Да покажа и аз Фокусника

Снимки и обща информация на Вашите коли
Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител
Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
Модел на автомобила: С колелото
Status: Извън линия

Да покажа и аз Фокусника

Мнение от MapTo_D » 28 мар 2009, 13:48

Здравейте колеги, имам колата от Ноември 2008 , но чак сега се реших да я представя и на Вас официално! :D Фокусника е с дата на производство 10. 2001г. Това е третия Форд който карам и първия който е лично мой. Като екстри има климатик, АBS, 4 x ARB, 4 ел. стъкла, ел. огледала, RDS 5000 (с FM трансмитер :lol: ) задни дискови спирачки, хидравлика и др. 8) Ето го и него.
DSC01990.JPG
DSC01995.JPG
DSC01994.JPG
DSC01996.JPG
DSC01993.JPG
DSC01992.JPG
DSC01991.JPG
Прикачени файлове
DSC01997.JPG

Потребителски аватар
tha22don
потребител
потребител
Регистриран: 16 апр 2008, 12:52
Модел на автомобила: Ford Focus MK1.5

Re: Да покажа и аз Фокусника

Мнение от tha22don » 28 мар 2009, 20:36

1:1 с моя фокусник ( с изключение на твоите ел. огледала и моето CD:) )
Да ти е честит и да не те оставя никога !
_friends_
P.S. и аз позлвам FM-трансмитер за Ipod, но нещо не съм очарован...губи сигнал и има доста чести смущения, но може и от самото радио да е, понеже и то самото си губи станциите от време на време ;) )

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 28 мар 2009, 21:24

tha22don написа:1:1 с моя фокусник ( с изключение на твоите ел. огледала и моето CD:) )
Да ти е честит и да не те оставя никога !
_friends_
P.S. и аз позлвам FM-трансмитер за Ipod, но нещо не съм очарован...губи сигнал и има доста чести смущения, но може и от самото радио да е, понеже и то самото си губи станциите от време на време ;) )

*00118* При проверка в Microcat-a показва че трябва да имам CD, но явно някъде по пътя се е изгубило и на негово място се е появила касета :shock: :twisted: :lol: Здраве да е. Иначе съм много доволен от Фокуса, нямам почти никакви забележки и се надявам наистина да не ме остави някога някъде! _friends_ >:D<:

Потребителски аватар
jvspasov
потребител
потребител
Регистриран: 12 юни 2008, 19:29
Модел на автомобила: Renault Clio Sport 2.0 16V 00 г.
Контакти:

Мнение от jvspasov » 28 мар 2009, 21:30

В сервизната книжката на колата какво пише? Мойта си дойде с книжка за аудиото номер код - всяка се окомплектова по желание може на твоята предния собственик да не е искал CD
За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..
Дигитален широкоформатен печат, рязане по контур на винил, рекламни материали, сувенири и други свързани с рекламата!

Потребителски аватар
tha22don
потребител
потребител
Регистриран: 16 апр 2008, 12:52
Модел на автомобила: Ford Focus MK1.5

Мнение от tha22don » 29 мар 2009, 00:46

jvspasov написа:....За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..
*00118*
Ще го пробвам това с почистването :) Принципно приемам нещата нормално. Все пак е FM-честота...не очаквам кой знае какво. Проблемите идват като тръгна на дълъг път минавайки през различни райони, мисля че е нормално да има смущения от локалните честоти. Мисля си за "твърда" връзка чрез AUX вход, но на заводското CD за съжаление няма. Трябва да видя дали има съвместимост със следващите версии на Фордовските CD-MP3-та и да си реша проблема, че искам да си запазя управлението от волана за останалите функции.
@ MapTo_D : Това че нямаш CD не е кой знае какъв кахър :) Аз с моето се чудя вече какви песни да му драскам по CD-та....а с Ipod-а като му дам shuffle и не го мисля - т.е. Важното е количеството. Айде стига, че твърде много се отклоних от иначе красивата тема за хубавата кола :P

barge
потребител
потребител
Регистриран: 15 апр 2009, 23:41
Модел на автомобила: focus

