Focus ST 2.5 - Пъзелът е събран

Снимки и обща информация на Вашите коли
Потребителски аватар
PcMan
потребител
потребител
Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Focus ST 2.5 - Пъзелът е събран

Мнение от PcMan » 06 юни 2011, 15:46

Правилно, на снимки и картинки колите са други. Отделно един дизайн се харесва на един, на друг не. Таблото на моя фокус как някои ги кефи доста, други не могат да го траят. Същата работа и с новия фокус. И мога категорично да кажа, че за мен седана е невероятен. На хетчбека само страничната линия и мъничко задницата не ми допадат, но това съм само аз. На живо съм сигурен, че повече ще ми харесат. Говоря за външния вид, вътре няма 2 мнение 8) Като кола - не сме я карали, но признанията й идват 1 по 1, по всичко личи, че е голям скок и трамплин за сегашна и бъдеща конкуренция.

Как няма да си личи, че е ST, прилегнал към земята, със прагове, брони, огромни джанти и широки гуми. Както и огромни спирачни дискове. Задния като преден на фокус 1.6 грубо казано :mrgreen: По същия начин се усещат тунингованите бози, има и качествен тунинг, но трудно се забелязва такъв в турбо гъзарията чалга-кючен-bmw-golf Българията. От далеч тялото ти усеща, че е фабричен и различен. Да нямаш хал хабер от коли пак се усеща от далеч. :twisted:
Изображение ИзображениеИзображение My blood runs blue

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X
Status: Извън линия

Re: Focus ST 2.5 - Пъзелът е събран

Мнение от nikolovvd » 06 юни 2011, 15:54

PcMan написа: Както и огромни спирачни дискове.
Ако ти остане време да ги видиш в движение, защото докато го видиш далеч назад в огледалото и вече е 100 м пред теб! :D:

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”