Да покажа и аз Фокусника
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
- Status: Извън линия
Да покажа и аз Фокусника
Здравейте колеги, имам колата от Ноември 2008 , но чак сега се реших да я представя и на Вас официално!
Фокусника е с дата на производство 10. 2001г. Това е третия Форд който карам и първия който е лично мой. Като екстри има климатик, АBS, 4 x ARB, 4 ел. стъкла, ел. огледала, RDS 5000 (с FM трансмитер
) задни дискови спирачки, хидравлика и др.
Ето го и него.

- tha22don
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2008, 12:52
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1.5
Re: Да покажа и аз Фокусника
1:1 с моя фокусник ( с изключение на твоите ел. огледала и моето CD:) )
Да ти е честит и да не те оставя никога !

P.S. и аз позлвам FM-трансмитер за Ipod, но нещо не съм очарован...губи сигнал и има доста чести смущения, но може и от самото радио да е, понеже и то самото си губи станциите от време на време
)

P.S. и аз позлвам FM-трансмитер за Ipod, но нещо не съм очарован...губи сигнал и има доста чести смущения, но може и от самото радио да е, понеже и то самото си губи станциите от време на време

- MapTo_D
- потребител
tha22don написа:1:1 с моя фокусник ( с изключение на твоите ел. огледала и моето CD:) )
P.S. и аз позлвам FM-трансмитер за Ipod, но нещо не съм очарован...губи сигнал и има доста чести смущения, но може и от самото радио да е, понеже и то самото си губи станциите от време на време)

- jvspasov
- потребител
- Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
- Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
- Контакти:
В сервизната книжката на колата какво пише? Мойта си дойде с книжка за аудиото номер код - всяка се окомплектова по желание може на твоята предния собственик да не е искал CD
За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..
За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!
- tha22don
- потребител
- Регистриран: 16 апр 2008, 12:52
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1.5
jvspasov написа:....За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..

Ще го пробвам това с почистването

@ MapTo_D : Това че нямаш CD не е кой знае какъв кахър

-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2009, 23:41
- Модел на автомобила: focus
заеби ги тия глупости дет се рагат в запалката....има едни каети с кабел с жакче и мoжеш да си пахнеш жакчето дет ти е кеф... лаптор,мр3...dvd,pst2...struva 12 lv...и се радваи 4е е с касета...моиа е така и му3иката картиtha22don написа:jvspasov написа:....За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..![]()
Ще го пробвам това с почистванетоПринципно приемам нещата нормално. Все пак е FM-честота...не очаквам кой знае какво. Проблемите идват като тръгна на дълъг път минавайки през различни райони, мисля че е нормално да има смущения от локалните честоти. Мисля си за "твърда" връзка чрез AUX вход, но на заводското CD за съжаление няма. Трябва да видя дали има съвместимост със следващите версии на Фордовските CD-MP3-та и да си реша проблема, че искам да си запазя управлението от волана за останалите функции.
@ MapTo_D : Това че нямаш CD не е кой знае какъв кахърАз с моето се чудя вече какви песни да му драскам по CD-та....а с Ipod-а като му дам shuffle и не го мисля - т.е. Важното е количеството. Айде стига, че твърде много се отклоних от иначе красивата тема за хубавата кола

-
- потребител
- Регистриран: 15 апр 2009, 23:41
- Модел на автомобила: focus
а и не забравяи КУПИ СИ ФОРД ЗА ДА СИ ГОРД!!!!!barge написа:заеби ги тия глупости дет се рагат в запалката....има едни каети с кабел с жакче и мoжеш да си пахнеш жакчето дет ти е кеф... лаптор,мр3...dvd,pst2...struva 12 lv...и се радваи 4е е с касета...моиа е така и му3иката картиtha22don написа:jvspasov написа:....За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..![]()
Ще го пробвам това с почистванетоПринципно приемам нещата нормално. Все пак е FM-честота...не очаквам кой знае какво. Проблемите идват като тръгна на дълъг път минавайки през различни райони, мисля че е нормално да има смущения от локалните честоти. Мисля си за "твърда" връзка чрез AUX вход, но на заводското CD за съжаление няма. Трябва да видя дали има съвместимост със следващите версии на Фордовските CD-MP3-та и да си реша проблема, че искам да си запазя управлението от волана за останалите функции.
@ MapTo_D : Това че нямаш CD не е кой знае какъв кахърАз с моето се чудя вече какви песни да му драскам по CD-та....а с Ipod-а като му дам shuffle и не го мисля - т.е. Важното е количеството. Айде стига, че твърде много се отклоних от иначе красивата тема за хубавата кола
- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Да ти е честит. Много ми е любопитно как се държи двигателя като динамика? Ще споделиш ли?

- MapTo_D
- потребител
Благодаря колега.billy_boy написа:Да ти е честит. Много ми е любопитно как се държи двигателя като динамика? Ще споделиш ли?

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Ще дойдеш ли на събора много ми се ще да тествам един такъв екземпляр. Защото съм харесал нещо подобно и много се чудя. 

- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
само едно нещо ще кажа: ФОРД 

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- MapTo_D
- потребител
Е тука е проблема вече, така ми се идваше на тоя събор да видя за какво иде реч, но все едно всичко е срещу това да отида. Първо съм на работа тогава (мислех нещо за отпуска), НО колега от работата в момента е с гипс на ръката до края на месеца и няма хора
Все още има някаква надежда дори и малка, но не смея да си правя сметките за 1 седмица напред да не стане нещо неочаквано.