Изневерих на Марката. След 3 форда си взех BMW
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Изневерих на Марката. След 3 форда си взех BMW
я за момент си представи че взимаш 1000 лв. заплата ,жена ти не работи и тябва да издържаш 2 деца ,живееш под наемAlexi написа:няма как да си купя 16 годишна кола щото утре ще стане нещо не дай си Боже ще се ударя - кво предлага тая кола като сигурност - нищо .. колата задължително трябва да има 8-10 еърбега и редица други системи за сигурност инак просто няма начин да си я купя ... щото някои неща не се купуват с пари но надеждната кола не е от тях ...
имаш режийни 800 лв. каква кола би си кубил ?и колко еърбега ще има тя ?
нямам нищо против теб ,не те познавам за да те съдя ,но гледай нещата не само от твоята камбанария
не съм в описаното по горе положение ,но има и такива,когато пишеш (за мен крайности)помисли ,че има и по различни от теб
времето е като парите-никога не стига
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
vvasilev по спокойничко с тона че тротинетката не знам кой от нас двамата я кара ... говорех за Е46 и то дизел ,по добре е да прочетеш темата в която пишеш като за начало .. ако можеш да си позволиш да имаш Е46 за уйкендите през останалото време кво ще караш - фиестата за 1000 лв ли ,не се излагай ...вместо да ръсиш епитети по форумите бачкай по здраво и ще можеш да си позволиш мечтаното Е46 ...
и защо за бога бих направил 2 деца като не мога да им осигуря елементарни шансове да оцелеят при ПТП ? дори в момента не мога да си позволя да имам второ дете ..pepy1 написа:я за момент си представи че взимаш 1000 лв. заплата ,жена ти не работи и тябва да издържаш 2 деца ,живееш под наемAlexi написа:няма как да си купя 16 годишна кола щото утре ще стане нещо не дай си Боже ще се ударя - кво предлага тая кола като сигурност - нищо .. колата задължително трябва да има 8-10 еърбега и редица други системи за сигурност инак просто няма начин да си я купя ... щото някои неща не се купуват с пари но надеждната кола не е от тях ...
имаш режийни 800 лв. каква кола би си кубил ?и колко еърбега ще има тя ?
нямам нищо против теб ,не те познавам за да те съдя ,но гледай нещата не само от твоята камбанария
не съм в описаното по горе положение ,но има и такива,когато пишеш (за мен крайности)помисли ,че има и по различни от теб
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Ти какъв си точно че питаш такива въпроси?!?Alexi написа:...
и защо за бога бих направил 2 деца като не мога да им осигуря елементарни шансове да оцелеят при ПТП ? дори в момента не мога да си позволя да имам второ дете ..

п.п. Веномчо, дано те радва колата и пусни нова тема ако има развитие, че тази...