Моята кола - Сиера
-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2007, 21:28
- Модел на автомобила: Mondeo,Fiesta
- Status: Извън линия
Моята кола - Сиера
Привет на всички фенове на марката Форд.Колеги,тук всеки се хвали от колата си,разбираемо е.Мечтата ми беше да се ровя по двигатели и трансмисии.Първата ми кола беше от магазин,съвсем нов Москвич,навъртях му 52000км.и Ви уверявам,че нямаше част,която да не бях сменил-най - отвратителната кола.През 1993г. си купих Сиера на незнайно колко километри,преди 3г.смених накладки за 24лв.гумички за 12,гарнитура за 8лв.и тампони на стаб.щанга за 8лв.Това са средствата отделени за този автомобил.Сега имам Мондео 1998tdi,дано е и то да е толкова сполучливо.Пожелавам Ви здраве и малко ремонти,нека сме толерантни на пътя.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: Моята кола
дай да го видиме и негоborislau написа:Привет на всички фенове на марката Форд......Сега имам Мондео 1998tdi.....

времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 24 май 2007, 21:28
- Модел на автомобила: Mondeo,Fiesta
Моята кола
Ето го и Мондеото,снимката е от миналата година с италианските номера.Сега съм го обурудвал с лети джанти,dvd и 7inch tv
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN