Моят нов Форд Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 08 ное 2009, 20:54
- Модел на автомобила: FORD FOCUS
- Status: Извън линия
Моят нов Форд Фокус
Здравейте Приятели, онзи ден 06.11.2009г. най-после си взех моят Форд Фокус- ниво Тренд -дизел 90 коня(аз така исках,защото карам внимателно и сравнително нормално).Първи впечатления след 200 км са умопомрачителни и в най -смелите си мечти не съм очаквал такива резултати.Колата е комфорна,стабилна,почти безшумна ,даде ми среден разход 4.7 л ,като карах 100км градско и 100 извън градско.Сега ще пътувам до Австрия и ще навъртя още 3000км и пак ще ви пиша.Но особено се радвам на цвета на колата-SEA GREY-за който се борих над половин година, докато едно много свестно момче в МОТО-ПФОЕ Младост не се зае сериозно и свърши чудестна работа.Изпращам ви снимки от Интернет точно копие на моята кола.Поздрави!
-
- потребител
Re: Моят нов Форд Фокус
Ето ви обещаният сайт - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Честито,надяваме се все повече хорица да можем да си купим подобни Фокусчета. Новото си е ново!
Колата е супер,много ме радват новите Фокуси,ама искам комби. 

- ageorgiev
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
kito написа:Честито,надяваме се все повече хорица да можем да си купим подобни Фокусчета. Новото си е ново!Колата е супер,много ме радват новите Фокуси,ама искам комби.
Поздрави за избора и на марка и на модел и на цвят

ПП: Моля те да споделиш маршрут и пътна обстановка до Австрия, защото и аз планирам пътуване до там, но лятото със същата машинка като твоята, но 1.6 Бензин и цвят Танго металик

Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

-
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Какъв маршрут ти трябва? Тази година 4 пъти пътувах до Виена.
София-Виена са точно 1000км.
София-Калотина/границата със Сърбия/-Пирот-Ниш-Београд-Суботица/границата с Унгария/-Будапеща-Виена
Имаш около 15 евро за тол-такси в Сърбия,винетката за Унгария е около 8 евро и за Австия е около 7 евро/важи за 10 дена мисля/.
В Београд внимавай,че има там куки към изхода на града,малко след един 90 градусов завой. Стоят между двете платна ,а ограничението е 60 май и много се правят. Ако видиш табела,на която има изобразено крадец и кола,доста се оглеждай!
))
Иначе пътя е добър и се взема за 10тина часа. Даже тунелите тук след българската граница са направени и са добри,а не както преди години.
Друго инфо,не знам какво да дам!
Приятно изкарване освен да пожелая в Австрия,друго няма какво!
София-Виена са точно 1000км.
София-Калотина/границата със Сърбия/-Пирот-Ниш-Београд-Суботица/границата с Унгария/-Будапеща-Виена
Имаш около 15 евро за тол-такси в Сърбия,винетката за Унгария е около 8 евро и за Австия е около 7 евро/важи за 10 дена мисля/.
В Београд внимавай,че има там куки към изхода на града,малко след един 90 градусов завой. Стоят между двете платна ,а ограничението е 60 май и много се правят. Ако видиш табела,на която има изобразено крадец и кола,доста се оглеждай!

Иначе пътя е добър и се взема за 10тина часа. Даже тунелите тук след българската граница са направени и са добри,а не както преди години.
Друго инфо,не знам какво да дам!

Приятно изкарване освен да пожелая в Австрия,друго няма какво!

-
- потребител
Здравейте,върнах се от Австрия .Разработих колата добре изминах общо 4000 км,а тръгнах на 200 км.Карах със скорост 110-120 при 2000-2200 оборота,колата беше много стабилна и ми даде среден разход 4.4л на 100-на отиване и 4.1 на връщане,изобщо много съм доволен засега.Между другото сега си купувам лети джанти RONAL R 39 за летните ми гуми -изпращам снимка.Поздрави!
-
- потребител
Не мога да прикача снимката .
-
- потребител
Това са джантите които съм избрал.http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2" onclick="window.open(this.href);return false;
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Честито, страхотен избор си направил.
Форд Фокус е един от най-добрите автомобили, които може да си купи, ИЗОБЩО! Чудесен е за каране, справя се с абсолютно всичко, а с този двигател е и сред най-икономичните на пазара, също ИЗОБЩО.
Форд Фокус е един от най-добрите автомобили, които може да си купи, ИЗОБЩО! Чудесен е за каране, справя се с абсолютно всичко, а с този двигател е и сред най-икономичните на пазара, също ИЗОБЩО.
Ford. Feel the difference
-
- потребител
От фирмата от която си поръчах летите джанти ,ми предложиха да ми сложат Чип-тунинг-щели да ми повишат мощността с 20 % -от 90 к.с да стане около 110 к.с и да ми намалят разхода с 10-15 % ,но аз им отказах.
- chaosdd
- потребител
Хехе, 4.1 без 15% е 3.5 на стоsasch написа:От фирмата от която си поръчах летите джанти ,ми предложиха да ми сложат Чип-тунинг-щели да ми повишат мощността с 20 % -от 90 к.с да стане около 110 к.с и да ми намалят разхода с 10-15 % ,но аз им отказах.

