обаче има мноо грозни неща (не по твоята кола, не съм се вглеждал в снимките). Телефона ми снима ужастно, но ще се пробвам да ти снимам една Аскона да видиш на кво са я напрайли .. .ужаАсТ

От друга страна пак ще трябва да успокойш нервите и да се вслушаш в някои нападки. Може пък да са за добро.

Те и тия "костЪмите от западния бряг" понякога се осират и го правят с мноо пари

- mladen1984
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
- Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth - Местоположение: Пловдив
- Lenux
- потребител
Taka,taka ! 

-
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2008, 22:45
- Модел на автомобила: FOCUS
аз сам виждал това скорпио пълен ужас е
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Пуснал му е снимки тук в нета и го виждаме и ние, та не си САМ!KOSTA_2278 написа:аз сам виждал това скорпио пълен ужас е
- alexxx
- потребител
- Регистриран: 13 май 2006, 00:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 1998г.
- Контакти:
paci написа:Пуснал му е снимки тук в нета и го виждаме и ние, та не си САМ!KOSTA_2278 написа:аз сам виждал това скорпио пълен ужас е

- impresa
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2006, 20:18
- Модел на автомобила: E46 330Ci 231hp / E92 335d 286 hp
Всяка една такава промяна при автомобили от този калибър и клас, за мен е недопустимо. Някак си не отива на най-високия клас на една марка каквито и да било оптически доработки, като изключим джанти и окачване, разбира се. 

- Lenux
- потребител
"Ничие мнение не може да бъде прието за общопризната истина." Сорка,ама вие изразявате мнения,в това нема нищо лошо,изразявайте си до припадък
KOSTA_2278 , я я , я кажи каде си го виждал ти бе баце,кажи да ти се посмеем дружно тука ?!
Я ми отговори малко на тоя въпрос?! И сега да приема ли за истина твойте думи???

KOSTA_2278 , я я , я кажи каде си го виждал ти бе баце,кажи да ти се посмеем дружно тука ?!
impresa, това е лично твое мнение ИЛИ "мнение на най-добрите световни про-тунинг специалисти и статистическите им проучвания за последните 10 години" ?impresa написа:Всяка една такава промяна при автомобили от този калибър и клас, за мен е недопустимо. Някак си не отива на най-високия клас на една марка каквито и да било оптически доработки, като изключим джанти и окачване, разбира се.
Я ми отговори малко на тоя въпрос?! И сега да приема ли за истина твойте думи???
- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
Ти си я опустошил... Явно нямаш вкус за тия неща - дай на някой, който има да ти ги направи.
Съжалявам, но грам естетика няма. В нито един елемент от колата.
Искрено се радвам, че колата ти си пълни километража, но според мен вместо да даваш там колкото си дал да беше и взел едни джанти не да си селския тунинг с тасовете.
Това е точно тип опел/голф тунинг.
Съжалявам, но грам естетика няма. В нито един елемент от колата.
Искрено се радвам, че колата ти си пълни километража, но според мен вместо да даваш там колкото си дал да беше и взел едни джанти не да си селския тунинг с тасовете.
Това е точно тип опел/голф тунинг.
- Lenux
- потребител
Да,и аз точно това си мислех.Я да хвана да посърся някой с вкус към живота от нещата.. .
- FallAngel
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2007, 15:38
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4i CLX 90г.
- Контакти:
На мен пък ми хареса, изглежда малко недовършена, може би трябва да помислиш за някакви други брони.Оригиналните са много високи, едни по ниски мисля че ще изглеждат доста по добре.И едни бели мигачи и стопове направо ще заспи 

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Нищо лошо към колегата.. Поздравявам те за мерака и за труда който си положил.За мен лично..Тунинга свършва там където свършва заводския визуален тунинг.Другото е безмислено.Всеки има право да си прави колата както му е кеф.Все пак той ще си я кара никой няма право да му държи сметка.И на мен не ми харесват част от дадените подобретния.Аз не заставам на ничия страна. Но според мен е и доста тъпо да сравнявате кола модел 85-94 с кола модел 99-2000 и ...... Ако сравнявате скорпиото със кола от класа на Фокуса сравнете го със ескорта същата година..За мен така е най справедливо. Според мен целия спор е излишен
peace;)