Мнение от barge » 16 апр 2009, 01:04

tha22don написа:
jvspasov написа:....За губенето на станциите (провери честотата на фм трансмитера да е на такава на която наистина няма станция - 99.9 примерно за София)- извади си пултчето с бутони от 2-5 и му почисти клемичките отзад и тези на аудиото - ще останеш очарован - ако проблема не е в буксите отзад, но и там лесно се стига с изваждането му..
*00118*
Ще го пробвам това с почистването :) Принципно приемам нещата нормално. Все пак е FM-честота...не очаквам кой знае какво. Проблемите идват като тръгна на дълъг път минавайки през различни райони, мисля че е нормално да има смущения от локалните честоти. Мисля си за "твърда" връзка чрез AUX вход, но на заводското CD за съжаление няма. Трябва да видя дали има съвместимост със следващите версии на Фордовските CD-MP3-та и да си реша проблема, че искам да си запазя управлението от волана за останалите функции.
@ MapTo_D : Това че нямаш CD не е кой знае какъв кахър :) Аз с моето се чудя вече какви песни да му драскам по CD-та....а с Ipod-а като му дам shuffle и не го мисля - т.е. Важното е количеството. Айде стига, че твърде много се отклоних от иначе красивата тема за хубавата кола :P
заеби ги тия глупости дет се рагат в запалката....има едни каети с кабел с жакче и мoжеш да си пахнеш жакчето дет ти е кеф... лаптор,мр3...dvd,pst2...struva 12 lv...и се радваи 4е е с касета...моиа е така и му3иката карти *00117*

barge
потребител
потребител
Регистриран: 15 апр 2009, 23:41
Модел на автомобила: focus

Мнение от barge » 16 апр 2009, 01:08

barge написа:
tha22don написа:
*00118*
заеби ги тия глупости дет се рагат в запалката....има едни каети с кабел с жакче и мoжеш да си пахнеш жакчето дет ти е кеф... лаптор,мр3...dvd,pst2...struva 12 lv...и се радваи 4е е с касета...моиа е така и му3иката карти *00117*
а и не забравяи КУПИ СИ ФОРД ЗА ДА СИ ГОРД!!!!!

Потребителски аватар
billy_boy
потребител
потребител
Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
Контакти:

Мнение от billy_boy » 16 апр 2009, 09:32

Да ти е честит. Много ми е любопитно как се държи двигателя като динамика? Ще споделиш ли?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 16 апр 2009, 12:54

billy_boy написа:Да ти е честит. Много ми е любопитно как се държи двигателя като динамика? Ще споделиш ли?
Благодаря колега. :) Като динамика на двигателя съм много доволен, като се има в предвид че преди това карах ескорт 75 к.с. тоя ми се струва като самолет направо. :lol: Е не е 300 к.с. но бих казал че и 115 са му достатъчни, доста добре си набира, а и купето не е от най-тежките което допринася за ускорението. И все пак не е спортен автомобил въпреки че за в града може да мине за такъв. :twisted: 8) А и разхода не е лош, аз не го жаля и повече от 8 не ми е давал във Варна. :roll:

Потребителски аватар
billy_boy
потребител
потребител
Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
Контакти:

Мнение от billy_boy » 16 апр 2009, 14:07

Ще дойдеш ли на събора много ми се ще да тествам един такъв екземпляр. Защото съм харесал нещо подобно и много се чудя. :|
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител
Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170

Мнение от essex » 16 апр 2009, 16:24

само едно нещо ще кажа: ФОРД *00134*
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 16 апр 2009, 17:21

Е тука е проблема вече, така ми се идваше на тоя събор да видя за какво иде реч, но все едно всичко е срещу това да отида. Първо съм на работа тогава (мислех нещо за отпуска), НО колега от работата в момента е с гипс на ръката до края на месеца и няма хора :x :evil: :(: Все още има някаква надежда дори и малка, но не смея да си правя сметките за 1 седмица напред да не стане нещо неочаквано.

Отговори

Върни се в “МОЯТА КОЛА”