Правилно си отказал.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
честито за колата страхотна е, много милиони километри безаварийно каране ти пожелавам 

-
- потребител
Похвалих се за малкия разход на дилърите от MOTO-PHOE ,които ми продадоха колата и те ми обясниха, че тя ще се отпуши още .След 15000 км разхода щял да падне-тогава се смятало, че колата е разработена добре.А по книжка -извънградско за този модел и двигател го дават 3.8л ,така че не е невъзможно.Днес се срещнах с един приятел -дизелджия и той ме попита откъде сипвам нафта.Аз му отговорих ,че наливам само от OMV,а той ми каза ,че преди също е наливал оттам,но след като започнал да зарежда от ROMPETROL ,колата му вървала много по добре и разхода му паднал с 1 литър на сто, от 8л на 7л.Междудругото в ROMPETROL продават само един вид нафта,но явно е доста качествена. Ако някой знае нещо по въпроса ,да го сподели.
- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
Не искам да те стресирам, но на един колега фокуса 1.8 TDCI '09 се "отпуши" на 15000 км и взе да гори с половин литър повече. Той също пише тук и може коментира...
По въпроса с нафтата много внимавай, особено зимата. Аз не бих зареждал от незнайни бензиностанции, ако ще да претендират че продават ракетно гориво за вечни двигатели. Е това не спаси друг мой колега след зареждане от реномирана софийска бензиностанция (няма да споменавам имена) да се озове на платформа и от там в сервиз за източване на нафтата, подмяна на горивен филтър и почистване на EGR-а. Може да предположиш колко му струва това на опел вектра 1.9 CDTI '06 в оторизираният сервиз на опел, а беше само -10С...
За колата честито и много безаварийни километри, не забравяй че има много по-важни неща от разхода
По въпроса с нафтата много внимавай, особено зимата. Аз не бих зареждал от незнайни бензиностанции, ако ще да претендират че продават ракетно гориво за вечни двигатели. Е това не спаси друг мой колега след зареждане от реномирана софийска бензиностанция (няма да споменавам имена) да се озове на платформа и от там в сервиз за източване на нафтата, подмяна на горивен филтър и почистване на EGR-а. Може да предположиш колко му струва това на опел вектра 1.9 CDTI '06 в оторизираният сервиз на опел, а беше само -10С...
За колата честито и много безаварийни километри, не забравяй че има много по-важни неща от разхода

"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
-
- потребител
Имам колега с Фокус 1.8 TDCI 115к.с 2007 г. на 30000 км купи си го чисто нов( много си го пази)и наистина след 15000 разхода му падна ,а и колата върви повече .Но аз съм доволен от моята до момента ,хич повече да не пада разхода , само да не се вдига.
-
- потребител
Това е най-новия Форд Фокус -2010 http://www.youtube.com/watch?v=Dnc7nE-VvP4" onclick="window.open(this.href);return false;
- Next
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2008, 17:33
- Модел на автомобила: Ford Focus 2004, BMW E46 Х2 ,Nissan Navara 2.5di
sasch написа:Това е най-новия Форд Фокус -2010 http://www.youtube.com/watch?v=Dnc7nE-VvP4" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

- chaosdd
- потребител
Сплескано е отношението на клипа и изглежда източен нагоре и къс, не са това пропорциите.
Иначе, това е Американската версия. За Европа ще е малко по-различен, но не сме го виждали още.
Иначе, това е Американската версия. За Европа ще е малко по-различен, но не сме го виждали още.
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Честито за колата. Невероятни са всички фокуси, новите като твоя още повече! Поздравления за избора! Летните джанти, които си избрал също са страхотни. И аз много искам Фокус 2, но скоро си взех страхтно Фокусче 1, след година, година и нещо искаМ Фокус 2 с ST пакета и TDCI 110hp в някой тъмен цвят, само няма да намеря 3-врат защото при Фокус 2 още повече пада продажбата на 3вратите, но и 4ката е страхотна с ST-то и затъмнените фарове
Желая ти много много безаварийни и забавни километри с придобивката. Ако си вкарал чип тунинга вече, моля пиши подробности за отзиви и груби цени за услугата.

Желая ти много много безаварийни и забавни километри с придобивката. Ако си вкарал чип тунинга вече, моля пиши подробности за отзиви и груби цени за услугата.

Последна промяна от PcMan на 23 яну 2010, 18:05, променено общо 1 път.