Поредният червен Форд Фокус 1.6 16в
- Focusa
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2010, 10:52
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
Поредният червен Форд Фокус 1.6 16в
Здравейте колеги.Настъпи момента в който и аз да се похваля с моята машинка.След дълги огледи,търсене в интернет,размишления и други такива перипети се сдобих с ето това симпатично червено фордче http://focusa.snimka.bg/automobiles/foc ... 2.29411298 Като цяло първите ми впечатления са , че Дяволчето е доста пъргаво и доста маневрено,като се има в предвид,че до известно време карах само параходи от сорта на БМВ 520 и Опел Омега комби 2002. И най - интересното е че на светофара се опъва на БМВ 520.Също така много съм доволен от това,че за хечбек вози сравнително меко и возията му не е като на Хлопелите.Седалките са му доста меки и удобни за дълъг път .До тук с положителните черти на този звяр идва момента в който ще изредя и това което не ми харесва в него.Като се качих за пръв път в него забелязах че конзолата стои като "одрязана" нема къде да си сложиш телефона или примерно цигарите(ако си пушач),явно чичковците дето са правили дизайна на кок+пита на по новите фокусчета са разбрали каква им е грешката и са направили въпросната конзола по - красива и по - приветлива.Също така от зад е много ниско и за дългучи като мен е доста не комфортно и няма място къде да си сложиш краката.Дето вика един приятел за да се вози такъв дългуч на задната седалка или трябва да е човека каучук или да има способността да си прибере краката в джобовете.Но както знаем всички перфектни неща няма и въпреки това аз съм си много доволен от моя Фокусник скоро няма да се разделя с него.Очаквайте скоро и нови сними намислил съм да му сложа ксенонче,затъмняване на прозорците и естествено две стикерчета на Форд Клуба
.

бъди горд ,че караш форд
- marek3435
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2011, 08:57
- Модел на автомобила: ford s-max 2.0 TDCI-140ps titanium
Re: Поредният червен Форд Фокус 1.6 16в
Поздравления за избора на марка!Пожелавам ти много безаварийни километри и радости с Фокуса!
Вижда се ,че има какво да се подобрява по колата.Едни лети джанти например променят доста визията.
Доколкото за нещата които не ти харесват в модела и кото гледам предните ти коли,да беше взел едно Мондео.В него място има колкото щеш.С Фокуса си слязал един сегмент надолу,но за класа си е добър избор.Със здраве да си го караш!
Вижда се ,че има какво да се подобрява по колата.Едни лети джанти например променят доста визията.
Доколкото за нещата които не ти харесват в модела и кото гледам предните ти коли,да беше взел едно Мондео.В него място има колкото щеш.С Фокуса си слязал един сегмент надолу,но за класа си е добър избор.Със здраве да си го караш!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Браво, и със здраве да си го караш много и безаварийно. И да,- за високите хора е нисичък, а на задните седалки определено нисък. Но пък е пъргавелка.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Focusa
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2010, 10:52
- Модел на автомобила: Ford Focus
Да прав си.Но като имаш ограничение в парите се задоволяваш с това,което можеш да си позволиш.Чакам да поевтинеят още малко фокусите след 2006-2007 и веднага се мятам на такъвmarek3435 написа:Поздравления за избора на марка!Пожелавам ти много безаварийни километри и радости с Фокуса!

бъди горд ,че караш форд