И аз с Fiesta 1.4TDCI
- dragozow
- потребител
- Регистриран: 31 юли 2008, 13:11
- Модел на автомобила: C-max Titanium 2.0 Duratec HE, 2009, LPG
- Контакти:
- Status: Извън линия
И аз с Fiesta 1.4TDCI
Айде да се похваля и аз. Fiesta 1.4 TDCI, 2004-та година, 5 врати, Ghia изпълнение на 93 000 км, истински. Купих я от Монтана и майстора който я е правил потвърди за километрите, за продажбата са я направили на 53 000 км 
Сменен е предния капак и вратата до шофьора, бронята е боядисана малко кофти и едната джанта е изправяна. Джантите са оригинални "15 на Ford, летните гуми са добри 2x2, зимните са Goodyear UltraGrip 8 и са купувани нови преди зимата. Няма ми капачката на съда за течност за чистачки и една дребна пластмаска. Единия стоп е малко пукнат. Праговете са като нови, поведението на колата, превключването на скорости също е много меко и "мазно" като на нова кола. Колата е много стегната и има предвидимо пътно поведение, Ford са се постарали. Екстри на Ghia на Fiesta няма кой знае какви, все пак е малък клас. Ел, стъкла отпред, ел. огледала, подгряване на огледалата, регулиране на шофьорската седалка по дължина и височина, CD/радио...такива работи. Днес ще ходя в КАТ. Не съм търсил точно Fiesta, макар и да поглеждах. Гледах Fusion, Mondeo, 406 и др. и исках бензин. Тук ме поблазни че е много запазена и че е регистрирана, човека е платил данъка...15 лв. Не знам колко гори, в Монтана я напълних до капачката, от 8 черти е паднала една за 150 км. На магистралата карах със 120 км/ч, наложи ми се и 140 за да не се пречкам на една по-бърза кола. За конете си върви доста, очаквах да е спъната. Климатика работи перфектно. Собственика и си е купил BMW 525 и искаше да разкара едната, жена му не беше много доволна, но пък моята се влюби в колата. Ето малко снимки:

[url=http://picbg.net/img.php[/url]

Сменен е предния капак и вратата до шофьора, бронята е боядисана малко кофти и едната джанта е изправяна. Джантите са оригинални "15 на Ford, летните гуми са добри 2x2, зимните са Goodyear UltraGrip 8 и са купувани нови преди зимата. Няма ми капачката на съда за течност за чистачки и една дребна пластмаска. Единия стоп е малко пукнат. Праговете са като нови, поведението на колата, превключването на скорости също е много меко и "мазно" като на нова кола. Колата е много стегната и има предвидимо пътно поведение, Ford са се постарали. Екстри на Ghia на Fiesta няма кой знае какви, все пак е малък клас. Ел, стъкла отпред, ел. огледала, подгряване на огледалата, регулиране на шофьорската седалка по дължина и височина, CD/радио...такива работи. Днес ще ходя в КАТ. Не съм търсил точно Fiesta, макар и да поглеждах. Гледах Fusion, Mondeo, 406 и др. и исках бензин. Тук ме поблазни че е много запазена и че е регистрирана, човека е платил данъка...15 лв. Не знам колко гори, в Монтана я напълних до капачката, от 8 черти е паднала една за 150 км. На магистралата карах със 120 км/ч, наложи ми се и 140 за да не се пречкам на една по-бърза кола. За конете си върви доста, очаквах да е спъната. Климатика работи перфектно. Собственика и си е купил BMW 525 и искаше да разкара едната, жена му не беше много доволна, но пък моята се влюби в колата. Ето малко снимки:

-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2010, 12:31
- Модел на автомобила: focus 1.6TDCI 90HP '07
Re: И аз с Fiesta 1.4TDCI
Честито за фиестичката. Не си сбъркал с избора много добра количка си си взел.От тук нататък само безабарийно и да те интересува само лампата на горивото 

- marek3435
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2011, 08:57
- Модел на автомобила: ford s-max 2.0 TDCI-140ps titanium
Много симпатичен автомобил!Поздравления за избора!Икономичен и практичен !
Да си я караш със здраве и само да те радва!
Да си я караш със здраве и само да те радва!
- dragozow
- потребител
- Контакти:
Благодаря, и аз съм с добри впечатления за сега.
- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Честита Фиестичка, само безаварийни километри!!!
- dragozow
- потребител
- Контакти:
Благодаря на всички.
- G_Lynx
- потребител
- Регистриран: 09 яну 2009, 00:22
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK6 2008 1.4L Duratec 16V EFI DOHC (80PS) Tango (metallic)
Честито и много положителни емоции с количката.
Последна промяна от G_Lynx на 24 май 2013, 09:34, променено общо 2 пъти.
"Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui" - "по-добре е да мълчиш разумно, отколкото да говориш глупаво"